Loading...


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΟΙ ΑΠΟΦΡΑΔΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ & ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΝΑ 'ΣΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!

     ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ!  
     ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ; ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΔΩΡΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ! ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!

     ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ & ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

     ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΛΙΓΩΡΟΥΝ! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΚΑΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ!!!

    
Από το 2013 προειδοποιούμε για τον ΕΝΦΙΑ και τα "κόκκινα" δάνεια για το τι θα συμβεί στον τόπο και κανείς δεν ακούει. Όχι μόνο οι κυβερνώντες αλλά και ο λαός μας, ο οποίος παραμένει μονίμως αμέτοχος ως θεατής, στο δικό του εξελισσόμενο δράμα!   

     Έλληνες και Εληνίδες, τώρα αρχίζει η μεγάλη σφαγή, "Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ", η αρπαγή και η λεηλασία των περιουσιών σας μέσω των χρεών σας και δανείων σας. Είτε είστε οφειλέτες είτε εγγυητές, επαγγελματίες ή νοικοκυριά, δεν θα αργήσει να έρθει εκείνη η αποφράδα μέρα και για σας, έστω κι αν έχετε σήμερα " πράσινα" τα δάνεια σας, γιατί όλα είναι προσχεδιασμένα!
 

     Με την διπλή καραμέλα της δήθεν "κουλτούρας πληρωμών" και των τάχα ανέντοιμων " στρατηγικών κακοπληρωτών ", όταν θα ΄ρθει η ώρα θα σας πάρουν τα πάντα με συνοπτικες διαδικασίες!!!

    
     ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑ & ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ & ΣΤΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ, ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ & ΕΣΧΑΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ, ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!

    
     Τέλος, κάνοντας μια τελευταία έκκληση προς τους ΔΙΚΑΣΤΕΣ της χώρας μας: Κύριοι, επιτελέστε το καθήκον σας ως έχετε χρέος να κάνετε απέναντι στην πατρίδα σας, γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ, καθώς έχετε ως φύλακα σας σύσσωμο τον Ελληνικό λαό!

          Σε αντίθετη περίπτωση αφήνετε έκθετη την πατρίδα μας και αυτά που θα ζήσουμε ως λαός ας ευχηθούμε όλοι να μη τα ζήσουν ούτε οι εχθροι μας, γιατί μιλάμε για ένα λαό απελπισμένο και προδομένο, κατεστραμμένο και άκρως επικίνδυνο γιατί του έκλεψαν τα πάντα, το βιός του έως και τη ζωή του και που τίποτε άλλο πια δεν θα 'χει να χάσει όταν θα΄ρθουν να του χτυπήσουν την πόρτα στέλνοντας τον μαζί με την φαμίλια του στα παγκάκια και τις στοές!!!


Β. Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr       
Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!