Loading...
ΛΑΘΟΣ, ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΟΜΕΘΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ & Η ΧΩΡΑ!
Κλίκ για μεγέθυνση


     Δεν υπήρχε λόγος υπό τις παρούσες τραγικές παγκόσμιες και Εθνικές επιδημιολογικές συνθήκες, να προχωρήσει η κυβέρνηση σε γενική άρση του
lockdown στην αγορά βάζοντας σε κίνδυνο τον λαό και την οικονομία της χώρας, γιατί αν υπάρξουν -που δυστυχώς θα υπάρξουν- τα απευκταία επιδημιολογικά αποτελέσματα αυτής της ανόητης, ιδιοτελούς και υποβολιμαίας πράξης των μονίμως διαπλεκόμενων ισχυρών και αρπακτικών της αγοράς, θα πρέπει να φύγουν νύχτα.
     Μιλάμε γι αυτούς που διαφεντεύουν τους πολιτικούς μας επιβάλλοντας τους προκλητικά κάθε φορά την εφαρμογή των όποιων  δικών τους αποφάσεων γελοιοποιώντας τους, υπενθυμίζοντας μας, ότι είναι αυτοί δυστυχώς που κυβερνούν τη χώρα και όχι οι κυβερνήσεις μας!!!    

     Δυστυχώς, για άλλη μια φορά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές βλέποντας τον λαό μας στον ρόλο της Ιφιγένειας να γίνεται θυσία στα κατάπτυστα και ανθελληνικά συμφέροντα των μονίμων πλέον πατρώνων της εκάστοτε κυβέρνησης. Μιας συγκεκριμένης κάστας πολιτικών ανίκανων, δίχως αξίες και αρχές που δεν  τολμούν ποτέ να σηκώσουν το παράστημα τους ως Έλληνες να υπερασπιστούν τη πατρίδα τους και τον λαό τους, οδηγώντας κάθε φορά τον τόπο στη δυστυχία και στη καταστροφή με αντάλλαγμα τον θώκο της εξουσίας, ΝΤΡΟΠΗ!    
     Ας βγουν να μας πουν, είτε ο πρωθυπουργός είτε ο πρώτος τη τάξη υπουργός του Άδωνης, τι μεσολάβησε κατά την ημέρα των αποφάσεων, από την 12η μεσημβρινή έως στις 5 το απόγευμα, όταν η κυβέρνηση άλλαξε άρδην τις προγραμματισμένες δεσμεύσεις της ακυρώνοντας ξαφνικά την απόφαση της, αφήνοντας έστω και για μια φορά στην άκρη τις όποιες γελοίες δικαιολογίες, γιατί ο λαός γνωρίζει πλέον τι συμβαίνει!

     Όλη την εβδομάδα δήλωναν έως και την τελευταία στιγμή στα Μ.Μ.Ε. προς κάθε φορέα  και προς τους εμπόρους της αγοράς, ότι θα ανοίξουν τα καταστήματα θέτοντας σε εφαρμογή και τα δυο μέτρα, click away και click in αφήνοντας εκτός τις μεγάλες αλυσίδες και τα πολυκ/ματα τα οποία θα ακολουθούσαν σε δεύτερο χρόνο και  ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ, για να μη φτάσουμε να γίνουμε όχι μόνο θεατές αλλά και θύματα του ιδίου δράματος που βιώνει η Αγγλία!  
     Μια ρεαλιστική και σωστή απόφαση που κάλυπτε την αγορά υπό τις παρούσες συνθήκες της πανδημίας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι η Ευρώπη και όλη η γη βρίσκεται μέσα σ’ ένα ατέρμονο χάος μετρώντας εκατομμύρια θύματα και δη μπροστά στο τρίτο και χειρότερο κύμα κρουσμάτων και θανάτων, με την Αυστραλία να δηλώνει ότι δεν θα ανοίξει καν τα σύνορά της το 2021
και την Γερμανία να ανακοινώνει επισήμως ότι είναι και γι αυτήν αναπόφευκτο το κλείσιμο των συνόρων της, πλέον του ότι τα τελειότερα συστήματα υγείας παγκοσμίως όλα έχουν καταρρεύσει!  Ωστόσο εσείς εκεί, εκτελεστικά όργανα και υπηρέτες των μεντόρων σας!!!

     Σε μια περίοδο που οι έμποροι και ο λαός έχουν κάνει τεράστιες θυσίες, έχοντας υποστεί τα σκληρά μέτρα ενός δεύτερου lockdown πετυχαίνοντας έστω και οριακά κάποια καλά αποτελέσματα, έρχονται οι συνήθεις ύποπτοι επικυρίαρχοι της χώρας και αφεντικά σας, να σας επιβάλουν να συμπεριλάβετε στο άνοιγμα της αγοράς τις επιχειρήσεις τους, κερδοσκοπώντας για άλλη μια φορά εις βάρος των μικρών και μικρομεσαίων παίρνοντας τους τη δουλειά, ρίχνοντας τους ταυτόχρονα στον Καιάδα!  
     Ωστόσο, ας δούμε μόνο τι πραγματικά γίνεται με τις ουρές έξω από τα πολυκαταστήματα και τον κίνδυνο που διατρέχει η χώρα από αυτό το φαινόμενο που θα ‘χει ως αποτέλεσμα σίγουρα την αναζωπύρωση της πανδημίας, κάτι που θα ‘ρθει να καταστρέψει την οικονομία οριστικά και αμετάκλητα μαζί με τον τουρισμό της νέας χρονιάς, οδηγώντας στον θάνατο ποιος ξέρει πόσους Έλληνες πολίτες, για να καταλάβουμε τελικά ποιοι μας κυβερνούν κι αν υπάρχει σωτηρία γι αυτόν τον τόπο!!! 

     ΚΥΡΙΟΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ & ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!

    
     Αν δεν το σταματήσετε άμεσα, αρχίστε τις προσευχές και τα ευχέλαια ελπίζοντας  σ’ ένα θαύμα, γιατί αν ανέβουν τα κρούσματα και οι θάνατοι μαζί με όλα τα άλλα που έχετε κάνει λεηλατώντας τον λαό με τις τράπεζες, τα
funds και τις εταιρίες διαχείρισης, θα πρέπει να ‘στε έτοιμοι να φύγετε νύχτα ψάχνοντας για άλλη πατρίδα και το χειρότερο, θα δικαιώσετε το Σύριζα ανοίγοντας του τον δρόμο για την εξουσία!


Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος                                        
www.manifesto.com.gr 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!