Loading...
Κύριε Πρόεδρε, η Τουρκία το τερμάτισε και εσείς δυστυχώς περί άλλων τιτιβίζετε!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Πως είναι δυνατόν να ανέχεστε κάθε φορά εσείς, ένας Πρόεδρος των ΗΠΑ, αυτές τις ντροπιαστικές προσωπικές επιθέσεις και προσβολές από την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας και τον πρόεδρο της, φτάνοντας να σας αποκαλούν όλοι έως και Τσαρλατάνο, έναν ηγέτη ενός λαού 335.000.000 και πλανητάρχη και να διαπραγματεύεστε ακόμα μαζί τους εξοπλισμούς που θα στραφούν αύριο εναντίον σας και εναντίον των συμμάχων σας;
      Πραγματικά είναι αδιανόητο αυτό που κάνετε, ενώ είναι κάτι που δεν σας τιμά, όπως δεν τιμά επίσης και τη χώρα σας. Πιστεύετε ότι είναι αυτό που ζητά από εσάς ο λαός σας και η διεθνής κοινότητα και δη αυτές τις κρίσιμες στιγμές για σας που θέτετε νέα υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ; Αυτή είναι η πυγμή που πρέπει να επιδείξετε ως η πλέον ισχυρή δύναμη του πλανήτη απέναντι σε μια χώρα όπως η Τουρκία όταν διεκδικείτε και απαιτείτε τον σεβασμό των άλλων μεγάλων δυνάμεων που εποφθαλμιούν την κραταιά παγκόσμια θέση σας;
      Λάθος, τεράστιο λάθος που θα στοιχίσει ακριβά σε σας και στη χώρα σας χάνοντας πλέον τον σεβασμό όχι μόνο αυτών αλλά και των συμμάχων σας!   
      Η στάση σας είναι πέραν κάθε λογικής να δέχεστε ως χώρα από τον Ερντογάν και την Τουρκία αυτό το παραλήρημα των ύβρεων και επιθέσεων και να μην αντιδράτε δυναμικά στις αήθεις προσβολές και επιθέσεις τους, γιατί δια της ανεκτικότητας σας τους οδηγείτε σε χειρότερες συμπεριφορές δίδοντας το δικαίωμα και σε άλλες χώρες να σας αντιμετωπίσουν δια του ίδιου τρόπου!  
                  
      Κύριε Πρόεδρε επιτέλους, πρέπει να αντιληφθείτε ότι έχετε να κάνετε με μια χώρα που οι πολιτικοί της δεν είναι καλύτεροι των Πούτιν και Κιμ Γιονγκ Ουν αλλά το ίδιο επικίνδυνοι και χειρότεροι αυτών και ότι σύντομα θα κληθείτε να τους αντιμετωπίσετε και ως πυρηνική δύναμη! Ο θεός να φυλάει την Ευρώπη και όλον τον πλανήτη!!!  
      Δεν βλέπετε ότι δεν σέβονται πλέον τίποτα και κανέναν, θεσμούς και συμμάχους κάνοντας ότι θέλουν διεκδικώντας έως και τα εδάφη τους, όπως συνεχίζουν να κάνουν με την Ελλάδα αυτές τις ημέρες παρουσιάζοντας πλέον όλων των άλλων, έναν επί πλέον χάρτη που συμπεριλαμβάνει στην κυριαρχία τους τα Ελληνικά νησιά και την Δ. Θράκη!!!

      Μετά και από αυτή την νέα ακραία και εξωφρενική ενέργεια τους, που αποτελεί μια ακόμη απειλή και αιτία πολέμου για τη Ελλάδα η οποία καλείται να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα, αλλά και μετά τις μόνιμες απειλές τους προς κάθε σύμμαχο τους χώρα στην Ε.Ε. και το τελευταίο τους παραλήρημα εναντίον σας προσβάλλοντας εσάς και τη χώρα σας, βάλλοντας μονίμως και κατά του Χριστιανισμού, έχοντας αλώσει την Αγιά Σοφιά βεβηλώνοντας την θρησκεία όλων των πολιτισμένων λαών του πλανήτη, στοχεύοντας στην επικράτηση του Ισλάμ και στον αφανισμό του Χριστιανισμού, πως είναι δυνατόν να τους ανέχεστε ακόμα ως χώρα και συμμάχους;         
      Μιλάμε για έναν παρανοϊκό ακραίο μουσουλμάνο Ισλαμιστή και Δικτάτορα που τον αφήνετε ανενόχλητο πλέον να παίζει τα βρώμικα παιχνίδια του με τον Πούτιν σε βάρος της παγκοσμίας κοινότητας εμπαίζοντας όλον τον πλανήτη, ΝΤΡΟΠΗ! 

      Ντροπή κύριε Πρόεδρε, σεβαστείτε την ιδιότητα σας, τους συμμάχους σας και τον λαό σας. Ο άνθρωπος τρελάθηκε δεν ελέγχεται πλέον. Βλέποντας να έρχεται το τέλος του, είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσει σε απονενοημένες ενέργειες ανοίγοντας μέτωπα πολέμου με τους γείτονες του και άλλες χώρες της Δύσης κι αν χρειαστεί ακόμα και εναντίον σας κάνοντας κοινό μέτωπο με την Ρωσία, Κίνα, Ιράν και άλλες χώρες  ξεκινώντας Σταυροφορία υπέρ του Ισλαμισμού αλλά και εναντίον όλων των χωρών της Δύσης με ότι αυτό συνεπάγεται για την παγκόσμια κοινότητα την Ειρήνη και τον Χριστιανισμό!

      Κύριε Πρόεδρε, θέλουμε να πιστεύουμε ότι ως Πλανητάρχης όλα τα ως άνω δεν σας αφήνουν αδιάφορο και ότι πρέπει να είστε ήδη "ιδιαίτερα " προβληματισμένος αλλά αυτό δεν αρκεί. Επιτρέψτε μας ωστόσο να σας πούμε ότι ολιγωρείτε και διολισθαίνετε δια της ανεκτικότητας σας σε μονοπάτια δύσβατα ακόμα και για τις ΗΠΑ, ικανά να οδηγήσουν την παγκόσμια κοινότητα αργά ή γρήγορα σε ακραίες εξελίξεις.         
      Ήρθε η στιγμή των μεγάλων αποφάσεων! Είναι αναπόφευκτο πλέον για όλες τις χώρες της Δύσης να ενεργοποιηθούν άμεσα εναντίον της Τουρκίας!
     
Αυτή η χώρα πρέπει να απομονωθεί και να δεχτεί τις συνέπειες των πράξεων της για το καλό της παγκόσμιας κοινότητας, της Ειρήνης, αλλά και της διαφύλαξης του Ιερού μας Θρησκεύματος, αυτού που ενώνει όλους τους πολιτισμένους λαούς του πλανήτη!
      Τι θέση μπορεί να έχει αυτή η χώρα και ο λαός της με τους πολιτισμένους λαούς της Ευρώπης και της Δύσης;

      Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ & ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ & ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΕΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!  
      Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, Η ΙΜΒΡΟΣ & Η ΤΕΝΕΔΟΣ, ΕΔΑΦΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΩΣ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ  ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ & ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟ ΤΟΥ 1974 ΙΣΧΥΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!                                                                     
      ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ & ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΗ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΘ’ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΣΑΡΤΩΜΕΝΟ Σ’ ΑΥΤΗΝ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ, ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ & ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!
      ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1936 ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ  ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ!              
      ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ & ΒΑΡΒΑΡΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΩΣ ΠΡΩΤΟ & ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ & ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ  ΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΑΜΑΤΟΣ!
                                                                                              
      ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ  ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΙΠΟΤΑ & ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΣΥΝΟΡΑ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ & ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ  ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ 21Ο  ΑΙΩΝΑ & ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ!                                                                                                
      Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ & ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!
      ΗΡΘΕ ΠΛΕΟΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ!!!

Β. Αναγνώστου  Συγγραφέας – Αρθρογράφος    

www.manifesto.com.grCopyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!