Loading...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ & ΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Αυτή δεν ήταν εικόνα ηγετών σε Σύνοδο Κορυφής! Ήταν μια εικόνα ντροπής και διάλυσης για το επίπεδο του θεσμού, κάνοντας μας να αναρωτηθούμε για άλλη μια φορά, πως είναι δυνατόν αυτά τα άτομα να εκπροσωπούν χώρες και λαούς!
      Πολιτικοί άβουλοι και ανίκανοι όπως αποδεικνύεται να διαχειριστούν τα οικονομικά και εθνικά θέματα των χωρών τους οδηγώντας αυτές σε μονοπάτια που κανείς ποτέ δεν θα ‘θελε να διαβεί!
     
Αυτές τις κρίσιμες ώρες, με τον πλανήτη να φλέγεται και να οδηγείται προς τον Γ’ Π.Π. που ίσως κρίνει και το τέλος της ανθρωπότητας, αυτοί που πρέπει να αποφασίσουν για τις τύχες μας και την ύπαρξη του, βρήκαν  τις στιγμές να κάνουν αστεϊσμούς και λογοπαίγνια πεζοδρομίου για γυμνόστηθους και κατωξεβρακώματα ...! Ντροπή, είναι καλά οι άνθρωποι και είναι επίπεδο αυτό σοβαρών ηγετών;

      Και εσείς κ. πρωθυπουργέ που είσαστε; Πήγατε όντως στην Σύνοδο ή πιάσατε τις παραλίες κάνοντας τις διακοπές σας; Δυστυχώς για άλλη μια φορά κάνατε το ίδιο λάθος δικαιώνοντας την αντιπολίτευση, ΣΙΩΠΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!  
      Τον Ερντογάν τον είδαμε όπως κάθε φορά να κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλα τα επίπεδα, κατορθώνοντας και πάλι με τακτικισμούς και εκβιασμούς να πάρει αυτά που ζητούσε όπως, την δέσμευση του Μπάιντεν για τα F-16 και να ακυρώσει το εμπάργκο όπλων κατά της χώρας του όλων των "συμμάχων μας", Γερμανών, Ισπανών, Ιταλών και άλλων, μέσω της ακύρωσης του εμπάργκο της Σουηδίας και της Φιλανδίας!  
      Ταυτόχρονα, εκμεταλλευόμενος την συγκυρία πριν περάσουν λίγα 24ωρα έκλεισε με τον Ντράγκι - να τον χαιρόμαστε και αυτόν ως σύμμαχο- νέα συμφωνία εξοπλιστικών, ενώ πριν αποχωρίσει της Συνόδου, πρόλαβε να πει και όλα αυτά που ήθελε για να καταγραφούν στο παγκόσμιο "τεφτέρι" να τα βρει μπροστά του όταν τα χρειαστεί!

      Το πρόβλημα μας δυστυχώς είναι, ότι εσείς δεν είπατε λέξη για τα εθνικά μας θέματα και γι αυτά που μας κάνει κάθε μέρα η Τουρκία, να εκφράσετε με τον πιο έντονο τρόπο την αγανάκτηση μας, αφήνοντας τον Τούρκο να παίξει το παιχνίδι του!
      Και άλλο που δεν σας είπαμε. Λυπάμαι, αλλά αυτή τη φορά κάνατε μεγάλο κακό στη χώρα διαπράττοντας τεράστιο λάθος και εθνικό ατόπημα πέφτοντας στην παγίδα του Ερντογάν, πιστεύοντας ότι θα φύγει από τη Σύνοδο δίχως να αναφερθεί στα εθνικά μας θέματα, ενώ σας είχαμε προειδοποιήσει για τη στάση του!

      Κύριε Μητσοτάκη, τα όποια εθνικά σας λάθη δυστυχώς, δεν τα πληρώνετε εσείς όπως και οι προκάτοχοι σας, τα πληρώνει η Πατρίδα μας και ο Ελληνισμός!!!
      Ενώ χρόνια τώρα δίνουμε τον υπέρ πάντων αγώνα για να κερδηθεί η μάχη του εμπάργκο κατά της Τουρκίας, χάνουμε τώρα και των χωρών της Σουηδίας και της Φιλανδίας, ρίχνοντας στον Καιάδα τις όποιες ελπίδες είχαμε για την ακύρωση τους!

      Ταυτόχρονα, χάσατε για δεύτερη φορά την μεγάλη ευκαιρία που σας δόθηκε από το βήμα της Συνόδου να γελοιοποιήσετε παγκοσμίως την Τουρκία, τους πολιτικούς της και τον ίδιο τον Ερντογάν, θέτοντας την ερώτηση "του ενός δις" που σας στείλαμε, ζητώντας να αναφερθείτε και στις δυο Συνόδους σ’ αυτή , κάτι που δυστυχώς δεν κάνατε!    
      Αντιθέτως τον αφήσατε να επαναλάβει όλες τις διεκδικήσεις και θέσεις τους αφήνοντας αυτές αναπάντητες, κάνοντας το άσπρο-μαύρο αναφερόμενος μεταξύ άλλων έως και στις δήθεν "147 παραβιάσεις μας" κι αυτό μπροστά στα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας και παρουσία όλων των αρχηγών κρατών του πλανήτη, ότι χειρότερο μπορούσατε να κάνετε ως πρωθυπουργός της Ελλάδος!!!
                                           
      Τέλος, μπορεί να μη σας θίγει προσωπικά το γεγονός ότι μονίμως σας "φτύνει" κατάμουτρα διασύροντας σας, ωστόσο, θα πρέπει να μάθετε ότι αυτό δεν αφορά μόνο εσάς, γιατί σας υπενθυμίζουμε είστε ο πρωθυπουργός της Ελλάδος εκπροσωπώντας τον λαό και τη χώρα, με αποτέλεσμα στο δικό σας πρόσωπο να διασύρεται η πατρίδα μας και κάθε Έλληνας πολίτης!
      Ντροπή κ. Μητσοτάκη, Ντροπή, λίγο τσαγανό χρειάζεται!!! Βρείτε το!!!      
                                                                        
      Επιτέλους μάθετε, ότι αυτή η ραγιάδικη συμπεριφορά, δίνει φτερά στους Τούρκους και στον Ερντογάν να ξεσαλώσουν οδηγώντας τους σε μεγαλύτερες και περισσότερες προκλήσεις. Πως είναι δυνατόν να μην το αντιλαμβάνεστε; 
      Κυβερνάτε τη χώρα, δεν μάθατε τίποτα από τα λάθη των προκατόχων σας; Τι άλλο πρέπει να μας πουν και να κάνουν για να αντιδράσουμε ως Έλληνες και εσείς ως ηγέτης;


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος    

www.manifesto.com.gr    

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!