Loading...
ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

     Παρακαλούμε πολύ διαβάστε το προηγούμενο άρθρο μας και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Τελικά τι κατάφερε η κυβέρνηση δια της επιλογής της να ανοίξει την αγορά, πέρα από το να προσθέσει άλλο ένα λάθος και μια αποτυχία στο παλμερέ της καταδεικνύοντας την αδυναμία της να χειριστεί τα κοινά, όταν σύρθηκε μετά από μια εβδομάδα πανικόβλητη στην άρση της απόφασης της;
    
Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον ότι υπηρέτησε για πολλοστή φορά τα συμφέροντα των ισχυρών του 3% -πολυκαταστημάτων και αλυσίδων- εις βάρος του 97% των Μ.Μ. Καταστημάτων της αγοράς, φέρνοντας κάθε επαγγελματία πιο κοντά στη χρεωκοπία!
     Ταυτόχρονα εξέθεσε ανεύθυνα και συνειδητά στο υψηλότερο επίπεδο κινδύνου ζωές Ελλήνων πολιτών, οδηγώντας χιλιάδες από αυτούς στον θάνατο με τον διπλασιασμό των κρουσμάτων, ενώ τα χειρότερα έπονται!

     Πλέον αυτού δυστυχώς η κυβέρνηση, διέπραξε το ίδιο ατόπημα και τραγικό λάθος εις βάρος της χώρας για δεύτερη συνεχή χρονιά, δυναμιτίζοντας τον πρώτο απώτερο σκοπό και στόχο που θα ‘πρεπε να έχει για το 2021, βάζοντας τις βάσεις για να κερδίσει το στοίχημα του Τουρισμού! 
     Μετά και από το περσινό ναυάγιο το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί αν είχε εισακουστεί και εφαρμοστεί έγκαιρα η πρόταση μας, μια πρόταση που εστάλη δις προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό και προς κάθε αρμόδιο υπουργό, τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά καταγράφοντας η χώρα το απόλυτο ρεκόρ επισκεψιμότητας!!!
     Ωστόσο, η επιπολαιότητα και η υπεροψία, στοιχεία χαρακτηριστικά των εκάστοτε κυβερνώντων δεν τους άφησαν να εφαρμόσουν την πρόταση μας. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον πρωθυπουργό να καταθέσει την πρόταση μας πρόσφατα στην Ε.Ε. σχεδόν αυτούσια μετά από 10 μήνες ως δική του πρόταση  παίρνοντας τα εύσημα, προκαλώντας ωστόσο τεράστια οικονομική ζημία στη χώρα μας το 2020 μη εφαρμόζοντας την!!! 

     Φίλες και φίλοι, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ εκτενέστερα στο συγκεκριμένο θέμα. Θεωρώ πως όποιοι από εσάς θέλετε να αποκτήσετε σωστή άποψη κρίνοντας τα γεγονότα και τα αποτελέσματα, μπορείτε να το κάνετε διαβάζοντας τα δυο προτεινόμενα άρθρα μας, το προηγούμενο και το δεύτερο άρθρο πατώντας εδώ για να μεταφερθείτε τελικά στο επίμαχο! 
     Ωστόσο, παρακαλούμε πολύ πριν κάποιοι κάνουν το λάθος να μας κρίνουν με κομματικά κριτήρια –γιατί αυτό δυστυχώς συμβαίνει πάντα τη χώρα μας γι αυτό και τίποτα δεν αλλάζει- επιτρέψατε μας να υπενθυμίσουμε, ότι οι όποιες θέσεις μας είναι πάντα πέρα και πάνω από κόμματα και για όποιους το αμφισβητούν πριν αδίκως μας στοχεύσουν, παρακαλούμε να προτρέξουν σε προηγούμενα άρθρα μας για να  διαπιστώσουν ότι οι όποιες καταγγελίες μας δεν στοχεύουν κάποιο κόμμα ή πρόσωπα συγκεκριμένα, αλλά κάθε κυβέρνηση που λειτουργεί ενάντια στα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου και της χώρας μας!!!

Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας - αρθρογράφος                                           

www.manifesto.com.gr   

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!