Loading...
ΜΕΓΑΛΕ ΑΛΕΞΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΄ΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ;
Κλίκ για μεγέθυνση

      Αλέξη Τσίπρα ξεπέρασες κάθε όριο! Μάζεψε τα ορέ Νενέκι και τράβα για την Τουρκία αλλάζοντας υπηκοότητα και πατρίδα, εσύ δεν είσαι Έλληνας, είσαι η ντροπή και το όνειδος της Ελλάδος!!!

     
Το μόνο που κάνεις μονίμως είναι να εκθέτεις τη χώρα διεθνώς δίνοντας καθημερινά πατήματα στον Ερντογάν με χίλιους δυο τρόπους να πετύχει τους στόχους του. Πως τολμάς βρε πατριδοκάπηλε να πατάς ακόμα αυτά τα ιερά χώματα, τα βαμμένα με το αίμα των προγόνων μας ναρκοθετώντας την υπόσταση του Έθνους μας, θέτοντας στο έλεος της Τουρκίας το μέλλον της πατρίδας μας και του λαού μας!   
      Πάψε επιτέλους ανόητε και ποταπέ ανθέλληνα πολιτικάντη να το παίζεις παλικάρι και μπροστάρης, μαχητής και δήθεν διεκδικητής των αιτημάτων του λαού, των φτωχών και της μεσαίας τάξης, τάχα τιμωρός και κεφαλοκυνηγός όλων των ισχυρών του πλανήτη, που βεβαίως στιγμή δεν έπαψες να τους υπηρετείς "κατά τη χρυσή περίοδο της πρωθυπουργίας σου”, έχοντας οδηγήσει τη πατρίδα σου "από τη μια νίκη στην άλλη δοξάζοντας την πετυχαίνοντας όλους τους στόχους σου"! 

      Πες μας μεγάλε ηγέτη μας, μετά την 25 Ιούνη όταν θα γκρεμοτσακιστείς και πάλι - γιατί κάθε στιγμή που περνά καταλαβαίνουν όλο και πιο πολλοί από αυτούς που έχεις εξαπατήσει ποιος πραγματικά είσαι - τι θα κάνουμε ως λαός δίχως εσένα στην εξουσία ή έστω στην αντιπολίτευση και πως θα το αντέξουμε αυτό;
      Τολμάς να ζητάς από τον λαό να πιστέψει και πάλι τις υποσχέσεις σου ότι θα ΄ρθεις δήθεν εκ νέου να σώσεις τα σπίτια του, τις επιχειρήσεις του και τις μικροπεριουσίες των παιδιών του, όπως τους είχες υποσχεθεί και την πρώτη φορά, παίρνοντας τους τελικά ότι έφτιαξαν με αίμα και τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. Ξέχασες τα ανομήματα σου και ότι αθέτησες κάθε υπόσχεση σου προς τον λαό ως ένας ποτισμένος ανθέλληνας και εχθρός του, προσφέροντας μέσω των Funds στους λεηλάτες όλων των λαών της γης αντί πινακίου φακής τις περιουσίες των Ελλήνων για να βρεθείς την επόμενη μέρα στην εξουσία;
      Πως τολμάς τώρα να επαναδιεκδικείς την ψήφο του λαού και δη αυτών που πρόδωσες!

      Αλλά και πάλι δικέ μας Αλέξη μην ιδρώνει το αυτί σου και μην ακούς κανέναν. Είσαι το παιδί του λαού μας βγαλμένο μέσα από τους αντιστασιακούς τεκέδες των Εξαρχείων με τους λαμπρούς συντρόφους σου έστω και καταδικασμένους από την Δικαιοσύνη όπως ο Ν. Παππάς και άλλοι "μεγάλοι άντρες και πολιτικοί", επαναστάτες, προστάτες και αρνητές του κοινωνικού κατεστημένου τύπου Καρανίκα, Πολλάκη και των άλλων "αντιστασιακών" μπράβων σου που μπορούν να δέρνουν όποιους αντιδρούν, να καίνε και να γκρεμίζουν την Αθήνα και τα Πανεπιστήμια όποτε το θελήσουν.                                        
      Ωστόσο κουράγιο, όσο συντετριμμένοι κι αν είμαστε ως πολίτες από τα εκλογικά αποτελέσματα, πρέπει να βρούμε την δύναμη να αντιμετωπίσουμε από κοινού την κατάρρευση σου και δεν βλέπουμε άλλον τρόπο να το κάνουμε από το να πάψουμε να σε βλέπουμε στα Μ.Μ.Ε ή όπου αλλού θα μπορούσες να παρουσιάζεσαι εντός της χώρας, προτείνοντας σου να φροντίσεις να χαθούν τα ίχνη σου παίρνοντας των ομματιών σου, να τραβήξεις για τα βάθη της Αφρικής να βρεις καμιά άλλη χώρα να σώσεις σώζοντας και το τομάρι σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σε περιμένει με όλα αυτά που έχεις κάνει σε βάρος της Πατρίδας σου και του Λαού! 
      Σκέψου το και καν΄την γρήγορα να προλάβεις πριν είναι αργά, γιατί πολλά εκατομμύρια Ελλήνων θα ήθελαν να σε καθίσουν ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

      Ανόητε αιθεροβάμονα και σαλτιμπάγκο, που πίστεψες ότι μπορούσες να εξαπατήσεις και πάλι τον Ελληνικό λαό ξανακλέβοντας την ψήφο του διακηρύσσοντας ότι θα είσαι την επόμενη των εκλογών νικητής. Πόσο άρρωστος και ποταπός πρέπει να είσαι για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο μη μπορώντας καν να σκεφτείς πως θα νοιώσεις την επόμενη μέρα έχοντας να αντιμετωπίσεις, πρώτον τον εαυτόν σου και μετά αυτούς που προσπάθησες να ξεγελάσεις για δεύτερη φορά διαλαλώντας ότι θα είσαι στην εξουσία!
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΟΡΕ ΝΕΝΕΚΙ, όπως θα΄λεγε και ο Γέρος του Μωριά!                       
      Αν σου έχει μείνει έστω και λίγη αξιοπρέπεια – αν και δεν είχες ποτέ – σεβόμενος αυτούς τους δύστυχους εξαπατημένους που σε εμπιστεύτηκαν και πάλι, θα έπρεπε το ίδιο βράδυ να βγεις να τους ζητήσεις συγγνώμη παίρνοντας των ομματιών σου να εξαφανιστείς από προσώπου γης και από κάθε πολιτική δραστηριότητα.

      Και κλείνοντας: Η επιβεβαίωση ότι αποτελείς ντροπή και κίνδυνο για την Πατρίδα μας είναι, ότι πέραν των διαπιστευτηρίων της προδοσίας σου που απέκτησες δικαίως στο “Μακεδονικό” αποδεικνύεται ότι είσαι και η ελπίδα των Μουσουλμάνων και προφανώς των Τούρκων να σε θέλουν για Πρωθυπουργό για να τους παραδώσεις νησιά και Θράκη, όταν ο μοναδικός νομός που σε υπερψήφισε είναι αυτός της Ροδόπης, αυτοί που δηλώνουν Τούρκοι και όχι Έλληνες!
      Ένας επί πλέον λόγος που θα πρέπει να σε κάνει να ντρέπεσαι γι αυτό που είσαι και γι αυτά που λες και κάνεις!

      Τέλος Αλ. Τσίπρα ή καθαίρεσε άμεσα τους δυο τουρκομουσουλμάνους ή βάλτους να δηλώσουν αυτό που απαιτεί το Σύνταγμα και η Συνθήκη της Λωζάννης γιατί σε αντίθετη περίπτωση όχι μόνο πρέπει να φύγεις νύχτα αλλά θα καταγραφείς ως ο μεγαλύτερος προδότης στην ιστορία της Ελλάδος, μακράν κι αυτού του Εφιάλτη, όταν κάθε φορά αυτοί θα περνούν την πόρτα της Βουλής των Ελλήνων προσπαθώντας να περάσουν τα αναθεωρητικά μηνύματα του Ερντογάν και της Τουρκίας!
      Ανόητε πατριδοκάπηλε κάντο τώρα-χθες, πριν τινάξεις την Βουλή στον αέρα!!!


Β. Αναγνώστου  Συγγραφέας – Αρθρογράφος      

www.manifesto.com.gr            

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!