Loading...
ΑΛΕΞΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΗΡΘΕ & ΠΑΛΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Δικέ μας Αλέξη, ελπίδα της πατρίδας μας και όλου του Ελληνισμού, γεννημένε και πεφωτισμένε ηγέτη μας, έχεις άλλη μια ευκαιρία να δοξαστείς και να δοξάσεις και την πατρίδα σου!                
      Πρόσφατα ανακοινώθηκε σε όλα τα διεθνή media, ότι το Hollywood ψάχνει και πάλι να βρει ένα πρωταγωνιστή να ανεβάσει μια νέα υπερπαραγωγή των διαχρονικών ηρώων της παγκόσμιας παραμυθολογίας των Δον Κιχώτη και Πινόκιο!                                                           
      Αγόρι μας μη χάσεις μια τέτοια ευκαιρία στο ζητά η πατρίδα, είσαι ο ένας, ο υπέρτατος και μοναδικός γνήσιος παραμυθάς που μπορεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ακόμα και σ΄ αυτό το επίπεδο γιατί όντως το ΄χεις, όρμα, είναι στο DNA σου!     
      Σπεύσε πάραυτα να τους παρουσιάσεις το βιογραφικό σου, αρκεί να μάθεις πρώτα να καβαλάς γάιδαρο ή μουλάρι γιατί το ζητά το σενάριο και στη διαδρομή φρόντισε να χάσεις και κάποια κιλά ξεκινώντας από το κεφάλι, γιατί κάποιες κακές γλώσσες λένε πως μοιάζεις με τον Βουκεφάλα του Μ. Αλεξάνδρου, ξέρεις, αυτόν που λόγο "των προσόντων σου" τον μετάλλαξες από Έλληνα σε Σλάβο παραδίδοντας τον μαζί με την Ιστορία μας στους γείτονες!
      Ωστόσο μην ανησυχείς καθόλου, ο ρόλος είναι σίγουρα δικός σου γιατί ψάχνουν να βρουν έναν σαν και σένα με "τα δικά σου προσόντα"!  
      Μη διστάσεις στιγμή γιατί είσαι πλέον ο κορυφαίος του είδους, είσαι Θεός, κι αν τολμήσουν να σου ζητήσουν διαπιστευτήρια, πρότεινε τους να απευθυνθούν στον Ελληνικό λαό να επιβεβαιώσει αυτός τις κορυφαίες επιδόσεις σου ως παραμυθάς, αυτές που έν τῇ πράξει καθ΄ όλη τη θητεία σου όλοι οι Έλληνες είχαμε την τύχη και την ευτυχία να απολαύσουμε μαζί σου!

     
Αλέξη μας, έχουμε τόσα πολλά να αναφερθούμε για να αναδείξουμε τις αστείρευτες δυνατότητες σου για να κερδίσεις τη μάχη, αν και δεν χρειάζεται γιατί το όνομα σου έχει γίνει πλέον συνώνυμο με του παραμυθά και τα επιτεύγματα σου είναι ήδη παγκοσμίως γνωστά, έχοντας καταφέρει την  τέχνη αυτή να την αναγάγεις πλέον σε επιστήμη, όταν αναλαμβάνοντας το Σύριζα με 3,6% εξαπατώντας έναν ολόκληρο λαό το έκανες κυβέρνηση με τα μνημειώδη ψέματα σου του τύπου, "Θα σκίσω τα Μνημόνια", "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", "ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ δανείων" και τόσα άλλα ακόμα ωραία παραμύθια που του ξεφούρνισες, ξεπερνώντας ακόμα και τον  κορυφαίο του είδους Χανς Κρίστιαν Άντερσεν! 
      Αγόρι μας είσαι Ο μοναδικός, είσαι Ο ανυπέρβλητος, είσαι Η κορυφή στο είδος, δεν υπάρχει άλλος σε όλον τον πλανήτη ικανός να σταθεί μπροστά σου, μη διστάσεις να διεκδικήσεις τον ρόλο, κάνε το όχι μόνο για σένα, κάντο "για την Ελλάδα ρε γαμώτο"!                   

     Τέλος τραβώντας για την μαύρη ξενιτιά, έστω κι αν αυτό μας στοιχίσει Εθνικά, να 'χεις την ευχή μας να ριζώσεις εκεί για πάντα και δεν πειράζει μη στενοχωριέσαι, κάποιος άλλος θα βρεθεί να σώσει την Ελλάδα, εσύ μείνε εκεί "να φυλάς Θερμοπύλες", δεν χρειάζεται να γυρίσεις, για το δικό σου καλό και κυρίως της πατρίδας σου!            


Β. Αναγνώστου  Συγγραφέας – Αρθρογράφος  

www.manifesto.com.gr               

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!