Loading...
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΡΕ ΝΕΝΕΚΙΑ; ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΒΙΑΣΑΝ & ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ & ΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ & ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ! Η 20Η -7- ΕΦΤΑΣΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Ε.Ε. & ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ;
Κλίκ για μεγέθυνση

     Βγείτε στα κάγκελα ορέ και σηκώστε επιτέλους το ανάστημα σας έστω και για μια φορά μαζί με το ηθικό το λαού μας που το ‘χετε ρίξει στα Τάρταρα, αφήνοντας τον Τούρκο να κάνει ότι θέλει γράφοντας σας εκεί που δεν πιάνει το μελάνι.  
     Ντροπή, πως το αντέχετε; Θυμηθείτε, είστε Έλληνες, εσείς θα κάνετε τον Κολοκοτρώνη να βγει από τον τάφο του. Τουλάχιστον κάντε και τους Ευρωπαίους να νοιώσουν λίγη ντροπή απ’ τη δική σας που όλοι μαζί υποκλιθήκατε μπροστά στον Σουλτάνο λες και είστε τα γιουσουφάκια του.
     Mας κάνατε πλέον να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες.
Αντιδράστε επιτέλους σ’ αυτήν την λαίλαπα της ντροπής που μας λούζει  όλους διασύροντας το Έθνος και όλον τον Ελληνισμό μαζί και την Ευρώπη, να μπει ένα τέλος σ’ αυτή την επέλαση των Τούρκων πριν είναι αργά για όλους!
     Κάθεστε σαν τις κότες μη αντιδρώντας σε τίποτα, είτε σ’ αυτά που λένε είτε σ’ αυτά που κάνουν, ως να είστε απλοί θεατές σε μια θεατρική παράσταση για γεγονότα που διαδραματίζονται σε έναν άλλο πλανήτη και όχι στην πατρίδα σας, ΝΤΡΟΠΗ!

     Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την πολιτική σας ανεπάρκεια όταν θα ‘πρεπε σε κάθε Σ. Κορυφής η αγανάκτηση σας και οι κραυγές σας να έχουν γκρεμίσει έδρανα και κτήρια ακυρώνοντας τα σχέδια της Γερμανίας και τις διεκδικήσεις των Τούρκων, απαιτώντας από την πρώτη την άμεση ακύρωση της παράδοσης των υποβρυχίων και όλων των άλλων εξοπλισμών, χαρακτηρίζοντας την ως μια πράξη πολεμική και εχθρική εναντίον των  συμμάχων της, γιατί και ο ποιο ηλίθιος Ευρωπαίος ή νοήμον παγκόσμιος πολίτης, καταλαβαίνει ότι αυτά τα όπλα θα στραφούν εναντίον των λαών της Δύσης και των κρατών-μελών του θεσμού, κάτι που αν το ‘’δουλεύατε’’ θα μπορούσε να την γκρεμίσει και από τον θώκο της Ε.Ε.!!! 
     Αντί αυτού το μόνο που κάνετε είναι να σιωπάτε, μη αντιδρώντας ουσιαστικά σε τίποτα αυτογελοιοποιούμενοι, προσπαθώντας δήθεν να πείσετε τον λαό, ότι δεν φεύγετε κάθε φορά με την ουρά στα σκέλια αλλά νικητές, έχοντας διαψευσθεί την επόμενη  μέρα όταν βλέπουν όλοι έναν Ερντογάν να απειλεί τους πάντες κάνοντας ότι θέλει!
     Κύριοι, τι νομίζετε ότι κάνετε πέρα από το να κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας; Τα ‘χετε κάνει μπάχαλο, οδηγείτε την πατρίδα μας και τον Ελληνισμό σε μια νέα Εθνική τραγωδία, όπως έκανε και ο προκάτοχος σας προδίδοντας τη χώρα στο ‘’Μακεδονικό’’ διαγράφοντας τις πιο λαμπρές σελίδες της Ιστορία μας, κάτι που θα το πληρώσουμε σε λίγα χρόνια χάνοντας κάποιο κομμάτι από τα εδάφη μας!!!
     Ταυτόχρονα αφήνετε την Κύπρο στο έλεος του Ερντογάν, για να πάρουμε πλέον σειρά και εμείς δια της μονίμου ανύπαρκτης, υποτακτικής και ενδοτικής πολιτικής σας,  να αρχίσουμε να μετράμε και τις δικές μας απώλειες, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ!   

     Φίλες και φίλοι, δυστυχώς πέρα από τα λάθη των προηγούμενων κυβερνήσεων, οι τελευταίες δυο κυβερνήσεις και δεν θα αδικήσουμε την σημερινή τοποθετώντας την στο ίδιο επίπεδο με τη χειρότερη ίσως κυβέρνηση της σύγχρονης ιστορίας μας, αυτού του απερίγραπτου Αλέξη Τσίπρα, ενός θαμώνα των τεκέδων  και των άλλων ψευτοσυντρόφων του τύπου Καρανίκα και Παππά, των δήθεν αριστερών που από το πουθενά βρέθηκαν να κυβερνούν τη χώρα! Είναι αυτοί που ξεπούλησαν τη πατρίδα τους και τον λαό στους νέους τραπεζίτες και μέντορες τους δίνοντας τους τα πάντα, τράπεζες και δάνεια του λαού, υπηρετώντας τυφλά τα συμφέροντα τους, φτάνοντας να παίρνουν τις μικροπεριουσίες κάθε οικογενειάρχη και των παιδιών του φτιαγμένες με το αίμα τους δίνοντας τες στα funds και στις Ετ. Διαχείρισης αντί πινακίου φακής και όχι στους δύσμοιρους συμπατριώτες τους να σώσουν τις ζωές τους μαζί με τις επιχειρήσεις τους και την οικονομία της χώρας!
     
Ένα ασυγχώρητο λάθος και των δυο τελευταίων κυβερνήσεων που μόνο ως Εθνική προδοσία μπορεί να χαρακτηριστεί για τους λόγους που τόσες φορές έχουμε αναφερθεί και που οι αρχηγοί και των δυο αυτών παρατάξεων πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί να δικαστούν πληρώνοντας το τίμημα που τους αξίζει!
     Εύχομαι να είναι κάτι που δεν θα αργήσει να συμβεί, κι αν αυτή την προδοσία θελήσουν να τη διαγράψουν οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου γιατί έχουν την εξουσία  να το κάνουν αψηφώντας την βούληση του λαού, ας μιλήσει πλέον ο ίδιος ο λαός!!!

     Τέλος, παρακαλώ επιτρέψτε μου να πω, επειδή από αυτό το μετερίζι δεν στηρίζουμε κόμματα πάρα μόνο τον λαό και την πατρίδα μας, μη κάνετε το λάθος κάποιοι από σας να μας κρίνετε με κομματικά κριτήρια. Για μας δεν υπάρχουν κόμματα και ποτέ δεν θα παρεκκλίνουμε από τις αρχές μας και τις ηθικές μας αξίες, αποδίδοντας πάντα ‘’Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι’’ και μόνο τις αλήθειες!!!   
    
     Και κλείνοντας: Αναρωτιέμαι, αν υπάρχει ελπίδα γι αυτή τη δόλια πατρίδα μας, όταν τα Μ.Μ.Ε. της χώρας όπως το ΣΚΑΙ προ μιας επικείμενης σύρραξης με την Τουρκία, έχοντας την ευθύνη της ενημέρωσης του λαού επί των εθνικών θεμάτων, τολμά να διαφημίζει και να προβάλει νέες τούρκικες σειρές ενισχύοντας την οικονομία τους και κυρίως περνώντας την κουλτούρα τους στον λαό μας υπηρετώντας τα εθνικά τους συμφέροντα, στιγμές που θα ‘πρεπε να τους μποϋκοτάρουν ‘’δουλεύοντας’’ νυχθημερόν  εναντίον τους, στοχεύοντας τους σε όλα τα επίπεδα και όχι να θυσιάζουν στον βωμό του χρήματος ακόμα και την ίδια την πατρίδα τους!

     Τι άλλο περισσότερο θα μπορούσα να πω γι αυτό; Ας αναλάβει πλέον ο κάθε τηλεθεατής να απαντήσει με τον δικό του δυναμικό τρόπο σ’ αυτά τα ανθελληνικά μιάσματα και κανάλια που φιλοξενούν αυτές τις σειρές απορρίπτοντας τους  ως επαγγελματίες και Μ.Μ.Ε., διαγράφοντας τους μόνιμα από τις επιλογές τους!
     Είναι το μόνο που μπορούμε και επιβάλλεται να κάνουμε άμεσα ως Έλληνες πολίτες!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr    

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!