Loading...
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΙΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Πατριώτες ο Τούρκος το τερμάτισε, ας προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα γιατί η απευκταία μέρα δυστυχώς πλησιάζει. Ας είναι καλά οι ΄΄φίλοι και σύμμαχοι μας΄΄ Ευρωπαίοι και Αμερικανοί, που μας οδηγούν συνειδητά σε πόλεμο με την Τουρκία παρακολουθώντας ως απλοί θεατές τις καθημερινές επιθέσεις τους και απειλές πολέμου εναντίον μας, εκδηλώνοντας την ΄΄συμπαράσταση΄΄ τους με το να διατηρούν ίσες αποστάσεις προς τις δυο πλευρές για να μας φέρουν εκεί που επιδιώκουν και αυτοί, για να τα έχουν καλά και με τους Τούρκους, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για να διαπραγματευτούμε τι, αν είναι δυνατόν, τα δικά μας εδάφη και κυριαρχικά μας δικαιώματα!                                        
      Παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος γιατί πρέπει μάλλον κάτι να μου διαφεύγει. Η Ελληνική κυβέρνηση διεκδικεί και αυτή εδάφη της Τουρκίας, όπως την Ίμβρο, την Τένεδο, την Σμύρνη και τα παράλια της Μ. Ασίας ή την Κωνσταντινούπολη; Γιατί αν όχι, τι θα διαπραγματευτούμε μαζί τους, τα δικά μας νησιά, την Θράκη, την Κρήτη την υφαλοκρηπίδα μας τα πλούσια κοιτάσματα μας, τον εναέριο χώρο μας και ότι άλλο τολμούν να διεκδικούν;           

      Επιτέλους, ας πει στους συμμάχους μας ο πρωθυπουργός της χώρας τα αυτονόητα. Να αφήσουν τις όποιες σκοπιμότητες και την τακτική του Π. Πιλάτου, επιτελώντας το καθήκον τους απέναντι στην σύμμαχο τους Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας στους Τούρκους, ότι αν δεν σταματήσουν τις παραβιάσεις, τις απειλές, τα casus belli  και όλες τις άλλες διεκδικήσεις τους, θα βρουν μπροστά τους μετά την πρώτη τους βολή τους ίδιους και το ΝΑΤΟ!!!

      Τι άλλο μπορούν  να ζητήσουν από την σύμμαχο τους Ελλάδα πλέον αυτών που τους παρέχει καλύπτοντας τους και τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα; Μετά την εκδίωξη των Αμερικανικών βάσεων από την Τουρκία, γίναμε ως χώρα μια απέραντη βάση των ΗΠΑ με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται για μας έχοντας δίπλα μας τη Ρωσία. Όσο για την Ευρώπη αποτελούμε τον Φύλακα - Ακρίτα των ΝΑ συνόρων της, αντιμετωπίζοντας πλέον όλων των άλλων κινδύνων και τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που θέλουν να φτάσουν στις χώρες τους. Μήπως θα έπρεπε να ανοίξουμε τα σύνορα μας για να δουν τι θα πάθουν;             
      Κύριε Πρωθυπουργέ ο χρόνος τέλειωσε. Ήρθε η στιγμή να παίξετε σκληρά με τους ΄΄συμμάχους΄΄ απαιτώντας τους να σταθούν στο πλευρό μας και απέναντι στην Τουρκία, κατά όπως προστάζουν τα άρθρα των καταστατικών των θεσμών της Ε.Ε. και του  ΝΑΤΟ, γιατί αν δεν το κάνουν δεν υπάρχει πλέον ουδείς λόγος να υφίστανται οι Θεσμοί!         
      Αν δεν παρέμβουν τώρα, πρέπει να καταλάβουν πως η Τουρκία θα παραμείνει μια μόνιμη απειλή και γι αυτούς και ότι δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθεί των νέο-Οθωμανικών της οραμάτων και των όποιων άλλων σχιζοειδών διεκδικήσεων της,  όπως έχει ήδη δηλώσει σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της, θέτοντας ως πρώτο εθνικό τους στόχο την επανίδρυση της Οθ. Αυτοκρατορίας και την επανακατάκτηση των ΄΄πάλαι ποτέ΄΄ εδαφών της!
      Φυσικά και δεν είναι καλά οι άνθρωποι, έχασαν τα μυαλά τους και μπέρδεψαν τις χιλιετίες, ωστόσο, κάποιοι πρέπει να τους επαναφέρουν στην πραγματικότητα  και στον 21ον αιώνα κι αυτό βεβαίως δεν είναι χρέος μόνο των Ελλήνων αλλά και όλων αυτών των χωρών που βρίσκονται στο στόχαστρο τους!

      Ωστόσο, για να μην θεωρηθούμε αφελείς, γνωρίζουμε όλοι ως πολίτες αυτής της δόλιας χώρας, ότι τις τελευταίες 10ετίες στη πατρίδα μας δεν υπήρξε καν, έστω ένας πολιτικός ηγέτης στοιχειωδώς ικανός για να σταθεί απέναντι στους Τούρκους όπως θα τον ήθελε ο ελληνικός λαός. Ένας μόνο ηγέτης πέρασε κι αυτός ήταν ο Ανδρέας και φυσικά δεν τοποθετούμεθα κομματικά γιατί θα ήταν ανεδαφικό και ανόητο. Απλά θα υπενθυμίσω σε όλους τους Έλληνες και δη στους νεώτερους, πέρα και πάνω από κόμματα, ήταν ένας ηγέτης -συγχωρήστε με γι αυτό- με ούμπαλα όντως ΄΄αρχαιοελληνικά΄΄, που μπορεί να είχε τις όποιες αδυναμίες του, αλλά σίγουρα υπήρξε ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που έκανε τους Τούρκους με το ΄΄ Βυθίστε το Χώρα ΄΄ να βάλλουν την ουρά κάτω από τα σκέλια τους σαν τα σκυλιά, στέλλοντας τους ΄΄λερωμένους’’ και ντροπιασμένους πίσω στα λιμάνια τους!
      Μετά από αυτόν όλοι οι άλλοι, το μόνο που έκαναν έως σήμερα ήταν υποχωρήσεις  πετώντας το μπαλάκι στον επόμενο, ενεργώντας μονίμως φοβικά  ως ανθρωπάκια και γκιαούρηδες, μη τολμώντας μετά από 200 χρόνια Λευτεριάς να ορθώσουν το ανάστημα τους, αφήνοντας τους τούρκους να μας απειλούν νυχθημερόν μπαινοβγαίνοντας στα σύνορα μας, δίνοντας τους το δικαίωμα να κτίσουν τον ακραίο αναθεωρητισμό τους περνώντας τον δυστυχώς και στον λαό τους, για να είναι αργά πλέον τώρα  να ελπίζει κανείς ότι θα αποφευχθεί ένας πόλεμος μεταξύ των δυο χωρών. 

      Ωστόσο, πριν φτάσουμε στην ολοκλήρωση του άρθρου μας, παρακαλώ επιτρέψτε μου να θέσω ένα ερώτημα. Δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί έως σήμερα, όχι μόνο η κυβέρνηση αλλά και κανείς πολιτικός ή Μ.Μ.Ε. δεν έχει βγει να αντιτάξει στον μεγαλοϊδεατισμό της Τουρκίας, ότι πριν της δικής τους αυτοκρατορίας υπήρξε μια μεγαλύτερη, αυτή της Ελλάδος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με την δική τους να ωχριά μπροστά σε αυτή και ότι αν κάποια στιγμή όλοι οι λαοί της γης θελήσουν να επαναδιεκδικήσουν τις ΄΄πάλαι ποτέ΄΄ κατακτήσεις τους, τότε θα πρέπει όλος ο  πλανήτης να μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο φρενοκομείο και πεδίο σφαγής!

      Και κλείνοντας, επειδή η Τουρκία με την ακραία πολιτική της και την χαρακτηριστική παράνοια που την διακατέχει ενεργώντας πλέον ως μια χώρα πειρατής και διεθνής τρομοκράτης, απειλεί και εκβιάζει  ακόμα και τις μεγαλύτερες δυνάμεις του πλανήτη  μη αφήνοντας τους καμιά άλλη επιλογή, έχοντας οδηγήσει όχι μόνο την Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά και πολλές άλλες χώρες σε πολύπλευρα αδιέξοδα, καλυπτόμενη πάντα πίσω από την Γεωστρατηγική της θέση, αποτελώντας πλέον το ΄΄κακό σπυρί΄΄ της Ευρώπης και της ευρύτερης περιοχής, σας παραπέμψουμε  στην μια και μοναδική λύση του προβλήματος, η οποία επιβάλλεται να υιοθετηθεί από όλες τις δυνάμεις της Δύσης και της ευρύτερης περιοχής! 
      Είναι αυτή η πρόταση που επανειλημμένα έχουμε αναφερθεί και η οποία  μέσω της ιστοσελίδας μας έχει φτάσει σε κάθε χώρα και ηγέτη του πλανήτη, σε όλους τους Θεσμούς και διεθνή Μ.Μ.Ε.. Μια πρόταση που όπως  αποδεικνύεται ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει όλη η ανθρωπότητα, επιβάλλεται να γίνει αποδεκτή και να υλοποιηθεί για όλους αυτούς τους λόγους που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ. 

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος  

    
www.manifesto.com.gr       

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!