Loading...

   Το παρόν άρθρο αναρτάται ως προπομπός μελλοντικών αποκαλύψεων και καταγγελιών συγκεκριμένων ενεργειών και μεθοδεύσεων, που άπτονται της πλέον απαράδεκτης και παραβατικής συμπεριφοράς των τραπεζικών ομίλων και των ηγετικών τους ομάδων απέναντι στους πολίτες.

   Αναφερόμαστε σ’ αυτό το απαράδεκτο ισχύον καθεστώς των τραπεζών και των άλλων θυγατρικών τους εταιριών, όπως των χρηματιστηριακών, που ως ανώτατοι άρχοντες και ανεξέλεγκτοι κυβερνήτες ενός τριτοκοσμικού κράτους, αποφασίζουν όποτε θέλουν και ότι θέλουν υπέρ των δικών τους συμφερόντων και εις βάρος πάντα των πολιτών και πελατών τους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες και τα καταστροφικά  αποτελέσματα που θα επιφέρουν σ’ αυτούς οι όποιες ενέργειές τους!

   Ωστόσο πλέον του ότι η λανθάνουσα  και παραβατική αυτή συμπεριφορά δεν περιποιεί τιμή για κανέναν από τους υπεύθυνους αυτών των ομίλων (κάτι που προφανώς δεν τους ενδιαφέρει καθόλου), δημιουργεί ταυτόχρονα μεγάλο πρόβλημα αξιοπιστίας των θεσμών, ενώ τίθενται σοβαρά ερωτήματα που άπτονται των ευθυνών των εκάστοτε πολιτικών και άλλων διαπλεκομένων του συστήματος που τους επέτρεψαν να κάνουν ότι θέλουν, οδηγώντας τελικά  τους πελάτες τους σε οικονομικά αδιέξοδα  και πολλές φορές στην απελπισία και στον θάνατο.

    Όλα αυτά είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα που  βιώνουμε όλοι οι πολίτες όλα αυτά τα χρόνια στην χώρα μας και εκεί που θα’ πρεπε οι ως άνω όμιλοι να βοηθούν και να συμπαρίστανται στους πολίτες,  κάνουν ακριβώς το αντίθετο αδιαφορώντας γι’ αυτούς, δηλαδή γι’ αυτούς που τους δημιούργησαν και τους συντηρούν!
   Εδώ επιτρέψτε μου παρακαλώ να αναφερθώ στο διακαές αίτημα που βρίσκεται μόνιμα στο μυαλό και στα χείλη όλων των Ελλήνων και που αφορά αυτό το άτυπο ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ, που έφτασαν με τον πλέον παραβατικό τρόπο να λειτουργούν ως κράτος εν κράτη και που θα πρέπει να ελεγχθούν για τις απαράδεκτες συμβάσεις τους και αχαρακτήριστες μεθοδεύσεις τους άμεσα και εξονυχιστικά από τους αρμόδιους Εισαγγελείς και Δικαστές,  προκειμένου να πάψουν επιτέλους να λειτουργούν ανεξέλεγκτα, όπως κάνουν έως σήμερα εις βάρος του λαού και του κράτους.

   Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι, αν θέλουμε πραγματικά κάποια στιγμή να ζήσουμε σαν  λαός σε ένα κράτος Δικαίου δημιουργώντας τις συνθήκες για μια καλύτερη ζωή, πρέπει να γίνουν πολλά στην χώρα μας και είναι προφανές ότι το πρώτο που πρέπει να γίνει, είναι,  η ίδια η κυβέρνηση  να προχωρήσει σε αυτοκάθαρση βάζοντας φρένο στις σχέσεις της διαπλοκής αυτών των  πολιτικών που συνδέονται με  τα δυσώδη και εγκληματικά κυκλώματα που γκρέμισαν τελικά την χώρα και κατέστρεψαν τον λαό. Αν η κυβέρνηση δεν προχωρήσει άμεσα σ’ αυτό,  δεν  πρέπει ποτέ στο μέλλον να ξαναϋπάρξει οποιοσδήποτε Έλληνας, οιασδήποτε απόχρωσης, να αμφισβητήσει όλα αυτά που λέγονται για τους πολιτικούς μας και τις έως  σήμερα κυβερνήσεις μας. Αυτό ας το θυμόμαστε για να πάψουμε επιτέλους να φαγωνόμαστε μεταξύ μας μήπως και αλλάξουμε τον τόπο !

   Ωστόσο επειδή πρέπει να υπάρξουμε  και η ζωή μας συνεχίζει, πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει πολίτης που να μη συναλλάσσεται με τους ως άνω ομίλους, το επόμενο βήμα της κυβέρνησης πρέπει να είναι η κάθαρση των τραπεζών και των  θυγατρικών τους χρηματιστηριακών εταιρειών, απαιτώντας από αυτές να αναδιαρθρώσουν τις συμβάσεις τους με τους πελάτες  αναθέτοντας στο Δικαστικό Σώμα να ελέγξει έναν προς έναν τους υφιστάμενους όρους των συμβάσεων τους, γιατί δυστυχώς  με την πάροδο των ετών ''φρόντισαν με τους δικούς τους πολιτικούς''  να δημιουργήσουν ένα μόρφωμα άρθρων και όρων, που αποτελεί ντροπή  και ταυτόχρονα καταδίκη για τον οποιονδήποτε πολίτη τολμήσει να το υπογράψει. Και βεβαίως αποτελεί μεγαλύτερη ντροπή για αυτούς που είναι στην εξουσία, που ακόμα τους επιτρέπουν έως και σήμερα να συμπεριλαμβάνουν στις συμβάσεις τους αυτούς τους παρανοϊκούς, αποικιοκρατικούς και παραβατικούς όρους τους οποίους και θα καταγγείλουμε στην συνέχεια!  
   Είναι αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά των συγκεκριμένων Ομίλων που εκμεταλλευόμενοι  την ανάγκη των δανειοληπτών, τους βάζουν και υπογράφουν ότι θέλουν,  οδηγώντας τους τελικά σε ομηρία, κάνοντάς τους στην ουσία υποχείρια τους και άτομα ανήμπορα να αμυνθούν στις όποιες ιδιοτελείς  και παραβατικές τους πράξεις.

   Τέλος πιστεύω ότι αυτή την χρονική στιγμή δεν χρειάζεται να επεκταθούμε άλλο, γιατί αποδεικνύεται ότι έχουν γνώση οι φύλακες και εννοώ τους Δικαστές, αν λάβουμε  υπ’ όψη την συγκλονιστική ομιλία στην βουλή του Εισαγγελέα κ. Π. Νικολούδη περί των τραπεζών και των εν γένει εγκληματικών τους πράξεων!

   Αυτά σε πρώτη αναφορά και πολύ σύντομα θα τα ξαναπούμε!                                 

Με σεβασμό προς τους θεσμούς για μια καλύτερη Ελλάδα!

 

Β.  Αναγνώστου                                                                                                                                                                              25-6-2014

 

(Το παρόν εστάλη προς τον Πρωθυπουργό, τους υπουργούς της κυβέρνησης και την Γ.Γ.Δημοσίων Εσόδων.  Επίσης προς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης εκτός Χ.Α και σε κάποια κόμματα εκτός Βουλής, όπως και προς όλα τα Μ.Μ.Ε.
Εστάλη επίσης προς όλες τις Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων.)
© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!