Loading...
Υπερεπείγουσα ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κ. Μητσοτάκη και προς τους Υπουργούς του Οικονομικού επιτελείου της χώρας!
Κλίκ για μεγέθυνση

Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι, αιτούμεθα την ΑΜΕΣΗ  ακύρωση της απόφασης  που αφορά την  μεταφορά των Δανείων ΤΕΜΠΤΕ προς τις εφορίες για την είσπραξη τους!

     Αν αυτή δεν αποσυρθεί άμεσα, πριν επιφέρει καταστροφικές και μη αναστρέψιμες συνέπειες στους έχοντες τα συγκεκριμένα δάνεια, θα πρόκειται περί ενός εκ των ειδεχθέστερων μέτρων και οικονομικών ατοπημάτων της κυβέρνησης! Μια ειδεχθής απόφαση που θα σας στιγματίσει ως πολιτικούς, η οποία θα  αποτελέσει την ταφόπλακα  και τη χαριστική βολή για χιλιάδες επιχειρήσεις με ότι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους και την οικονομία του τόπου, αυτές τις κρίσιμες πραγματικά στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας!
     Με τον λαό και τους επαγγελματίες όλης της χώρας στην ‘’εντατική’’, με μια αγορά διαλυμένη και έτοιμη για εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα, με πολίτες και επιχειρηματίες που έφτασαν να έχουν έως και πρόβλημα επισιτισμού, αναρωτιέται πλέον κανείς πως είναι δυνατόν Έλληνες υπουργοί να παίρνουν τόσο άφρονες  αποφάσεις.  Πραγματικά είναι απίστευτο για κάθε πολίτη και νοήμον άτομο!

     Κύριε Πρωθυπουργέ, εκ μέρους κάθε δανειολήπτη που φέρει το βάρος αυτών των δανείων, επιχειρηματίες και ιδιώτες ενώνοντας όλοι τις φωνές μας μαζί με τους φορείς της χώρας, σας ζητούμε ως Έλληνες πολίτες να παρέμβετε άμεσα, ακυρώνοντας αυτή την αλόγιστη και εκτός τόπου και χρόνου απόφαση του αρμόδιου υπουργού κ. Σκυλακάκη, που άλλα είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει και άλλα έκανε, αποφασίζοντας τελικά να στείλει τα δάνεια προς είσπραξη!  
     Αν αυτά τα δάνεια φτάσουν στην εφορία φορτωμένα με τους τόκους τόσων ετών, μαζί με τις νέες επιβαρύνσεις που θα προκύψουν δίχως κουρέματα και διαγραφές, θα χάσουν όλοι τις επιχειρήσεις τους, τα σπίτια τους και ότι άλλο έχουν με συνοπτικές πλέον διαδικασίες κατασχέσεων από τους διαπλεκόμενους και καιροσκόπους, με πρώτες τις τράπεζες και τα μακριά τους χέρια, αυτές τις νέες αδίστακτες και ληστρικές εταιρίες  ’μαϊμού’ που δημιούργησαν, έχοντας έναν και μόνο στόχο, να κλέψουν τις περιουσίες του λαού!          

     Αν δεν θέλετε όντως αυτό να συμβεί, πρέπει άμεσα πρώτον, η  απόφαση αυτή να ακυρωθεί για να παραμείνουν τα δάνεια στις τράπεζες και δεύτερον, να  διαγραφούν όλοι οι τόκοι γιατί προήλθαν από τις συνεχόμενες αναβολές και την ανημποριά των κυβερνήσεων να μη δώσουν κάποια λύση αυτά τα χρόνια,  διαγράφοντας ταυτόχρονα εσείς με απόφαση σας το ποσοστό της συμμετοχής του κράτους, προκειμένου να βοηθήσετε τους δανειολήπτες να μπορέσουν να ρυθμίσουν το υπόλοιπο ποσό της οφειλής τους με πολλές άτοκες δόσεις
     Σε αντίθετη περίπτωση δυστυχώς θα τους οδηγήσετε όλους στον Καιάδα!

     Και όλα αυτά, σε μια περίοδο όπου παγκοσμίως όλοι οι λαοί είναι πλέον υποψιασμένοι για τυχόν διαπλοκές και δυσώδεις συμφωνίες των κυβερνήσεων τους, συγκλονισμένοι από τις αποκαλύψεις του σκανδάλου των 2 τρις των τραπεζών και των  διοικήσεων τους, με αναμεμιγμένα τα ανώτερα στελέχη τους σε εγκληματικές δραστηριότητες συναλλασσόμενα έως και με τη Μαφία και άλλους διεθνείς απατεώνες, ακόμα και με διεφθαρμένα καθεστώτα και κυβερνήσεις, όπως καταγγέλλει επισήμως και με ακλόνητα στοιχεία το διεθνές δίκτυο δημοσιογράφων κατά της διαφθοράς ICIJ!        
     Κύριοι, αυτή η συμπεριφορά της κυβέρνησης αποτελεί ακραία πρόκληση, όταν εξυπηρετείτε μονίμως τα συμφέροντα των τραπεζών! Αν μη τι άλλο δημιουργεί πολλά σοβαρά ερωτήματα κάθε φορά στον λαό μας, όταν οδηγείτε αυτόν σε αδιέξοδα
καταστρέφοντας οικογένειες, επαγγελματίες και ζωές!
     Στιγμές που σε μια παγκόσμια συγκυρία αναδύεται η διαπλοκή και η δυσωδία του τραπεζικού συστήματος των τραπεζιτών και των ιδιοκτητών τους, βουτηγμένοι στην ανομία όλοι, έρχεστε ως κυβέρνηση να στηρίξετε σε βάρος του λαού σας για άλλη μια φορά απροκάλυπτα τις τράπεζες και τους ιδιοκτήτες τους, αυτούς που ενέχονται σε εγκληματικές ενέργειες ελέγχοντας μέσω του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος κυβερνήσεις και λαούς, μεταλλάσσοντας δισεκατομμύρια πολίτες σε παρίες και σκλάβους παίρνοντας τους τα πάντα, λεηλατώντας τους!!!
     Επιτέλους τι κάνετε, ποιους υπηρετείτε τελικά, τον λαό ή αυτούς;
 

     Κύριε Πρωθυπουργέ, ήρθε η στιγμή να σταθείτε στο πλευρό των πολιτών και δη των δανειοληπτών, εσείς κυβερνάτε όχι οι τραπεζίτες! Είστε ο πρώτος τη τάξει πολίτης και ηγέτης της χώρας που αποφασίζει για τις ζωές 10.000.000 πολιτών!!! 
     Οι μόνοι που δεν φταίνε για την σημερινή τους κατάντια είναι οι πολίτες, οι οποίοι εξαπατήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από το σύστημα, τα κόμματα και τις κυβερνήσεις, κι αυτό φυσικά εσείς το γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα!  
     Κουράστηκε ο λαός να ακούει λόγια και υποσχέσεις ή να του πετάνε υπό τύπο φόλας κάποια δήθεν προγράμματα ‘’σωτηρίας’’, όπως τον ‘’Ηρακλή’’ και τον ‘’νέο  πτωχευτικό κώδικα’’ που ήρθαν τάχα να σώσουν τους δανειολήπτες –αν είναι δυνατόν- πτωχεύοντας τους, μεταλλάσσοντας τους πλέον σε παρίες και περιθωριακούς ΝΤΡΟΠΗ!   

     Αποστασιοποιηθείτε επιτέλους από τις τράπεζες και επιτελέστε το έργο σας, αυτό για το οποίο σας ψήφισε ο Ελληνικός λαός και πάψτε να ζείτε με ψευδαισθήσεις. Ο λαός και ξέρει και καταλαβαίνει κι όταν θα ‘ρθει η στιγμή θα μιλήσει και πάλι, τίποτε δεν έχει τελειώσει ‘’και οι κρίνοντες κρίνονται’’! 
     Ωστόσο, πέρα και πάνω απ’ όλα, ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ & ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!

    
     Με σεβασμό προς τους θεσμούς της χώρας, αναμένοντας την προσωπική σας παρέμβαση να ανταποκριθείτε στο ΔΙΚΑΙΟ & ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ αίτημα δεκάδων χιλιάδων πολιτών και των οικογενειών τους στηρίζοντας τους!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας-αρθρογράφος        

www.manifesto.com.gr   

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!