Loading...
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑΖΙ, ΠΑΝΤΑ ΝΑΖΙ! ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ & ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση
      Ας το καταλάβουμε έστω και τώρα ως ευρωπαίοι πολίτες και πρώτοι οι ηγέτες μας, ότι ήρθε πλέον η στιγμή να αναλάβει τα ηνία της Ευρώπης η Γαλλία πριν το πληρώσουμε για άλλη μια φορά ως πολίτες και χώρες της Ε.Ε.!
     
8-12-2021- Πρώην καγκελάριος της Γερμανιας Γκέρχαρντ Σρέντερ: Ένας ακόμα Γερμανός απόγονος της Ναζιστικής Γερμανίας όπως αποδεικνύεται και από τις τελευταίες συστάσεις του προς την νέα Υπ. Εξ. της χώρας του! ‘’Κυρία υπουργέ ξεχάστε την ηθικολογία όταν πρόκειται για τα συμφέροντα μεγάλων χωρών και δυνάμεων όπως είναι και η Τουρκία!!!   
      10-12-2021 – "Ο νέος Μεσσίας της Ε.Ε. και Σοσιαλιστήs"  Όλαφ Σόλτς: Αντί της άμεσης επιβολής αυστηρών κυρώσεων προς την Τουρκία
όπως θα περίμεναν πολλοί να κάνει μετά την Μέρκελ εποχή αποδεικνύοντας ότι σέβεται το καταστατικό του θεσμού και δη τους όρους-πυλώνες που τον στηρίζουν, ακυρώνοντας άμεσα και την παράδοση των υποβρυχίων αποδεικνύοντας ως νέος καγκελάριος ότι αρχίζει μια νέα εποχή διαφυλάσσοντας έτσι τον θεσμό και την ενότητα των μελών του αποτρέποντας τη διάλυση του, αντί αυτού εξαγγέλλει όπως έκανε και η προκάτοχος του με τα λεφτά των Ευρωπαίων πολιτών, χλευάζοντας τους πάντες, ‘’μέτρα   εμπιστοσύνης’’ όπως τα είπαν και παροχές υπέρ της Τουρκίας δήθεν προς συμμόρφωση της, όταν αυτή απειλεί ευθέως με πόλεμο Ελλάδα – Κύπρο και Γαλλία, όπως και όλα τα κράτη- μέλη της Ε.Ε. έως και τις ΗΠΑ!     
      Ντροπή κύριοι, πως είναι δυνατόν να ανέχεστε ακόμα αυτή τη χώρα στο τιμόνι της Ε.Ε., τίποτα δεν σας αγγίζει, τι κάνετε; Που είναι η αξιοπρέπεια σας ως ηγέτες;

      ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ & ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΕΝ ΤΗ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ & ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ! ΠΡΩΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ & ΔΕΥΤΕΡΟΝ  ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΦΗΦΩΝΤΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟ!!!   
      ΝΤΡΟΠΗ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ! ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ & ΤΟΥΡΚΩΝ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΑΣ & ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!  

     
      Κωφεύετε μονίμως στιγμές που οι τούρκοι μετά το ‘’βάπτισμα’’ του Αιγαίου και των Ελληνικών νησιών  σε ‘’γαλάζια λίμνη -τους’’, παραβιάζοντας καθημερινά τα εναέρια και θαλάσσια σύνορα της Ελλάδος και Κύπρου -χωρών της Ε.Ε.- στοχεύοντας στην κατάκτηση των εδαφών τους παραβιάζοντας τα σύνορα της Ευρώπης και βλέποντας την πλήρη αδιαφορία σας αποφασίζουν πλέον ως επικυρίαρχοι των πάντων να βαφτίσουν και την Μεσόγειο ως ‘’γαλάζια θάλασσα -τους’’ διεκδικώντας την, θέτοντας και αυτή στους στόχους της νεοθωμανικής τους παράνοιας, εσείς απλά παρακολουθείτε τις εξελίξεις παραμένοντας για άλλη μια φορά θεατές!
      Επιτέλους, τι άλλο πρέπει να σας πουν και να κάνουν αυτοί οι βάρβαροι  για να αφυπνιστείτε να τους στείλετε στα βάθη της Ανατολίας; Πως αλλιώς θα διασφαλίσετε τα σύνορα της Ε.Ε. και την ακεραιότητα των χωρών σας; Αυτός δεν ήταν ο βασικός στόχος της δημιουργίας και ύπαρξης του θεσμού; Τι κάνετε γι αυτό; Η απάντηση είναι τίποτα, απλά παραδώσατε τον θεσμό στους Νεοναζί!

      Στιγμές που ο σαλταρισμένος και ψυχασθενής Σουλτάνος απειλεί με πόλεμο τους πάντες, Ε.Ε. και όλη τη Δύση, αψηφώντας Διεθνείς Συνθήκες - Συμφωνίες και Ψηφίσματα του ΟΗΕ έχοντας εισβάλει στην Κύπρο σφάζοντας αμάχους, καταλαμβάνοντας τα εδάφη της και μετά από 47 χρόνια επανέρχεται ξαναεισβάλοντας στα Βαρώσια καταλαμβάνοντας τα, αψηφώντας και απειλώντας τους πάντες, ότι αν αντιδράσουν οι Κύπριοι και η Διεθνής κοινότητα θα καταλάβει και την υπόλοιπη Κύπρο, όταν από το 1995 επίσης απειλεί με casus belli την Ελλάδα αν εφαρμόσει το αναφαίρετο δικαίωμα της να αυξήσει στα 12 μίλια τα χωρικά της ύδατα και να ενισχύσει αμυντικά τα νησιά της δεχόμενη καθημερινά παραβιάσεις και απειλές πολέμου, προβαίνοντας μόνιμα πλέον και σε σωρεία μυρίων άλλων παραβατικών πράξεων επιτιθέμενοι σε κράτη-μέλη της Ε.Ε. απειλώντας τα σύνορα της, στην Θράκη, στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο αυτές τις κρίσιμες στιγμές, παρακολουθούμε έκπληκτοι ως πολίτες της Ε.Ε, όλοι έναν Ισπανό αντιευρωπαϊστή όπως αποδεικνύεται και ανεπαρκή ηγέτη να ενεργεί απροκάλυπτα ως ένας υπήκοος του Σουλτάνου, κάνοντας ‘’ντουέτο’’ με τους Γερμανούς, εξοπλίζοντας τους από κοινού με αεροπλανοφόρα και υποβρύχια, για να τα στρέψουν τελικά εναντίον των συμμάχων τους ανοίγοντας την Κερκόπορτα στον Γ΄Π.Π!      
     
Επιτέλους τι κάνετε; Πως είναι δυνατόν κύριοι να έχετε αυτή τη συμπεριφορά προς την Τουρκία όταν σύσσωμοι όλοι οι πολιτικοί της χώρας τους έχουν τον ίδιο στόχο, την επανακατάληψη των εδαφών της Ευρώπης βάφοντας την στο αίμα, για να ξανακτίσουν και πάλι την οθωμανική αυτοκρατορία συμπεριφερόμενοι ως να ζουν ακόμα στον 14ο αιώνα;  
      Κύριοι, μη περιμένετε ποτέ από τους Τούρκους και Γερμανούς γόνους Μογγόλων και Ούνων, να βάλουν μυαλά να σεβαστούν λαούς και σύνορα, ξεχάστε το! Μια γλώσσα μιλούν, μιλήστε τους με αυτή που ξέρουν!!

      ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ & ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΗ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ: 
      Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ & ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ & ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, Η ΙΜΒΡΟΣ & Η ΤΕΝΕΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΘ’ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!
     ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ & ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ & ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΚΟΜΑ & ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ! ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΗΓΕΤΗ ΕΝΑΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ & ΑΡΧΟΜΑΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ! 
     ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ! ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΕΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ! 
     ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ  ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

      ΤΕΛΟΣ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ & ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΝΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜ. ΜΑΚΡΟΝ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ!
      ΚΥΡΙΟΙ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ Ε.Ε.,ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ & ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ!!!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - Αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr  
                                            

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!