Loading...
Ανοιχτή επιστολή-μήνυμα προς τους Ηγέτες της Ε.Ε. και όλων των χωρών της Δύσης, της Μ.Α. και των παράκτιων χωρών της Μεσογείου!
Κλίκ για μεγέθυνση

     Κύριοι, αναθεωρείστε την προθεσμία της 25η Σεπτέμβρη που προσφέρατε στην Τουρκία ως δώρο, ήταν ένα τεράστιο λάθος! Μετά και από τις τελευταίες προκλήσεις τους, ενέργειες και δηλώσεις, δώστε τους ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ, να ‘’προσγειωθούν’’ ξεχνώντας τους διακαείς πόθους τους και τα ‘’οράματα’’ τους, γιατί αυτά τα έχουμε όλοι ως λαοί, ωστόσο δεν τα διεκδικούμε, γιατί αν συνέβαινε αυτό την επόμενη μέρα θα έπαυε να υπάρχει πλανήτης!!!
     Υπενθυμίστε τους απλά ότι βρισκόμαστε πλέον στον 21ον αιώνα κι ότι αν συνεχίσουν αυτό που κάνουν, θα τους στείλετε όπου και η θέση τους, στα βάθη της Ασίας!

     Δεν πάει πλέον άλλο μ’ αυτούς τους τρομοκράτες, βάρβαρους και καβαλημένους Ισλαμιστές, με αυτόν τον παρανοϊκό ηγέτη τους και Δικτάτορα. Δίνοντας τους χρόνο το ερμήνευσαν ως αδυναμία σας κι αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα. Κάθε μέρα που περνά γίνονται και πιο επιθετικοί θεωρώντας ότι μπορούν να απειλούν και να εκβιάζουν όχι μόνο την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά όλη την Ευρώπη και όποια άλλη χώρα στέκεται εμπόδιο στα σχέδια τους, ακόμα και τη Γαλλία, αν είναι δυνατόν!  ΝΤΡΟΠΗ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΩΣ ΧΩΡΕΣ & Ε.Ε.;  

     Κύριοι, ήταν λάθος και τεράστιο ατόπημα να τους δώσετε έναν επί πλέον μήνα για να αλλάξουν δήθεν μυαλά και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά με τις πράξεις τους!
     Είναι θέμα ωρών ή έστω ημερών να ξεκινήσουν τον πόλεμο που λυσσαλέα επιδιώκουν. Διορθώστε το λάθος σας άμεσα, δίνοντας τους ένα τριήμερο να προλάβουν να γυρίσουν στα λιμάνια τους και στα αεροδρόμια τους παροπλίζοντας τα στρατεύματα τους και την αεροπορία τους, παραιτούμενοι των όποιων διεκδικήσεων τους!
     Σε αντίθετη περίπτωση, η απάντηση σας πρέπει να είναι ακαριαία, όπως αρμόζει άλλωστε προς κάθε εχθρό ενός κράτους όταν αυτός επιβουλεύεται την εθνική του υπόσταση και κυριαρχία!!!
        
     ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ! ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΑΣ & ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ!!!

     Τέλος, η παρούσα ανάρτηση αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου άρθρου μας. Παρακαλώ πολύ όσους εκ των φίλων μας δεν το έχουν δει να το διαβάσουν, καθώς θεωρούμε ότι είναι ένα πολύ σοβαρό όσο και κομβικό άρθρο υπό τις παρούσες κρίσιμες εξελίξεις, που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και την Κύπρο! Δείτε το και θα καταλάβετε προς τι η αναφορά μου!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας-  αρθρογράφος                                                     
www.manifesto.com.gr       

Υ.Γ.  Η παρούσα επιτολή θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς όλες τις χώρες της Ε. Ε. και τις Η.Π.Α.. Επίσης προς όλα τα διεθνή Μ.Μ.Ε και προς κάθε άλλη χώρα. Ταυτόχρονα θα σταλεί σε κάθε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο θεσμό όπως και προσωπικά προς κάθε αρχηγό κράτους!


Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!