Loading...
Κύριοι επιτέλους σεβαστείτε τη χώρα μας, το Λίκνο του Πολιτισμού & της Δημοκρατίας!!!
Κλίκ για μεγέθυνση
      Αναρωτιέται πλέον κανείς, ως νοήμων πολίτης αν όντως έχουμε συμμάχους ως χώρα κι αν υπάρχουν θεσμοί που λειτουργούν ή είναι εγκεφαλικά νεκροί.
      Κύριοι, τι κάνετε ως χώρες της Ευρώπης και όλης της Δύσης; Κατά όπως λέει και ο λαός μας, "Τι να τους κάνεις τους εχθρούς όταν έχεις τέτοιους φίλους και συμμάχους". Ντροπή!    
      Δυστυχώς, πέραν του καθημερινού μας προβλήματος να αντιμετωπίζουμε την ακραία επιθετικότητα της Τουρκίας προασπιζόμενοι τα σύνορα και της Ε.Ε. από τις επελάσεις των μεταναστών πληρώνοντας τις λανθασμένες πολιτικές σας, ξαφνικά βρεθήκαμε να έχουμε απέναντι μας την Ρωσία και το Ιράν!
                                   
      Κύριοι, αυτές τις κρίσιμες στιγμές βλέπουμε να αποστασιοποιείστε των υποχρεώσεων σας έναντι της Ελλάδος ως σύμμαχες χώρες και εκπρόσωποι των θεσμών και αυτό το κάνετε σε στιγμές ιδιαίτερα επικίνδυνες για την Ευρώπη, όταν πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων ως σύμμαχοι μας αντιμετωπίζοντας την Τουρκία ως εχθρό της Δύσης έχοντας οι ίδιοι ήδη αποκαλύψει ευθέως τα νέο-Οθωμανικά τους οράματα, στοχεύοντας διαχρονικά στην ανακατάληψη όλων των χωρών της Ευρώπης απειλώντας και υβρίζοντας μας καθημερινά χαρακτηρίζοντας τις χώρες μας ως θύλακες τρομοκρατίας, ακόμα και τις ΗΠΑ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ!    
      Πιστεύετε ότι αυτό που κάνετε ως οντότητες και Έθνη σας τιμά; Στιγμές που θα ‘πρεπε ως κυβερνήσεις και ζωντανοί οργανισμοί  κρατών να βάλετε στη θέση της τους Τούρκους, καθιστώντας τους υπεύθυνους των  πράξεων τους και της ακραίας επιθετικής ρητορικής τους εναντίον όλων των χωρών της Δύσης, απαιτώντας τους να σταματήσουν άμεσα τις απειλές τους και κάθε παραβίαση των συνόρων των κρατών-μελών της Ε.Ε. που αποτελούν ταυτόχρονα και σύνορα της Ευρώπης, φέρεστε ως θεσμοί κλινικά νεκροί και κυβερνήσεις υποκλινόμενες στην μεγαλοσύνη του νέο-Σουλτάνου και νέο-Οθωμανιστή! 

      Που ειναι η αξιοπρέπεια σας κύριοι; Όχι μόνο δεν αντιδράτε, αλλά βλέπουμε από το ΝΑΤΟ και τους άλλους θεσμούς, όπως και από τις μεγάλες δυνάμεις την Γερμανία και άλλες, έως και τις ΗΠΑ –εκτός της φίλης συμμάχου μας Γαλλίας- να λέτε όλοι "βρείτε τα μεταξύ σας", όταν  βρισκόμαστε ήδη στα πρόθυρα μιας σύρραξης που αν αυτή δεν αποφευχθεί, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει τη σπίθα που θα ανάψει την φωτιά σε όλη τη Μεσόγειο με ανεξέλεγκτες σε δεύτερο χρόνο παγκόσμιες εξελίξεις, καθώς ένα είναι σίγουρο, ότι η Ελλάδα δεν θα αφήσει ποτέ να χαθεί ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο της επικράτειας της!!!                             

      Και επιτέλους, πείτε μας και εσείς ως "επιτήδειοι ουδέτεροι" αλλά Ερντογάν, τι εννοείτε όταν λέτε να τα βρούμε μαζί τους. Ζητήσαμε ποτέ από τους Τούρκους να μοιράσουμε κάποια από τα σημερινά εδάφη τους, όπως την Κωνσταντινούπολη, την Σμύρνη, την Ίμβρο και την Τένεδο; Τι να διαπραγματευτούμε κύριοι, τα δικά μας νησιά και εδάφη;                             
      Καλά, δεν ντρέπονται οι εχθροί μας, δεν ντρέπεστε και εσείς ως σύμμαχοι μας, έλεος; Πότε θα πάψετε επιτέλους να παίζετε τον ρόλο του Π. Πιλάτου; Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε; Ξεχνάτε ποιοι σας έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού και κυρίως με ποιο Πολίτευμα λειτουργείτε και υπάρχετε σήμερα ως ανεπτυγμένα κράτη και κοινωνίες; Παρακαλούμε πολύ μη προσβάλετε την νοημοσύνη μας! 
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝ ΤΗ ΠΡΑΞΕΙ, ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ! ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ & ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΠΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ Ε.Ε. & ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ!!!

      Ταυτόχρονα, συνειδητοποιείστε ότι οδηγείτε ευθέως τους λαούς σας λόγω της πλήρους διάλυσης και ανυπαρξίας των θεσμών αλλά και της αναποφασιστικότητας των κυβερνήσεων σας προς τον Γ΄Π.Π.! Πως είναι δυνατόν να μη βλέπετε ως ηγέτες που οδηγείται η ανθρωπότητα;                                                
      Με έναν κατ’ ευφημισμό μόνο "ορθόδοξο" Πούτιν να σφαγιάζει έως και τα ορθόδοξα πρωτοξάδελφα του και με την Ορθοδοξία να βρίσκεται σε πόλεμο με τα Ισλαμικά κινήματα και με τον ίδιον να συνάπτει συμμαχίες με Ισλαμικά κράτη και κυβερνήσεις αδίστακτες κι αποφασισμένες να ανοίξουν μέτωπα πολέμου παντού με πρώτον τον "ετεροθαλή αδελφό του" Τούρκο, καταλαμβάνοντας χώρες και σφαγιάζοντας λαούς  ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου, είναι δυνατόν να κλείνετε τα μάτια σας σ’ αυτά που συμβαίνουν; Δείτε μόνο τι λέει αυτές τις ημέρες!  Πως είναι δυνατόν να δέχεστε τους χαρακτηρισμούς του και τις απειλές του;                   
      Μιλάμε για ένα δίδυμο απολυταρχικών ηγετών στυγνών δικτατόρων, αμφότεροι παράφρονες κατ’ εικόνα και ομοίωση, που ο μεν πρώτος θέλησε να καθιδρύσει τις δυο τελευταίες δεκαετίες ένα νέο Τσαρικό καθεστώς γυρνώντας τη Ρωσία 100 χρόνια πίσω ξεχνώντας τι τους έκανε ο λαός τους το 1918, κάτι που θα μπορούσε να πάθει και ο ίδιος σήμερα! Ο δε δεύτερος ένας αδίστακτος νέο-Σουλτάνος ψυχοπαθής, δεν κάνει τίποτα λιγότερο από το να στοχεύει στα ίδια και ακόμα χειρότερα έχοντας δηλώσει ευθαρσώς τους στόχους του να επανακυριεύσει τις χώρες της Ευρώπης και να ηγηθεί ενός Ισλαμικού παγκόσμιου κινήματος εναντίον του Χριστιανισμού και όλων των πολιτισμένων λαών της Δύσης, όταν εσείς κύριοι κλασικά όπως πάντα τα τελευταία χρόνια εθελοτυφλείτε και "περί άλλων τιτιβίζετε" αφήνοντας αυτόν τον ψυχοπαθή και τον λαό του να ζουν χαμένοι μέσα στις παραισθήσεις τους!
      Και όλα αυτά, όταν παρακολουθούμε στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα να  αναπτύσσονται ακραίες τάσεις, σενάρια  και συμμαχίες χωρών έτοιμες να προχωρήσουν σε συρράξεις ικανές να καταστρέψουν τον πλανήτη, γιατί μιλάμε για πυρηνικές δυνάμεις και ολοκληρωτικά καθεστώτα χωρών όπως της Κίνας, της Β. Κορέας και άλλων, που κατά παράδοση και γεωστρατηγικά βρίσκονται απέναντι στις Η.Π.Α. και στις δυνάμεις της Δύσης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί πλέον ο πλανήτης σε ένα Παγκόσμιο Ολοκαύτωμα!

     
      Τέλος, αν δεν αλλάξετε τακτική απέναντι στην Τουρκία άμεσα,  βάζοντας τους στη θέση τους κάνοντας τους να σεβαστούν τους θεσμούς και τους λαούς της Δύσης, απαντήστε στο ερώτημα προς τους λαούς σας, τι θα κάνετε όταν αυτή η χώρα των καβαλημένων… που θέλουν να κατακτήσουν την Ευρώπη έως και την Αφρική σε 1-2 χρόνια θα είναι πυρηνική δύναμη!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος    

www.manifesto.com.gr 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!