Loading...
Αναδημοσίευση λόγω της κρισιμότητας των στιγμών: ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ;
Κλίκ για μεγέθυνση

      Μιλάμε πλέον για απώλειες ενός πραγματικού πολέμου! Αν φανταστεί κανείς ότι σε κάποιες εμπόλεμες περιοχές του πλανήτη με μικρότερο αριθμό θυμάτων αυτές οι ειδήσεις αποτελούν πρώτη είδηση με 80 και 100 θύματα καθημερινά, τι κάνει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει αυτή την ανούσια ανθρωποθυσία και κάθε αρνητή αυτής της τραγικής πραγματικότητας;
      Είναι δυνατόν να χαρακτηριστούν ως νοήμονα άτομα αυτοί που αρνούνται την χρήση του εμβολίου και δη σε στιγμές που πολλοί από αυτούς καταλήγουν δυστυχώς στον θάνατο ξεκληρίζοντας ακόμα και τις οικογένειες τους; Αναρωτιέται πράγματι κανείς αν θα καταλάβουν ποτέ τι κάνουν, όχι μόνο στους εαυτούς τους αλλά και στη πατρίδα τους!

      Δεν φτάνουν όλα τα άλλα κακά που μας συμβαίνουν, όπως η υπογεννητικότητα και το Brain drain που έφυγαν τα νιάτα της πατρίδα μας στη ξενιτιά μένοντας εδώ όλα τα γερόντια με ένα συνταξιοδοτικό σύστημα να καταρρέει, με τους συνταξιούχους της χώρας σύντομα να είναι περισσότεροι από τους εργαζόμενους, με τις ένοπλες δυνάμεις μας υποστελεχωμένες και με μια Τουρκία των 85 εκατ. δίπλα μας έτοιμη να μας καταπιεί, θα πρέπει τελικά να οδηγήσουμε το Έθνος ως αυτόχειρες προς τον αφανισμό του;
      Πραγματικά είναι να τρελαίνεται κανείς γι αυτά που κάνουμε εμείς οι ίδιοι  στη πατρίδα μας, όταν όλα γίνονται θυσία στον βωμό των σκοπιμοτήτων και στο κυνήγι της εξουσίας!  

      Νύχτα – μέρα η επιτροπή των επιστημόνων με κραυγές αγωνίας εισηγείται να παρθούν αυστηρότερα μέτρα κατά των αρνητών σε όλους τους κλάδους υγείας, στις ένοπλες δυνάμεις και στις υπηρεσίες του δημοσίου, όπως και σε κάθε άλλο κλάδο που εγκυμονεί κίνδυνο εξάπλωσης του Ιού.
      Ωστόσο η κυβέρνηση ολιγωρούσα, οδηγεί δια της αναποφασιστικότητας της τη χώρα και το εμπόριο όπως είναι φυσικό, μη δυνάμενη  να αντιμετωπίσει αποφασιστικά την πανδημία και τις αντιδράσεις των αρνητών σε πλήρες αδιέξοδο, το οποίο θα φτάσουμε να το πληρώσουμε πολύ ακριβά οικονομικά αλλά και σε θύματα!

      Κύριε πρωθυπουργέ και εσείς κ. κ. Γεωργιάδη και Πλεύρη, δεν έχετε το δικαίωμα ως κυβέρνηση να οδηγείτε καθημερινά στον θάνατο Έλληνες πολίτες γιατί φοβάστε να πάρετε αυστηρότερα μέτρα μήπως χάσετε πόντους ή και την εξουσία, όταν η επιτροπή των ειδικών είναι στα κάγκελα ζητώντας να πάρετε δραστικότερα μέτρα, έχοντας χαθεί πλέον ο έλεγχος με τα χειρότερα να βρίσκονται μπροστά μας!  
      Δείτε τα μέτρα που πήραν χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία και άλλες και εφαρμόστε τα ΑΜΕΣΑ!!!
      Δεν είναι δυνατόν στιγμές που τα θύματα πολλαπλασιάζονται από λάθος χειρισμούς να βγαίνετε να λέτε ως κυβέρνηση, "όσο κι αν αυξηθούν τα θύματα δεν πρόκειται να επιβάλλουμε lockdown στη χώρα", είναι ανεύθυνο όσο και ανόητο. Δηλαδή τι θα κάνετε, θα είστε θεατές σε αυτή την καθημερινή τραγικότητα μη αντιδρώντας σ’ αυτό το θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές τους αρνητές ή ως διαχειριστές του προβλήματος θα πρέπει να αναλάβετε να σώσετε τον λαό και τη χώρα όπως επιβάλει το καθήκον σας;    
      Κύριοι, πρέπει να καταλάβετε έγκαιρα ότι αυτό που κάνετε είναι ένα τραγικό λάθος!

      Φυσικά και είμαστε υπέρ της ελευθερίας του λόγου και της κοινωνικής κριτικής των πολιτών να διεκδικούν τα δικαιώματα τους!          
      Ωστόσο, ο υπόλοιπος λαός τι φταίει να πληρώνει το τίμημα των πράξεων κάποιων που δεν είναι εις θέση να αντιληφτούν την κρισιμότητα των στιγμών θέτοντας τη χώρα σε κίνδυνο, στέλνοντας στον θάνατο αθώους ανθρώπους;  Σκέφτηκε κανείς από αυτούς ότι δεν έχουν το δικαίωμα να μας στερούν την δυνατότητα να βλέπουμε τα παιδια μας και τα εγγόνια μας, που για τους γονιούς και παππούδες είναι το καθημερινό οξυγόνο της ζωής τους;

      Κύριοι της κυβέρνησης, πράξτε πρωτίστως όπως οφείλετε να κάνετε το καθήκον σας απέναντι στους συνεπείς πολίτες της χώρας, παίρνοντας αυστηρά μέτρα, επαναφέροντας τους αρνητές στην τάξη και στη κοινή λογική. Δεν φταίει ο υπόλοιπος λαός αν κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν τη στοιχειώδη υποχρέωση που φέρουν απέναντι στον εαυτό τους, στην οικογένεια τους και κυρίως απέναντι στους άλλους και στη πατρίδα τους!
      Ήρθε η στιγμή ο κάθε πολίτης πλέον να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του!

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΥΓΙΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΙ ΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΘΕΩΡΙΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΚΡΕΒΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!

     
Φίλες και φίλοι, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  & ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!
      Ευχόμαστε σε όλους το 2022 να μας φέρει το τέλος αυτής της τρισκατάρατης Πανδημίας για να επανέλθουμε και πάλι όλοι στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας!  Ωστόσο μη ξεχνάτε, αυτό δεν θα ‘ρθει μόνο του, εξαρτάται από όλους εμάς!!!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - Αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr         

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!