Loading...
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΒΡΑΖΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΤΙΒΙΖΟΥΜΕ …..
Κλίκ για μεγέθυνση

      Κατά κοινή ομολογία πολλών Ευρωπαίων ηγετών, αλλά όπως επίσης ανέφερε προχθές και ο Πολωνός ΥΠΕΞ Zbigniew Rau, "η Ευρώπη βρίσκεται πλέον πιο κοντά στον πόλεμο από ό,τι ήταν ποτέ τα τελευταία 30 χρόνια, έχοντας προοπτική έναρξης μεγάλης στρατιωτικής κλιμάκωσης στην Ανατολική Ευρώπη"!!!

      Αδέλφια, αυτό που κάνουμε ως λαός δεν θα μας βγει σε καλό! Αυτή τη διχόνοια που βιώνουμε σε καθημερινή βάση με τους μισούς Έλληνες πλέον να βρίσκονται απέναντι στους άλλους, είτε για τον  Covid-19 με τους αρνητές του είτε για άλλα θέματα, διεκδικώντας όλοι σε δρόμους, σχολεία, πανεπιστήμια και νοσοκομεία τα όποια δίκαια ή μη δικαιώματά τους, παραβλέποντας την εικόνα διάλυσης που δείχνει η χώρα, τροφοδοτώντας ταυτόχρονα τα μαξιμαλιστικά σχέδια της Τουρκίας παρουσιάζοντας τη χώρα διηρημένη, είναι ότι πιο ανεύθυνο και επικίνδυνο μπορούμε να κάνουμε ως λαός αυτές τις κρίσιμες στιγμές!
      Ένα εθνικό αλαλούμ με κυρίως υπεύθυνους τους πολιτικούς να ψηφοθηρούν νυχθημερόν γυρίζοντας από κανάλι σε κανάλι φανατίζοντας κάποιους ανόητους εξτρεμιστές μπαχαλάκηδες και άλλους αφελείς αποδέκτες, στιγμές που η Τουρκία διεκδικεί την μισή Ελλάδα έχοντας στο πλευρό της μονίμως ως προστάτες και χορηγούς την Γερμανία, την αέναη αυτή εχθρό μας ηγέτιδα δύναμη της Ε.Ε. και επικυρίαρχη του θεσμού, έναν θεσμό που ήδη τον έχουν ιδιοποιηθεί ολοκληρώνοντας  τους στόχους τους  μετά από 77 χρόνια, καθιδρύοντας το 4ο ΡΑΙΧ!!!

      Πατριώτες και πατριώτισσες, δυστυχώς κάθε μέρα που περνά τα πράγματα  με τους Τούρκους  χειροτερεύουν. Και ενώ οδηγούμεθα πλέον προς μια παγκόσμια σύρραξη έχουσα ως αφετηρία την Ευρώπη με άμεση εμπλοκή της χώρας μας, κάποιοι ανεύθυνοι αρνητές της λογικής και υβριστές -ευτυχώς ελάχιστοι- μας επιτίθενται καθημερινά με εκφράσεις χαμαιτυπείου γιατί προσπαθούμε να πούμε αλήθειες για να βοηθήσουμε τη χώρα, δίχως να σκέπτονται τους κινδύνους που  αντιμετωπίζουμε και τι θα μπορούσε να συμβεί την επόμενη μέρα στη πατρίδα μας, στα παιδιά μας, στις επόμενες γενιές και σε όλον τον Ελληνισμό!         
      Ήρθε η στιγμή να καταλάβουν επιτέλους όλοι αυτοί που δεν βλέπουν το κακό που κάνουν στην πατρίδα τους, ότι οι ώρες είναι κρίσιμες για τον ελληνισμό και ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε πλέον όλοι μαζί και ο καθένας από το δικό του μετερίζι να στηρίξει τη χώρα όπως μπορεί. Γι αυτό παρακαλούμε πολύ ας πάψουν κάποιοι να στέκονται εμπόδιο στην προσπάθεια μας να διεθνοποιήσουμε τη πρόταση μας βοηθώντας με τα άρθρα μας, εν τω μέτρο των δυνατοτήτων μας, να  ηγηθεί η Γαλλία της Ε.Ε. προκειμένου να σωθεί ο θεσμός, να βρεθεί επιτέλους και η χώρα μας υπό την σκέπη μιας πραγματικής Ε.Ε.!!!

      Δηλαδή αυτοί που διαφωνούν μαζί μας τι επιζητούν, την παραμονή της Γερμανίας στο βάθρο του θεσμού; Καταλαβαίνουν τι κάνουν όταν οι Γερμανοί δεν σταματούν να εξοπλίζουν τους Τούρκους παρέχοντας τους μονίμως κάλυψη και διεθνή ασυλία για ότι κάνουν εναντίον της Ελλάδος και της Κύπρου ;
      Δυστυχώς κατά όπως φαίνεται, δεν διδαχτήκαμε τίποτα από τη σύγχρονη ιστορία μας και τα λάθη του παρελθόντος.  Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους ότι αυτό που κάνουμε κάθε φορά ως λαός είναι η απόλυτη επιτομή του παραλογισμού όταν οδηγούμε τη πατρίδα σε μονοπάτια διχασμού, δίχως να σκεπτόμαστε τις συνέπειες παρασυρόμενοι κάθε φορά από τους πολιτικούς και από άλλα ιδιοτελή προσωπικά μας κίνητρα κάτι που μπορεί να οδηγήσει τελικά τη χώρα στην καταστροφή;  
      Aς θυμηθούμε όλοι, μήπως και αυτό μας ενώσει, τι έπαθε ο Ελληνισμός το 1922 κι αυτό ας μας γίνει μάθημα. Ναι, πρέπει να ξέρουμε ότι εμείς θα κληθούμε πρώτοι να προασπίσουμε τα σύνορα μας και τα εδάφη μας, αλλά είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν κάποιοι ότι αυτό θα είναι πιο εύκολο αν στο τιμόνι της Ε.Ε. βρίσκεται η Γαλλία; Πως είναι δυνατόν Έλληνες να αντιδρούν σ’ αυτό;

      Φίλες και φίλοι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και άκρως επικίνδυνες για την Ελλάδα. Ξεχάστε κόμματα, κομματάρχες και επίδοξους αρχηγίσκους και επικεντρωθείτε στα εθνικά μας θέματα!
     
Δεν θα διστάσω να πω, ότι ακόμα και εγώ έχω κάποιες επιφυλάξεις για τον Πρόεδρο της Γαλλίας, ωστόσο, ας μου υποδείξει κάποιος κάποιον ικανότερο και φιλικά προσκείμενο προς την Ελλάδα ηγέτη της Ε.Ε. και δη μιας χώρας επιπέδου Γαλλίας, της πρώτης πυρηνικής δύναμης της Ευρώπης. Μιας χώρας που έχουμε υπογράψει μαζί της ένα Στρατιωτικό Σύμφωνο κοινής άμυνας που θα μπορούσε να είναι και ο πρώτος αποτρεπτικός παράγοντας να αποφευχθεί μια σύρραξη με την Τουρκία!!!
      Αν υπάρξει άλλη λύση, την επόμενη στιγμή να είστε σίγουροι ότι θα αναθεωρήσω τη θέση μας. Ωστόσο, πριν κάποιος το επιχειρήσει, ας λάβει υπ’ όψη του όλα τα ως άνω και τις υπάρχουσες γεωπολιτικές συνθήκες, όπως και τους εξοπλισμούς που αρχίζει να παραλαμβάνει η χώρα μας για την άμυνα της από την Γαλλία, μια χώρα που πλέον όλων των άλλων  θέλει να δημιουργήσει άμεσα και ευρωπαϊκές ένοπλες δυνάμεις!

      Τέλος, επιτρέψτε μου να πω δίχως να έχω πρόθεση και καμία διάθεση να βρεθώ απέναντι σε κανέναν, ότι δεν μπορώ να φανταστώ με βάση αυτά που έχει  κάνει η Ναζιστική Γερμανία εναντίον των λαών της Ευρώπης και της πατρίδας μας στους δυο τελευταίους πολέμους και μετά από την τόσο προκλητική και παραβατική στήριξη που προσφέρει μονίμως παρεκκλίνουσα έως και του καταστατικού της Ε.Ε. βοηθώντας την Τουρκία, ότι μπορεί να υπάρξει έστω και ένας Έλληνας που μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας θα επέλεγε την δεύτερη στο τιμόνι της Ε.Ε., γιατί τότε ο συνειρμός μας για τα κίνητρα του θα μας οδηγούσε αλλού!!!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας -
Aρθρογράφος

www.manifesto.com.gr    
                                                    

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!