Loading...
Υπερεπείγουσα  2η επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της χώρας, προς τους Υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης.  Θέμα: Πτωχευτικός Κώδικας.
Κλίκ για μεγέθυνση


     Κύριε Πρωθυπουργέ, κ.κ. Υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

     Το αίτημα εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών και των εγγυτήτων τους, αυτών και των οικογενειών τους, πέρα και πάνω από κόμματα είναι ένα, να σώσουν τα σπίτια τους και τις μικροπεριουσίες των παιδιών τους, αυτές που έφτιαξαν με τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής!    
     Ο Ελληνικός λαός δεν έχει πάθει αλτσχάιμερ, γνωρίζει πολύ καλά τι έχει συμβεί και ποιοι είναι οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας, δεν χρειάζεται να προσβάλλετε την νοημοσύνη όλων μας! 
     Μπορεί να παίζεται αυτές τις ημέρες η γελοία αυτή παράσταση των εντυπώσεων εντός της βουλής, προσπαθώντας ο ένας να επιρρίψει τις ευθύνες στον άλλον, ωστόσο, όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πλέον ότι οι εκπρόσωποι των θεσμών κ.κ. Γιούγκερ και Μοσχοβισή έχουν τοποθετηθει και απαντήσει επισήμως ότι, το να δοθούν τα δάνεια του λαού στα funds -αντί πινακίου φακής- και όχι στους δανειολήπτες ήταν και εξακολουθεί να είναι ‘’επιλογή’’ της εκάστοτε κυβέρνησης, δηλαδή της δικής σας και του Σύριζα & ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ  ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ!!!

     Κύριοι, όλα σας τα ‘χουμε πει αυτά τα χρόνια, δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε, ωστόσο, μέσα από αυτή την διαδικασία του τριημέρου, η μεταξύ σας αντιπαράθεση θα αναδείξει τουλάχιστον τις όποιες απαράδεκτες και δυσώδεις πράξεις των κομμάτων σας, σκοπιμότητες και επιλογές που δεν σας τιμούν εκατέρωθεν και που οδήγησαν την οικονομία της χώρας μας, την επιχειρηματικότητα και τον λαό μας στην απαξία και στην καταστροφή!

     Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι, είναι η ύστατη στιγμή! Μη προχωρήσετε σ’ αυτό το Εθνικό έγκλημα που θα σας κατατρέχει για όλη σας τη ζωή, μη κάνετε αυτό το λάθος!!!       
     Δεν έχετε το δικαίωμα να πτωχεύσετε νοικοκυραίους και έντιμους ανθρώπους πλειστηριάζοντας τις περιουσίες τους στιγματίζοντας τους για το υπόλοιπο της ζωής τους, μεταλλάσσοντας τους σε παρίες και άστεγους καταστρέφοντας τη ζωή τους και τις οικογένειες τους. Ακόμα κι αν ήσαν εχθροί σας θα ‘πρεπε να το σκεφτείτε! 
     Πως είναι δυνατόν μετά από την ψήφιση αυτού του ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ &  ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Ν/Σ  ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΧΩΡΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!

    
     Κύριοι, δώστε επιτέλους ένα τέλος σ’ αυτό το δράμα του λαού μας! Προχωρήστε άμεσα στην ψήφιση ενός νέου Ν/Σ επιβάλλοντας στις τράπεζες, στα funds και στις εταιρίες διαχείρισης, να προχωρήσουν σε διαγραφή  όλων των τόκων και τόκων υπερημερίας και σε μεγάλα κουρέματα επί όλων των δανείων!      
     Δεν υπάρχει άλλη λύση για να σωθεί ο λαός, η οικονομία και η χώρα μας!!!

     Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι αποδείξτε εν τη πράξει ότι υπηρετείτε τον λαό και τη Πατρίδα σας!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας -αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr                                                                                                    

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!