Loading...
ΚΥΡΙΟΙ, ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ & ΕΣΕΙΣ ΟΛΙΓΩΡΕΙΤΕ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

     Δεν είναι δυνατόν ένας λαός βαρβάρων που πιστεύει ακόμα ότι μπορεί να συμπεριφέρεται τον 21ο  αιώνα ως να βρίσκεται  στην πρώτη χιλιετία, να διεκδικεί θέση στη Δύση και στον πολιτισμό της απειλώντας τις χώρες σας και εσείς να αδιαφορείτε!  
     Πως είναι δυνατόν να δίνετε παράταση χρόνου σ’ αυτόν τον παρανοϊκό Δικτάτορα και στους εκπροσώπους του, όταν ως χώρα και λαός έχουν δηλώσει πλέον πως μοναδικό στόχο έχουν την επανίδρυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, δηλαδή να ανακαταλάβουν τις πατρίδες σας θέτοντας τες υπό την κατοχή τους!  
     ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ, ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ & ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΑΣ!!!

     Η οποιαδήποτε προσδοκία σας πλέον για ειρήνη αποτελεί ουτοπία ξεπερνώντας τα όρια του παραλογισμού, εκτός αν θέλετε να ενδώσετε σ' αυτούς επιτρέποντας τους την υλοποίηση των παρανοϊκών τους οραμάτων, παραδίδοντας τους τις χώρες σας!   
     Πιστέψτε ότι δεν είναι εύκολο πλέον για κανέναν πολίτη  οιασδήποτε χώρας να καταλάβει αυτή την ενδοτική συμπεριφορά σας απέναντι στους Τούρκους!
     Πως είναι δυνατόν ως ηγέτες των λαών των Βαλκανίων και της Ευρώπης, της Μεσογείου, της Μ. Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας να συζητάτε μαζί τους και να διαπραγματεύεστε οτιδήποτε, όταν μονίμως σας απειλούν, σας χλευάζουν, και σας εξαπατούν αλλάζοντας δήθεν τις θέσεις τους κάθε φορά λίγες μέρες προ κάθε Σ. Κορυφής, δηλώνοντας από την επόμενη μέρα και πάλι σε όλες τις εκφάνσεις αποδεικνύοντας το και με επιθετικές ενέργειες, ότι δεν θα πάψουν να στοχεύουν στην επανίδρυση της οθωμανικής αυτοκρατορίας θέλοντας να θέσουν τις χώρες σας υπό την κατοχή τους!!!

     Κύριοι, στιγμές που θα ‘πρεπε να τους έχετε στοχεύσει σε όλα τα πεδία, οικονομικά και γεωπολιτικά απομονώνοντας τους από τα πάντα ως χώρα οδηγώντας τους σε αδιέξοδα και στην χρεωκοπία για να πληρώσουν το τίμημα που τους αξίζει μήπως και βάλουν μυαλά, πριν τους στείλετε όλους στα βάθη της Ανατολίας όπου και η θέση τους, τους αφήνετε να κάνουν ότι θέλουν! 
     Όταν καθημερινά δεν παύουν να απειλούν τις χώρες μας ζώντας στο τρελό παραλήρημα τους ανοίγοντας μέτωπα πολέμου παντού, έχοντας πιστέψει ότι αποτελούν παγκόσμια δύναμη, φτάνοντας ακόμα να απειλούν δυνάμεις όπως των ΗΠΑ & της Ρωσίας!
     ΚΥΡΙΟΙ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ & ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ & ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ, ΠΡΙΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ!!!

     Και εσύ Βλαντίμιρ Πούτιν αν φτάσει αυτό το άρθρο στα χέρια σου, που στον βωμό των προσωπικών σου σκοπιμοτήτων της εξουσίας και του χρήματος, μη διαφυλάσσοντας τα γεωπολιτικά συμφέροντα της χώρας σου, τον αφήνεις να κλείσει τα Δαρδανέλια ακυρώνοντας την συνθήκη του Μοντρέ δίνοντας του το δικαίωμα να σε εγκλωβίσει, προσφέροντας του ταυτόχρονα και την δυνατότητα
να μετατραπεί σε παγκόσμια πυρηνική δύναμη –έχοντας διαπράξει το μεγαλύτερο λάθος σου- άρχισε να αναθεωρείς τη στάση σου, γιατί έχεις να κάνεις με έναν ηγέτη αδίστακτο με δεδηλωμένες τις κατακτητικές του προθέσεις, ευρισκόμενος γεωστρατηγικά και απέναντι σου –το ζεις μαζί του καθημερινά- πάντα ικανός να προκαλέσει ανά πάσα στιγμή μεγάλο κακό στη χώρα σου και στην ευρύτερη περιοχή φτάνοντας ακόμα αν χρειαστεί έως και σε έναν ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ!!!
     Αυτός είναι ο Ερντογάν, πραγματικά θα πρέπει να αναρωτηθείς τι κάνεις!

     Και εσείς κύριοι της Ε.Ε., δυστυχώς πρώτοι αφήνετε ελεύθερο τον ποιο επικίνδυνο εχθρό μας και απρόβλεπτο ηγέτη διεκδικητή των εδαφών μας αλλά και επίδοξο ηγέτη των απανταχού  Μουσουλμάνων και φανατικών Ισλαμιστών να κάνει ότι θέλει, αυτόν που αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τους λαούς της Δύσης και όλης της Υφηλίου! Αυτό που κάνετε είναι αδιανόητο και τραγικό λάθος! 
     Κάνουμε έκκληση να σεβαστείτε τους λαούς σας και την ιστορία σας πριν είναι αργά για σας και την Ευρώπη έστω κι αν χρειαστεί να συγκρουστείτε με την Γερμανία. Φυσικά η έκκληση μας αυτή δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνει στο πλάνο της την ηγεσία αυτής της χώρας. Αν υπήρχε τρόπος αυτός ο λαός να ξεριζωθεί από το κέντρο της Ευρώπης, είναι κάτι που θα ‘πρεπε για το καλό των λαών μας να γίνει χθες!     
     Ας μη ξεχνά κανείς ποτέ τα εγκλήματα τους και τις συμμαχίες τους και ότι το 1914 η οθωμανική αυτοκρατορία εισήλθε στον Α' Π.Π ως σύμμαχος της Γερμανίας όπως και στον Β΄ Π.Π. όταν επίσης άνοιξαν τα σύνορα τους στον Άξονα και στους Ναζί να περάσουν, στιγμές που οι Έλληνες και οι σύμμαχοι πέθαιναν αγωνιζόμενοι για τα ιδεώδη τους και την Ελευθερία των λαών τους!!! 
     Τι μπορούμε ως κράτη και λαοί πλέον να περιμένουμε απ’ αυτές τις δυο χώρες;   Κι αν το πάμε πλέον όλοι σαν τους Τούρκους αναπολώντας ως Εθνότητες τις καλύτερες σελίδες της ιστορίας μας, τότε θα πρέπει όλη η γη να γίνει μια παγκόσμια αρένα και οι Έλληνες θα πρέπει να αρχίσουν να σκέπτονται να βρουν τρόπους και συμμαχίες να διεκδικήσουν την μισή υφήλιο, τις κατακτήσεις των εδαφών του Μ. Αλεξάνδρου!                                                         

     Ένας συλλογισμός που έρχεται ως απόρροια των διεκδικήσεων της Τουρκίας και που δυστυχώς δεν έχουμε ακούσει κανέναν πολιτικό στη χώρα μας έως σήμερα να αναφέρεται σ’ αυτό, προκειμένου όχι μόνο να καταρρίψει τις θεωρίες των Τούρκων  αλλά και να τους γελοιοποιήσει!!!

     Και κλείνοντας, κύριοι, αν οι Τουρκία δεν συμμορφωθεί, πρέπει να αρχίσετε να ετοιμάζεστε για πόλεμο γιατί τίποτε δεν θα κάνει τον Ερντογάν να αλλάξει τα σχέδια του. Δείτε τις καθημερινές τους δηλώσεις όταν σε οποιαδήποτε προτροπή απαντούν, ‘’πως κανείς ποτέ δεν θα τους κάνει να υποχωρήσουν σε τίποτα από αυτά που διεκδικούν’’!
     Τι άλλο πρέπει να μας πουν για να οδηγηθούν στα βάθη της Ασίας;

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας-αρθρογράφος                         

www.manifesto.com.gr                                                                                   

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς κάθε θεσμό και φορέα Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο, απ’ άκρη σ’ άκρη της γης. Επίσης προς κάθε διεθνές Μ.Μ.Ε. όπως και προσωπικά προς κάθε αρχηγό κράτους!                                           

READ THE ARTICLE IN ENGLISH  

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!