Loading...
Καλά εντός και εκτός βουλής, αλλά τώρα και εκτός συνόρων κ. Τσίπρα; ΝΤΡΟΠΗ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση
      Ένας πολιτικός, μόνιμος υβριστής με εκφράσεις χαμαιτυπείου, ένας θαμώνας τεκέδων με σπουδές Εξαρχείων και κολλητούς τύπου Καρανίκα, αν είναι δυνατόν να αποφασίζει για την τύχη της χώρας μας και του λαού μας! Αυτή κι αν δεν είναι ντροπή!

      Ένας αδίστακτος τύπος μυημένος στα πίσω-καρφώματα και στην προδοσία αρχίζοντας από τον μέντορα του, περνώντας στο επόμενο στάδιο της προσωπικής του απαξίωσης προδίδοντας τις προσδοκίες όλων αυτών που τον εμπιστεύτηκαν προσφέροντας του την εξουσία. Ένας παραμυθάς που υποσχέθηκε τα πάντα όλα στους απελπισμένους από τα μνημόνια Έλληνες για να φτάσει στην ολοκλήρωση του στόχου του, αναιρώντας κάθε υπόσχεση του προς τον λαό προδίδοντας τον, προσφέροντας οριστικά και αμετάκλητα δια ενός κατάπτυστου και ανθελληνικού ΝΣ τα δάνεια του λαού μαζί με τις περιουσίες και τα σπίτια του στα Funds, καταπατώντας κάθε έννοια Δικαίου κάνοντας τα αντίθετα από αυτά που υποσχέθηκε στα εκατομμύρια των δανειοληπτών, ότι δήθεν θα προχωρούσε σε Σεισάχθεια των δανείων και που αντί αυτού προχώρησε σε Σεισάχθεια των τραπεζών προσφέροντας και αυτές αντί πινακίου φακής στους πατρόνες του και μέντορες του!

      Ναι, είναι αυτός που θα έσκιζε τα Μνημόνια και που αντί αυτού μας οδήγησε στο 3ο χειρότερο και στα Capital Controls, να καθόμαστε ως κατάδικοι στις ουρές επί 3 χρόνια να ζητιανεύουμε τα λεφτά μας για να ζήσουμε. Ένας αδίστακτος τύπος από το πουθενά που έθεσε την πατρίδα του και τον Λαό σε καθεστώς δουλείας για τα επόμενα 99 χρόνια!!!
      Ένας ασυνείδητος και κλασικός τύπος των τεκέδων ψευτοεπαναστάτης δήθεν αριστερός, παριστάνοντας την μια τον Τσε Γκεβάρα και την άλλη τον Ανδρέα, που έφτασε στο σημεία για ψηφοθηρικούς λόγους, να καταγγέλλει τον πρωθυπουργό της χώρας στην Διεθνή κοινότητα για διαπλοκή, παραβατικότητα και κατάλυση του πολιτεύματος διασύροντας μας παγκοσμίως, σε μια περίοδo που μόνο ένας εχθρός της θα το επιχειρούσε!

      Ένας "ηγέτης" που δέχτηκε να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ερντογάν κάτω από δυο σημαίες της Τουρκίας δίχως την Ελληνική και που δεν ψήφισε αυτός και σύσσωμη η παράταξη του τους εξοπλισμούς της χώρας, όταν οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να πάρουν την μισή Ελλάδα! Είναι αυτός που ως αρχηγός της Α.Α. ξεπερνώντας κάθε όριο που θέτει το Εθνικό του καθήκον, φτάνοντας στα όρια της προδοσίας, διέσπειρε την διχόνοια μεταξύ του Πρωθυπουργού και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε στιγμές κρίσιμες για τη χώρα μας!
      Είναι ο ίδιος "ηγέτης" που διέπραξε το μεγαλύτερο εθνικό ατόπημα ακυρώνοντας τις ποιο ένδοξες σελίδες της Ιστορίας μας ξεπουλώντας στους Σλάβους την Μακεδονία μας και που κάποια στιγμή πρέπει να καθίσει στο εδώλιο να πληρώσει το τίμημα που του αξίζει, αυτός που τολμά να διεκδικεί ως ένας πιθανός αυριανός πρωθυπουργός -αν είναι δυνατόν- να σταθεί απέναντι στον Ερντογάν να διαπραγματευτεί τα εθνικά μας θέματα για να οδηγήσει την χώρα σε μια νέα εθνική τραγωδία!                   
      Ντροπή, ντροπή και όνειδος Αλέξη άνευ Τσίπα για σένα και τους αυλικούς σου, που ενεργώντας ως μια φατρία ανθελληνική, κάνατε τελικά την πατρίδα σας φέουδο των μεντορων σας και προσωπικό καπηλειό της ανεξέλεγκτης νεοφασιστικής σας «φράξιας», δικαιώνοντας όλους αυτούς που σας κατηγορούν μετά και από τις τελευταίες απαράδεκτες τρομοκρατικές δηλώσεις των υπουργών σας Πολάκη - Σπρίντζη, αποδεικνύοντας ως κόμμα το πως αντιλαμβάνεστε την έννοια της Δημοκρατίας, όταν γυρίζουμε και τις μνήμες μας στο πρόσφατο παρελθόν, σε εκείνο το εκκωφαντικό ΟΧΙ που εισπράξατε από τον λαό και που το μετατρέψατε ως πραξικοπηματίες σε ΝΑΙ για να μη θεωρηθείτε έκπτωτοι χάνοντας την εξουσία! Ντροπή σας ορέ, εσείς δεν είστε Έλληνες!!!

      Πατριώτες και πατριώτισσες, αυτή η χώρα ως κοιτίδα της Δημοκρατίας και λίκνο του Δυτικού πολιτισμού, με το δικό της υπέρτατο πολίτευμα και τον πολιτισμό της έχοντας φωτίσει όλη την ανθρωπότητα, δεν έχει την πολυτέλεια και το δικαίωμα να ξανακάνει το ίδιο λάθος όταν η παγκόσμια κοινότητα φλέγεται και με τους Τούρκους πάντα έτοιμους να εισβάλουν στην πατρίδα μας!
      Αυτό το μιμητικό κακέκτυπο του Ανδρέα, αυτός ο υποτελής και ανεπαρκής πολιτικάντης που θέλει να αυτοαποκαλείται ηγέτης, σε μια χώρα που βίωσε και πλήρωσε ακριβά την επιλογή της στο πρόσωπο του, δε έχει καμία θέση πλέον στη χώρα μας, τέλος οι πειραματισμοί! Πρόκειται για έναν διαπιστευμένο και δόλιο παραμυθά, που θα ΄πρεπε ήδη να βρίσκεται στα μπουντρούμια για το υπόλοιπο της ζωής του ή να ΄χει φύγει νύχτα για τους Παπούα να προλάβει να σωθεί και όχι να επαναδιεκδικεί την εξουσία, έχοντας ήδη προδώσει τον λαό του!

      Ωστόσο, μετά όλα τα ως άνω, δεν θα πρέπει να διστάσουμε να πούμε, έστω κι αν αυτό μας ενοχλεί, ότι είναι να αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν να βλέπτουμε ένα 20-25% των συμπατριωτών μας να έχει ξεχάσει αυτά που βιώσαμε επί διακυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ και ακόμα χειρότερα να μη μπορούν να δουν όλοι αυτοί τι θα πάθει η πατρίδα μας αν ο Τσίπρας βρίσκονταν ξαφνικά στην εξουσία. Ας είμαστε ειλικρινείς, για ποιους αριστερούς μιλάμε, για τον Παπαδημούλη και τον Σταθάκη ή τον Τσακαλώτο και τόσους άλλους που έχουν από 30-40 ακίνητα και καταθέσεις εκατομμυρίων εντός και έκτος Ελλάδος;
      Ξυπνήστε όρε αδέρφια, δεν έχετε παιδιά και εγγόνια; Καλά τον εαυτόν σας δεν τον σκέπτεστε, αυτά τι σας χρωστάνε; Αφήστε τα κομματικά στην άκρη, μην είστε αφελείς παίζοντας το παιχνίδι τους, όλοι μας κοροϊδεύουν αποζητώντας την εξουσία!
      Ένα είναι το κόμμα, η Πατρίδα και κανείς από αυτούς που διεκδικούν σήμερα την εξουσία δεν είναι ο ιδανικός ηγέτης, αυτός που θα επέλεγε σύσσωμος ο Ελληνικός λαός!   
    
           
      Ωστόσο, αυτό είναι ένα άλλο θέμα που χρίζει ανάλυσης που θα πρέπει να το αναφέρουμε σε επομένο άρθρο, και θα το κάνουμε. Αυτές τις στιγμές όμως με την παγκόσμια κοινότητα να φλέγεται, μπορεί να φανταστεί κανείς τον Τσίπρα να διαχειρίζεται τα εθνικά μας θέματα μιλώντας στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ή στα κοινοβούλια των συμμάχων μας προσπαθώντας να πείσει τις κυβερνήσεις τους; Με τι προσόντα, την ευγλωττία του ή την γλωσσομάθεια του ή μήπως με την ευφυΐα του, τις διεθνείς σχέσεις του και τις "επιτυχίες" που έχει να επιδείξει ως πρώην πρωθυπουργός και κλοτσοσκούφι όλων κάνοντας μας να ντρεπόμαστε κάθε φορά ως Έλληνες, έχοντας οδηγήσει τη χώρα από την μια ήττα στην άλλη και στον διασυρμό; Ας μη τρελαθούμε! 
      Και φυσικά, μη σκεφτεί κανείς διαβάζοντας αυτό το άρθρο ότι επικροτούμε όλες τις επιλογές της σημερινής κυβέρνησης, και προς επίρρωση αυτού, μπορούν κάποιοι που θα μας αμφισβητήσουν να δουν προηγούμενα άρθρα μας. Ουδεμία σχέση είχαμε και θα έχουμε ποτέ με την Ν.Δ. γιατί οι καταβολές μας είναι άλλες. Φυσικά και η σημερινή κυβέρνηση έχει κάνει λάθη πολλά, ωστόσο, θα ήταν τεράστιο λάθος να μην επικροτήσουμε τις επιλογές της στα εξοπλιστικά προγράμματα όπως και τους επιτυχείς χειρισμούς της στις διεθνείς σχέσεις που αναπτύξαμε την τελευταία τετραετία. 

      Φίλες και φίλοι και εσείς οι άλλοι που θα βρεθείτε απέναντι μας, αυτή η ιστοσελίδα είναι ίσως η μόνη εναπομένουσα στη χώρα που μπορεί να καταγγέλλει ή και να επιβραβεύει το ίδιο κόμμα την επόμενη μέρα, με ανιδιοτελή πάντα κριτήρια αποδίδοντας "Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι"!
      Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, να τολμάμε κάθε φορά να καταγγέλουμε πράξεις κομμάτων ή πολιτικών ηγετών που μπορεί να μας εκπροσωπούν αλλά για ιδιοτελείς και προσωπικούς λόγους ακολουθούν μονοπάτια επικίνδυνα για το έθνος μας! Γι' αυτό παρακαλούμε μη μας κρίνετε αυστηρά.
      Μετά τα ως άνω ο καθείς ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα ως προς τον δρόμο που πρέπει να χαράξει ο ίδιος γιατί σύντομα θα φτάσουμε στην στιγμή της κρίσης, εκεί που θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι την Πατρίδα μας, τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές, καθώς οι πολιτικοί και τα κόμματα έρχονται και παρέρχονται, οι εθνικές ωστόσο τραγωδίες παραμένουν!!!

Β. Αναγνώστου  Συγγραφέας – Αρθρογράφος
      
www.manifesto.com.gr   

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!