Loading...

   Για άλλη μια φορά αυτός ο εκκεντρικός και πάντα βολεμένος από τους εκάστοτε πολιτικούς και κυβερνήσεις τραπεζίτης, όντως καιροσκόπος ανθέλληνας και πολυεκατομμυριούχος, ένας εκ των πολλών δολοπλόκων που συναποφασίζει με τους κυβερνώντες για την πορεία και την καταστροφή της χώρας, ένας από αυτούς που ως τραπεζίτης και μετέπειτα ως κεντρικός τραπεζίτης πέρασε και υπέγραψε μαζί με όλα τα άλλα λαμόγια, άρθρα παραβατικά που εμπεριέχονται στα ψιλά γράμματα των συμβάσεων των τραπεζών, όρους που απαλλάσσουν της τράπεζες και ταυτόχρονα τις χρηματιστηριακές τους εταιρίες από τις παραβατικές, δραματικές και καταστροφικές αποφάσεις τους  εναντίον των πελατών τους και που αυτές δυστυχώς στιγμάτισαν την ζωή τους και το μέλλον τους!                                                                  

    Τι είναι αυτά που λέει αυτός ο σύγχρονος Μακελάρης που αποφασίζει για  τις ζωές του 90% του Ελληνικού λαού; Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να βρίσκεται στην χώρα μας και ιδιαίτερα  σ’ αυτή την θεσμική θέση αν δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς και τα συμφέροντα της κυβέρνησης όλα αυτά τα χρόνια;
   Ωστόσο όταν συμβαίνει αυτό και λαμβάνοντας υπ’ όψη όλα τα άλλα μέτρα της κυβέρνησης, αξιολογώντας ταυτόχρονα το δράμα που βιώνει ο λαός μας, σε συνδυασμό με τα μέτρα που έρχονται και τις εξελίξεις που θα υπάρξουν, είναι σίγουρο οτι θα οδηγηθούμε με ακρίβεια δια της ατόπου απαγωγής στους υπεύθυνους καταστροφείς της τελευταίας περιόδου της χώρας και του έθνους μας, μιας καταστροφικής περιόδου ίσως μη αναστρέψιμης!

    Προχωρώντας λοιπόν σε κάποια από αυτά που συμβαίνουν, θα εστιάσουμε αρχικά σε ένα απίστευτα θρασύτατο νομοθέτημα που εισήγαγε εσπευσμένα προς ψήφιση η κυβέρνηση στην Βουλή. Αναφερόμαστε  σε κάποιες συγκεκριμένες διατάξεις που παρέχουν το ακαταδίωκτο για τους ίδιους, αλλά  και για όλα τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού από οποιαδήποτε ποινική ή άλλη δίωξή τους, παρέχοντας τους αμνηστία για τις όποιες αποφάσεις και πράξεις τους, όπως επίσης  αποποινικοποιεί  και αυτούς που η δίωξη τους ήδη έχει ξεκινήσει!                                                                                                         
    Μιλάμε για την απόλυτη παραβατικότητα όλων αυτών που μας κυβερνούν και αποφασίζουν για τις ζωές μας, ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι τολμούν να στέκονται απέναντι στον λαό και να του ζητάνε θυσίες! Αν αυτό δεν καταδεικνύει το χείριστο  πολιτικό επίπεδο των πολιτικών της χώρας μας και δη των κυβερνώντων, τι άλλο αποδεικνύει; 

     Με δεδομένη λοιπόν την δυσωδία του πολιτικού μας συστήματος και με προφανείς τις προθέσεις τους, καθώς συνειδητά οδήγησαν τον τόπο στην σημερινή κατάσταση γνωρίζοντας απόλυτα τι έχουν κάνει, όπως δεν τόλμησαν στο παρελθόν έτσι και τώρα, δεν τολμούν να ανακοινώσουν στον λαό τις νέες δεσμεύσεις τους  απέναντι στην Τρόικα για  τα επόμενα καταστροφικά  μέτρα που θα πάρουν γνωρίζοντας τι θα συμβεί!

   Ωστόσο αυτό που προφανώς επίσης δεν γνωρίζουν είναι, ότι έστω κι’ αν ψηφίσουν τον ως άνω νόμο στην Βουλή, πάντα θα ελλοχεύει ο κίνδυνος να καθίσουν στο σκαμνί, γιατί κάποιοι  μιλάνε για  ΕΘΝΙΚΗ   ΠΡΟΔΟΣΙΑ, γι’ αυτό ίσως πρέπει να αρχίζουν να ετοιμάζουν την απολογία τους και ας θυμηθούν τι έπαθαν κάποιοι εκ των υπευθύνων της Μικρασιατικής καταστροφής το 1922!

    Άλλωστε πως μπορούν να γλυτώσουν από αυτή την εξέλιξη όταν συνεχίζουν την καταστροφική τους πολιτική ξεπουλώντας το κράτος και τις περιουσίες των πολιτών; Πως είναι δυνατόν ο λαός να τους συχωρήσει όταν προχωρούν στην ψήφιση της αλλαγής του νόμου των πλειστηριασμών για χρέη προς το δημόσιο, κάτι που θα βγάλει 3.500.000 πολίτες στους δρόμους κλέβοντας τους στην κυριολεξία τις περιουσίες τους;                                                                                                         

    Ωστόσο επιτρέψτε μου αυτό το θέμα μαζί με κάποια άλλα επίσης σοβαρά θέματα, να τα αναπτύξουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες. Πιστεύω ότι ολοκληρώνοντας την παρουσίασή τους  θα είναι πιο εύκολο για όλους να τοποθετηθούν και να κρίνουν.                                                                                                              

Πάντα για τους πολίτες και πέρα από κάθε κομματική σκοπιμότητα!!! 

Με εκτίμηση

Βασίλης Αναγνώστου

(Η παρούσα κοινοποιήθηκε προς τους κάτωθι: Πρωθυπουργό της χώρας κ. Α. Σαμαρά, υπουργούς και υφυπουργούς κ.κ. Στουρνάρα, Χατζηδάκη, Μαυραγάνη, Σκορδά, Σταϊκούρα και προς τον Γ.Γ.Δ.Ε κ. Θεοχάρη.
Επίσης κοινοποιήθηκε προς όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης εκτός της  Χ.Α. και προς όλα τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας)

                                                                                                                                                                                       13/5/2014

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!