Loading...
ΘΕΜΑ: ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Κύριε Πρωθυπουργέ, έστω και τώρα έχετε τον χρόνο να κάνετε το πρώτο βήμα να επανορθώσετε το τεράστιο λάθος που έχετε κάνει, να δώσετε στις τράπεζες το δικαίωμα να πτωχεύουν Έλληνες πολίτες κλέβοντας τις περιουσίες τους, προσφέροντας τα δάνεια τους στα Funds αντί πινακίου φακής ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ & ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ & ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!

      ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΡΑΞΗ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΙΔΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ FUNDS ΠΤΩΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΟΧΗ & ΕΓΚΡΙΣΗ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ & ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ & ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!          
      ΝΤΡΟΠΗ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ & ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ Σ' ΑΥΤΟ!     

      Όπως κάνατε ήδη αυτές τις ημέρες με τους οφειλέτες του ΕΦΚΑ διαγράφοντας τα χρέη τους πέραν της 10τίας, σας ζητούμε επίσης εκ μέρους των δεκάδων χιλιάδων δαν\πτών και των οικογενειών τους, να κάνετε το ίδιο για τα δάνεια του Ελ. Δημοσίου που αφορούν τους Σεισμοπαθείς και Πυρόπληκτους, είναι στο χέρι σας! 
      Είναι δυνατόν από έναν λαό που βρίσκεται υπό οικονομική κατάρρευση, μετά από 3 Μνημόνια και μια 3ετή Πανδημία βιώνοντας έναν Αρμαγεδδώνα ακρίβειας με τα χειρότερα να έπονται, εν μέσω ενός πολέμου που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν Γ΄Π.Π. και με μια Τουρκία έτοιμη να εισβάλει στην χώρα μας, με τον πληθωρισμό να εξελίσσεται σε μια δεύτερη Πανδημία και με τα νοικοκυριά να μη μπορούν πλέον να επιβιώσουν, στιγμές που τα καταστήματα των Μ.Μ. καταρρέουν σπάζοντας κάθε ρεκόρ λουκέτων, να ζητάτε υπό αυτές τις συνθήκες αυτοί οι άνθρωποι να πληρώσουν τα δάνεια τους, πως και με τι; 

      Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να καταλάβετε ως κομματάρχης και Πρωθυπουργός, ότι από τις επιλογές σας και τις αποφάσεις σας αυτή η κατηγορία των πολιτών οδηγείται πλέον σε οικονομική καταστροφή και κοινωνική απαξία, κάτι που δυστυχώς θα έχει ως αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να οδηγηθούν έως και στον θάνατο. Είναι αυτό που θέλετε;
      Αν όχι παρακαλούμε σκύψτε πάνω από το πρόβλημα τους διαγράφοντας τα χρέη τους γιατί ακόμα και μετά από μια 15ετία είναι αδύνατον να τα εξυπηρετήσουν!    

      Μη δώσετε για άλλη μια φορά την ευκαιρία σ΄αυτόν τον αδίστακτο λαϊκιστή των τεκέδων να ξαναβρεθεί στην εξουσία όπως έγινε το 2015 όταν υποσχέθηκε τα πάντα στον λαό και στους δανειολήπτες για να βρεθεί από το 3% ξαφνικά στο 36% γιατί το ίδιο θα συμβεί και αυτή τη φορά!
      Μη κάνετε το ίδιο λάθος, αγκαλιάστε τους δανειολήπτες και εξασφαλίστε την επανεκλογή σας αποδεικνύοντας ότι δεν είστε όργανο τρίτων και υπηρέτης των ισχυρών όπως ο προκάτοχος σας και κάποιοι άλλοι. Ο λαός κουράστηκε πλέον, δεν θέλει λόγια και υποσχέσεις, μπορεί να κρίνει. Αυτό που ζητά είναι ειλικρινείς προθέσεις και πράξεις, μην απεμπολείτε την μεγάλη ευκαιρία που έχετε!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ
ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

 
Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος                                    
www.manifesto.com.gr    
   

ΥΓ. Το παρόν άρθρο θα σταλεί προς τον πρωθυπουργό και προς κάθε υπουργό και  οικ. επιτελείο της κυβέρνησης, ευελπιστώντας στην θετική εξέλιξη του αιτήματος.

                                                                                                                 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!