Loading...

Απλά θα μεταφέρω χθεσινό σχόλιο του Capital.gr για να καταλάβουμε πραγματικά τι συμβαίνει και θα ολοκληρώσω  με ένα δικό μου σχόλιο.
…''Ο Όμιλος Λάτση, ο μεγαλύτερος εν δυνάμει μέτοχος της Εθνικής Τράπεζας, κατόρθωσε με ένα ταχυδακτυλουργικό κόλπο να μετατρέψει τις μετοχές της Eurobank σε μετοχές Εθνικής ...το οποίο στη δημοτική σημαίνει, ...απίστευτη απατεωνιά, απάτη διεθνούς βεληνεκούς και πιστοποίησης, από τους πρωταθλητές του είδους  τέτοιων πρακτικών!!!

Πρόκειται για απίστευτα λαμόγια, που πριν δέκα μήνες περίπου, πούλησαν στο ΤΧΣ (δηλαδή στον Έλληνα φορολογούμενο) τη συντριπτική πλειοψηφία των μετοχών της τράπεζας στην τιμή του 1,54€/μετοχή, στη συνέχεια εξαπάτησαν τους ομολογιούχους-πελάτες της τράπεζας (αφού χειραγώγησαν αστραπιαία τη μετοχή και την έφτασαν στα ύψη) πουλώντας το σαπόχαρτο στην τιμή πάλι του 1,54 € και σήμερα, λίγους μήνες μετά, η μετοχή έχει κατασταλάξει στα 0,43 € περίπου.
Γκάνγκστερ βιτρίνας, που σε μία ευνομούμενη χώρα θα ήταν ισόβια πίσω από τα κάγκελα!!!
Η σαπίλα και η βρώμα, σε όλο της το μεγαλείο και το τρισχειρότερο, ... χωρίς καν να τηρούνται τα προσχήματα, αφού είναι μέσα στο κόλπο και οι κυβερνώντες.
Γι' αυτό τώρα, ως bonus για τ' ανδραγαθήματά τους, θα τους παραχωρήσουν με τετρακόσια εκατομμύρια την έκταση στο Ελληνικό και πολύ σύντομα τα κατασχεμένα σπίτια όλων μας.
Επιτέλους ποιος θα σταματήσει αυτόν τον ανθέλληνα που μονίμως μόνο ζημιά προκαλεί στη χώρα μας;
Δημοκρατία και ευταξία made in .... Greek Republic! ''

    Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τράπεζες εξαπατούν με παραβατικούς μεν αλλά έντεχνους τρόπους τους πολίτες καταστρέφοντας και διαλύοντας επιχειρήσεις και οικογένειες!
    ΨΑΧΤΕ να βρείτε τι έκανε ο Λάτσης κατά την συγχώνευση της Eurobank με την Εργασίας, σε σχέση με την αθέτηση της τελευταίας στιγμής των μεταξύ τους όρων στην ανταλλαγή των μετοχών τους, όταν όλοι οι μικρομέτοχοι χάσανε δεκάδες εκατομμύρια μέσα σε λίγες ώρες, για να βρεθεί αυτός με κάποια επί πλέον δις χλευάζοντας τους πάντες, κοιτώντας τους όχι όπως θα’ πρεπε  μέσα απο την φυλακή, αλλά έξω από αυτή!!!

    Ωστόσο κάποιοι τραπεζίτες  έστω και τώρα,  βρέθηκαν  ‘στον φυσικό τους χώρο’, με αυτόν τι θα γίνει; Θα ερευνήσει  άραγε αυτή την απάτη όπως και τα διαδραματιζόμενα τα της Εθνικής η Εισαγγελέας Α.Π. κ. Ε. Κουτζαμάνη μετά του συνεργάτη της κ. Χ. Βουρλιώτη;
    Αν δεν πάψουν τουλάχιστον  όλοι αυτοί οι στιγματισμένοι ισχυροί να κυκλοφορούν ελεύθεροι, δυστυχώς δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα σ' αυτήν την χώρα!
    Το έχω αναφέρει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα αλλά θα το ξαναπώ  πάλι, η τελευταία ελπίδα σ’ αυτόν τον τόπο είναι να δραστηριοποιηθεί το Δικαστικό Σώμα καθαρίζοντας την κόπρα του Αυγείου, μετά από αυτό ο λαός μας μπορεί να ελπίζει!

Β. Α.

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!