Loading...
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΩΣ ΕΔΩ! ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

    
     ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΣ & ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; 
    
ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ‘’ΠΡΑΜΑ’’ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ‘’ΑΝΘΡΩΠΟΣ’’ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ & ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ & ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ & ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΜΟΙΡΑΙΩΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ & ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ!!!

     ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ & ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΜΕΤΑ & ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΝΕΡΓΟΠΟΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΩΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ ΣΑΣ!
     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΟΠΟΥ & Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!!!

     Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ & ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ & ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, Η ΙΜΒΡΟΣ & Η ΤΕΝΕΔΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΘ’ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ!
     ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΟΜΑΝΟΥΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!
     ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΕΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ & ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

     Είναι αυτό που προφανώς θα ήθελε ακόμα και η Ρωσία να συμβεί για τα γεωστρατηγικά της συμφέροντα αλλά και για την Χριστιανοσύνη, γι αυτό κύριοι μην ολιγωρείτε! Δείτε τα προβλήματα και την τεράστια ένταση που έχει υπάρξει το τελευταίο διάστημα στις μεταξύ τους σχέσεις. Μόλις προ ολίγων ημερών, όταν οι Τούρκοι αποφάσισαν να ενεργήσουν επιθετικά απέναντι στα γεωπολιτικά τους συμφέροντα, η απάντηση της Ρωσίας ήταν: ‘’Κύριοι, πως θα σας φαινόταν αν χάνατε την Κωνσταντινούπολη;’’
     Φυσικά δεν ήταν μια ερώτηση ρητορική, είναι ευθεία απειλή εναντίον τους που θέλει να τους αποτρέψει από πολλά και μεταξύ αυτών από την κατασκευή της νέας τους διώρυγας και την ακύρωση της Συνθήκης του Μοντρέ, όπως επίσης να σβήσει και τα όποια  όνειρα και επεκτατικά σχέδια του καβαλημένου νέο-Σουλτάνου που αφορούν τα Ρώσο-Ουκρανικά εδάφη και άλλες μειονότητες, κράτη και κρατίδια με τουρκογενείς πληθυσμούς που άπτονται των δικών τους γεωπολιτικών συμφερόντων!
     Τους είπαν εμμέσως πλην σαφώς ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ότι είναι μια παγκόσμια δύναμη που μπορεί όποτε το αποφασίσει να αμφισβητήσει το δικαίωμα της κατοχής τους επί της Κωνσταντινούπολης και της Αν. Θράκης, στερώντας τους την κατοχή και διαχείριση των Δαρδανελίων, καθώς όλα αυτά τους προσφέρθηκαν από τους νικητές και τις μεγάλες δυνάμεις, απειλώντας τους πλέον ευθέως, ότι θα μπορούσαν ξαφνικά να "οδηγηθούν" στα βάθη της Ανατολίας, κάτι που εμείς απ’ το δικό μας μετερίζι το
επικαλούμεθα συχνά τα τελευταία χρόνια, αν θέλουμε όντως ως ελεύθεροι λαοί της Ευρώπης να κοιμόμαστε ήσυχοι και όχι ‘’με το όπλο παρά πόδας’’!!!


Κύριοι, θα επιμείνουμε, ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ!!!Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - αρθρογράφος                         

www.manifesto.com.gr                                                                                   

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς κάθε θεσμό και φορέα Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο, απ’ άκρη σ’ άκρη της γης. Επίσης προς κάθε διεθνές Μ.Μ.Ε. όπως και προσωπικά προς κάθε αρχηγό κράτους!   


READ THE ARTICLE IN ENGLISH

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!