Loading...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΜΙΑ ΑΝΗΛΕΗΣ ΕΠΕΛΑΣΗ ΛΕΗΛΑΤΩΝ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Α. Γεωργιάδης στο ΄΄ΣΚΑΙ΄΄ στον Γ. Αυτιά: Ζημιογόνα για την οικονομία η προστασία της A' κατοικίας  του λαού! Ναι Άδωνη και τώρα πάρτε τις περιουσίες του λαού!!!                       
Χ. Σταικούρας  στο ΄΄ΑΝΤ΄΄ στον Γ. Παπαδάκη: ‘’Το μάρμαρο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα το πλήρωσαν οι τράπεζες’’!!!!!! Ναι, είναι μεγάλη ‘’αλήθεια’’! Ντροπή σου Υπουργέ, γι αυτό και μόνο που είπες θα πρέπει να παραιτηθείς και να προσληφθείς από τις τράπεζες!!! 
Και το 3ο το Αρμαγεδδωνικό! Χ. Απαλαγάκη στη Βουλή -  Γ. Γ. της Ελ. Έν. Τραπεζών: "Κύριοι, ακούω και δεν το ακούω μόνο από εσάς, το έχουν ζητήσει πολλά επιμελητήρια και δικηγορικοί σύλλογοι," γιατί να πουλάει η τράπεζα το δάνειο της στον διαχειριστή π.χ. στα 30 σεντς και να μην το πουλάει στον ίδιο τον οφειλέτη"; Απάντηση στον εαυτό της: "Μα γιατί απαγορεύεται για δύο λόγους".
     Ο πρώτος λόγος είναι, ότι ο ‘’νόμος’’ επιτρέπει τη μεταβίβαση χαρτοφυλακίων μόνο σε νομικά πρόσωπα, δεν επιτρέπει να μεταβιβαστεί δάνειο σε φυσικό πρόσωπο. Αντιλαμβάνεστε ότι αν ο καθένας από μας είχε τη δυνατότητα, ενώ χρωστούσε 20.000 ευρώ να πάει στην τράπεζα και να πει: "10.000 ευρώ θα το πουλήσεις, δώσε το σε εμένα 12.000 ευρώ", τότε δεν θα χορηγούσαμε κανένα δάνειο στο μέλλον, ενώ η δευτερογενής αγορά, εποπτικά, απαγορεύεται να είναι στον ίδιο τον οφειλέτη".

     Μας πνίξατε με τον χείμαρρο των "καλών σας προθέσεων και της ειλικρίνειας σας" κυρία Απαλαγάκη, αρκετά πια, μας πείσατε!
     Και σε σχέση με κάποιες αναφορές σας που δημοσιοποιείτε με τα παπαγαλάκια σας μέσω των Μ.Μ.Ε. ότι τα δάνεια πλέον ήδη έχουν ‘’πουληθεί’’ και ‘’το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω’’, μην είστε τόσο σίγουρη, γιατί ετοιμάζονται μηνύσεις και αγωγές κατά των τραπεζών και κάθε υπεύθυνου που ενήργησε αυθαίρετα, αντισυνταγματικά, αντισυμβατικά και έκνομα εναντίον των έννομων συμφερόντων και δικαιωμάτων των δανειοληπτών και των εγγυητών τους!!!
   
     Ελληνικέ λαέ, αυτοί δυστυχώς εκπροσωπούν την άρχουσα τάξη της χώρας μας και που μας διαφεντεύουν αντιμετωπίζοντας μας ως περιθωριακούς, μέσα στην ίδια τη πατρίδα μας! Ο ένας Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ο άλλος ΥΠΟΙΚ της χώρας, δυο στελέχη της κυβέρνησης τους οποίους εμείς πληρώνουμε, διαχειριστές των οικονομικών μας και εκπρόσωποι μας στις διαπραγματεύσεις με τους τραπεζίτες και τους δανειστές μας! Το τρίτο πρόσωπο είναι μια ‘’Ελληνίδα’’ κυρία, προφανώς πανευτυχής που ανελαβε να μας ανακοινώσει εντός της βουλής δυναμικά, επιθετικά και τηλεγραφικά για να ‘’τιμήσει’’ το αξίωμα της, ποιοι Έλληνες, πως και γιατί θα χάσουν το βιος τους και άλλοι θα οδηγηθούν έως και στον θάνατο αν συνεχίσουν να ζητούν το αυτονόητο, την ίδια μεταχείριση με τους λεηλάτες τους, τα funds και φυσικά πάντα κατ’ εντολή των ανωτέρων κλιμακίων τους, των CEO και των μεντόρων τους!
     Είναι όλοι αυτοί που αποφασίζουν για μας, τα παιδιά μας και την ύπαρξη μας!!!        

     Επιτρέψτε μας ωστόσο κυρία μου να σας ρωτήσουμε εκ μέρους των δεκάδων χιλιάδων φίλων και αναγνωστών μας, αλλά και όλων των δανειοληπτών και των εγγυητών της χώρας μας, σε ποιούς νομίζετε πως απευθύνεστε, σε ΑΜΕΑ;                      
     Όπως γνωρίζει και ο τελευταίος ανόητος, συγχωρήστε με εννοώ πολίτης, οι έχοντες την εξουσία και την πλειοψηφία στη βουλή, όπως γίνεται πάντα, όποτε θέλουν με τη ψήφιση ενός νέου Ν/Σ αλλάζουν στη στιγμή τον όποιο νόμο αποφασίσουν! 
     Κι αυτό φυσικά απαντά σε ότι έχετε αναφερθεί!!!

     Ποιούς προσπαθείτε να κοροϊδέψετε, Ντροπή! Υπάρχουν κι άλλες απαντήσεις για σας, όπως και άμυνες από τη πλευρά των δανειοληπτών που ήδη αρχίζουν να διαμορφώνονται και να κατατίθενται στα Δικαστήρια, ικανές να ακυρώσουν τις δόλιες και κατάπτυστες ραδιουργίες σας σε βάρος του λαού και για τις οποίες δεν θα αναφερθούμε τώρα σκοπίμως, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα τις βρείτε μπροστά σας!

     Ωστόσο, το ερώτημα κυρία Γραμματεύς, δεν είναι αν αυτά που αναφέρεστε μπορούν να αλλάξουν, αλλά αν η κυβέρνηση έχει τη βούληση να το κάνει παρακάμπτοντάς σας, ενεργώντας όπως το καθήκον της επιτάσσει ως θεματοφύλακας του λαού, προασπίζοντας τα συνταγματικά του δικαιώματα, τα αυτονόητα και τα δίκαια του και όχι να υπηρετεί τις ανίερες απαιτήσεις των τραπεζών και όλων αυτών που βρίσκονται πίσω σας και τυφλά υπηρετείτε ως να ‘σαστε μισέλληνες, που ως μόνο στόχο έχετε, εφ’ όσον απομυζήσετε και τα τελευταία ευρώ του λαού μας, ενός λαού που μονίμως σας σώζει, να του πάρετε τελικά πτωχεύοντας τον ότι του απέμεινε!!!              
     Στιγμές που θα ‘πρεπε, τώρα που σας έχουν ανάγκη κάποια εκατομμύρια σε σύνολο Έλληνες, δανειολήπτες και εγγυητές μαζί με τις οικογένειες τους, να τους στηρίξετε και να τους δώσετε τουλάχιστον την ευκαιρία  να πάρουν τα δάνεια τους στις ίδιες τιμές με τα funds, παραβλέπετε το στοιχειώδες, την ιερή υποχρέωση που έχετε απέναντι τους να τους βοηθήσετε, εσείς αντιθέτως προσπαθείτε  με χίλιους δυο δόλιους και έκνομους τρόπους να τους πάρετε τα πάντα, ότι τους απέμεινε μεταλλάσσοντας τους  σε παρίες και τη πατρίδα σας σε Φέουδο των ισχυρών και των μεντόρων σας!

     Κυρία Απαλαγάκη, η χώρα και ο λαός μας περνά μια βαθύτατη κρίση! Μήπως πρέπει να συσκεφτείτε με την ηγεσία του συνδέσμου σας και όλοι μαζί να είστε εσείς αυτοί που θα προτείνετε στην κυβέρνηση να προχωρήσει στην ψήφιση αυτού του αέναου και πάντα επίκαιρου όσο και Σωτήριου αιτήματος των δανειοληπτών και των εγγυητών τους ΕΛΛΗΝΩΝ να προηγούνται των funds της εξαγοράς των δανείων τους;             
     Παρακαλώ σκεφτείτε το σοβαρά, μήπως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να σταματήσει αυτή την αντιπαράθεση μεταξύ των τραπεζών και του λαού μας, γιατί μόνο κακό κάνει σε όλους έως και στη κυβέρνηση. Θυμηθείτε, πάνω απ’ όλα είστε Έλληνες, αυτό και μόνο αρκεί και να ‘στε σίγουροι, ότι αυτό θα ‘’γράψει’’ υπέρ των τραπεζών!    
     Θα αποτελέσει το έναυσμα ο λαός να ξαναμπεί στα καταστήματα σας, ενισχύοντας εσάς και την οικονομία της χώρας, που είναι και το κύριο ζητούμενο!!!           
     Αυτό που κάνετε δεν είναι δίκαιο, είναι απάνθρωπο, ανθελληνικό και άδικο! Είναι κακό σπυρί για όλους, για σας και τον λαό μας, για την οικονομία μας και την πατρίδα, ακόμα και για τη Κυβέρνηση!                                                   
            ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ!!!                                                                                                                                                                                                                          

Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας - αρθρογράφος
                  

www.manifesto.com.gr    

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!