Loading...
ΔΥΣΤΥΧΕ ΛΑΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1η ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΡΗΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΒΙΟΣ ΣΟΥ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

     Πατριώτες, πατριώτισσες και φίλοι δανειολήπτες, από 1η του μηνός επανερχονται οι πλειστηριασμοι κι αυτή τη φορά με fast trak διαδικασίες για να πάρουν τελικά ότι απέμεινε  στον δύσμοιρο λαό μας, εφαρμόζοντας έναν επαίσχυντο κι ανθελληνικό πτωχευτικό Νόμο, στιγμές που θα ‘πρεπε η κυβέρνηση της χώρας να αγκαλιάσει τους πολίτες και όλους τους δανειολήπτες, να δώσουν μαζί τον υπέρ πάντων αγώνα να σωθεί ο τόπος, η οικονομία και ο λαός!!!

     Κύριοι της κυβέρνησης και εσείς κ. Υπουργέ Ανάπτυξης, όπου κι αν βρεθείτε αναφέρεστε μονίμως σε κουρέματα και άλλες διευκολύνσεις που αφορούν μόνο τους πληγέντες οικονομικά κατά την περίοδο της πανδημίας, θεωρώντας πως μόνο αυτοί έχουν πληγεί σ’ αυτόν τον δόλιο τόπο και όχι κάποια εκατομμύρια Έλληνες που οδηγήθηκαν από τις εκάστοτε κυβερνήσεις ‘’αριστερόστροφες’’ και δεξιές με τα μνημόνια και τα συνεχή οικονομικά σκάνδαλα των πολιτικών και των τραπεζιτών της χώρας στην οικονομική τους καταστροφή! 
     Λάθος, τεράστιο λάθος γιατί αυτοί οι πολίτες είναι ΔΙΠΛΑ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ & ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

     Κύριε Γεωργιάδη, τα έχουμε ‘’ξαναπεί’’ και κατά το παρελθόν! Παρακαλούμε πολύ λάβετε υπ’ όψη σας ότι αναφερόμαστε σε Έλληνες που επλήγησαν από τους χειρισμούς και λάθη και της δικής σας παράταξης όταν κυβερνούσατε τη χώρα. Μήπως θα ‘πρεπε έστω και τώρα τελευταία στιγμή προ της πλήρους οικονομικής καταστροφής κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, για πρώτη φορά να σκύψετε πάνω από το πρόβλημα κάθε δανειολήπτη της χώρας και δη αυτών της τελευταίας δεκαετίας σώζοντας ζωές αλλά και κάθε επαγγελματία μαζί με την οικονομία του τόπου;  

     Όταν παραχωρούσατε τις άδειες στις Ετ. Διαχείρισης παρουσιάζοντας τους στον λαό και ως επενδυτές -αν είναι δυνατόν να θεωρούνται επενδυτές τα μακριά χέρια και εκτελεστικά όργανα των τραπεζών, αυτοί που παίρνουν τα δάνεια στο 5 και 10% της αξίας τους και τα απαιτούν έως και στο 100% διαπράττοντας ληστείες-  είχατε ανακοινώσει, ότι ο σκοπός αυτών είναι να διαχειριστούν τα δάνεια κάνοντας  ρυθμίσεις με μεγάλα κουρέματα στους δανειολήπτες και ότι οι ίδιες δεσμεύτηκαν γι αυτό. Εσείς δε, ψηφίσατε έως και νόμο απαλλάσσοντας τους τραπεζίτες και αυτούς από τους κινδύνους όπως είπατε στον λαό για να κουρέψουν τα δάνεια του!!!      
     Μάθετε λοιπόν αν δεν το γνωρίζετε ήδη, ότι το μόνο που δεν κάνουν είναι αυτό που αναφερθήκατε και ότι οι τακτικές που μετέρχονται μόνο ως μαφιόζικες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν όπως μας καταγγέλλουν καθημερινά αναγνώστες και φίλοι της ιστοσελίδας μας καθώς πρόκειται πλέον για διαπιστευμένα βαμπίρ και αδίστακτα εκτελεστικά όργανα των τραπεζών και funds!     
     Επιτέλους, ποιος άλλος αν όχι εσείς, θα σηκώσει το ανάστημα του απέναντι τους αναγκάζοντας τους να εφαρμόσουν αυτά που δεσμεύτηκαν να κάνουν δικαιώνοντας τις προσωπικές σας επιλογές όπως και τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης απέναντι στο λαό; 
    
     Εδώ μιλάμε πλέον για ανεξέλεγκτες συμμορίες! Σε παίρνουν κάθε φορά διαφορετικά άτομα διαπραγματευόμενα μαζί σου δήθεν τα ποσοστά κουρέματος του δανείου σου και όταν οι συζητήσεις καταλήξουν σε μια συμφωνία τελικά δεν την κρατούν βάζοντας στη συνέχεια άλλον εκπρόσωπο τους να διαπραγματευτεί εκ νέου μαζί σου, επαναλαμβάνοντας την ιδία τακτική και κάθε φορά με χειρότερα ποσοστά εις βάρος σου. 
     Ταυτόχρονα δεν δεχονται ποτέ την όποια προφορική τους συμφωνία να την στείλουν εγγράφως, για να μη μπορείς να στηρίξεις και να αποδείξεις ποτέ αυτές τις κατάπτυστες ακραίες και μαφιόζικες παραβατικές τους μεθοδεύσεις και πράξεις, πράξεις που ξεφεύγουν κάθε ορίου εντιμότητας, καταπατώντας κάθε Κώδικα Δεοντολογίας!
   
     Μιλάμε για απαράδεκτες και ποινικά κολάσιμες ενέργειες, φτάνοντας έως και του σημείου να ζητούν από τους δανειολήπτες και τους εγγυητές τους να πάνε στην τράπεζα που εκπροσωπούν να υπογράψουν (αν είναι δυνατόν) εν λευκώ πάνω σε ένα τάμπλετ μη βλέποντας το κείμενο που υπογράφουν και το οποίο όπως τεκμηριώσαμε αποκτώντας το τελικά δια άλλου τρόπου, τους απαλλάσσει από τις όποιες αχαρακτήριστες και έκνομες πράξεις τους, δίχως καν να τους το δίνουν και μετά την υπογραφή για να το δουν με τον δικηγόρο τους, εκβιαζοντας τους ότι αν δεν δεχθούν να το υπογράψουν δεν θα προχωρήσουν σε καμία ρύθμιση, κάτι που έως και σήμερα το κάνουν πράξη! 
     Φυσικά όπως αντιλαμβάνεστε, όλα αυτά ξεπερνούν κάθε όριο λογικής και ακραίας παραβατικότητας εκ μέρους τους οδηγώντας μας σε άλλες εποχές και καθεστώτα!   

    
     ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΛΑΟΣ, ΑΡΚΕΤΑ! ΠΑΡΕΒΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΟ & ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΄Η ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ!
     ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΩΣ ΛΑΟΣ & ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ!
     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ!!! 
 
    
Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - Αρθρογράφος                

www.manifesto.com.gr        

ΥΓ. Το παρόν άρθρο εστάλη προς κάθε μέλος της κυβέρνησης και προσωπικά προς τον Υπ. Ανάπτυξης κ. Α. Γεωργιάδη.               

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!