Loading...
ΚΥΡΙΕ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΕΝΑΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ & ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ Σ’ ΑΥΤΟΝ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ & ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση


     Όντως, η πρώτη ουσιαστική, ρηξικέλευθη και ‘’αντρική’’ απόφαση που έχετε πάρει ως πολιτικός έως σήμερα, είναι αυτή του κουρέματος  80% των επαγ. μισθώσεων και είναι κάτι που αναμφίβολα πρέπει να σας το αναγνωρίσουμε!
     Ωστόσο αυτό δεν αρκεί! Αναρωτηθείτε μήπως ήρθε η χρονική στιγμή να αλλάξετε σελίδα διαγράφοντας τα κακώς κείμενα των προηγούμενων χειρισμών σας ως αντιπολίτευση και κυβέρνηση, μετουσιώνοντας σε πράξη πλέον την ψήφιση του τόσο ΔΙΚΑΙΟΥ & ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ Ν/Σ, να προηγούνται οι δανειολήπτες των funds και των Εταιριών Διαχείρισης της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους  όρους, πριν φτάσουν αυτά στα χέρια τους μεταλλάσσοντας τα εναντίον τους σε φονικά όπλα!!!                         
    
     Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά αδιανόητο, απάνθρωπο κι αντιδεοντολογικό, μια αποκλίνουσα ανθελληνική πράξη πέραν κάθε ορίου που δεν μπορεί φυσικά να την κατανοήσει κανείς ως Έλληνας και νοήμων πολίτης! 
     Πέρα και πάνω από κόμματα, είναι μια πράξη που ξεπερνά κάθε όριο λογικής και ανθρώπινης ανοχής, τα δάνεια αυτά να προσφέρονται στους λεηλάτες της χώρας μας στο 10-20% της αξίας τους κι αυτοί να τα ζητούν από τους δανειολήπτες στο 100% + τόκους και τόκους υπερημερίας φτάνοντας τις απαιτήσεις τους σε εξωπραγματικά ύψη!!!
     Που είναι έστω αυτά τα μεγάλα κουρέματα που είχατε υποσχεθεί ότι θα κάνουν και πως είναι δυνατόν να αφήνετε να συμβαίνει αυτό ως Έλληνας και Πρωθυπουργός της χώρας;         

     Επιτέλους, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων αποδεικνύοντας σ’ αυτούς και στον λαό, ότι εσείς κυβερνάτε την Ελλάδα και όχι αυτοί οι γκάνγκστερ, επιβάλλοντας τους δια νόμου, κάθε κόκκινο δάνειο που έχει περιέλθει ήδη στα χέρια τους να το προσφέρουν στους δανειολήπτες έχοντας ένα ελάχιστο κέρδος, δίνοντας τους την ευκαιρία να σώσουν τις οικογένειες τους, τους κόπους τους  και τη ζωή τους!
     Πως είναι δυνατόν να τους αφήνετε να διαφεντεύουν τον τόπο και τον λαό μας οδηγώντας στη καταστροφή και στον θάνατο αθώους και εξαπατημένους πολίτες κλέβοντας τους τις περιουσίες, λεηλατώντας τις ζωές τους και τη πατρίδα μας;

     Κύριε Πρωθυπουργέ, τέτοιες μέρες που έρχονται ίσως θα πρέπει να τιμήσετε τον λαό κι αυτούς που σας εμπιστεύτηκαν. Μη προδώσετε τις προσδοκίες του κάνοντας το ίδιο λάθος με τον προκάτοχο σας. Έχετε πλέον τη δύναμη στα χέρια σας να επιβάλετε σωστές και δίκαιες λύσεις, απλά κάντε το!!! 
     Και μια από αυτές αν θέλετε την άποψη μας είναι, να ξεκινήσετε από τη Διαγραφή των δανείων του Ελ. Δημοσίου, κάτι που ως απόφαση άπτεται της  δικαιοδοσίας του κράτους όπου και ηγείστε ή έστω να προχωρήσετε άμεσα σε κούρεμα αυτών δια μιας κίνησης εφάμιλλης των Επαγ. Μισθώσεων, γιατί μετά από μια 10ετία Μνημονίων και μιας Πανδημίας όπως η σημερινή, με αυτά που έχει πάθει η αγορά και ο κάθε επαγγελματίας και με αυτά που μέλλουν να συμβούν, είναι ουτοπία να πιστεύει κανείς και ιδιαίτερα η κυβέρνηση της χώρας, ότι θα σωθούν οι επιχειρήσεις και θα εξυπηρετηθούν τα όποια δάνεια τους γιατί δυστυχώς τ
α πάντα θα καταρρεύσουν και το μόνο που θα έχετε κάνει είναι, η χώρα να έχει λεηλατηθεί χάνοντας ο λαός τα πάντα!!!

     ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας-αρθρογράφος                                               
www.manifesto.com.gr                                                    

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!