Loading...

Πώς είναι δυνατόν αυτά που μπορούν να δουν και να προβλέψουν όλοι οι απλοϊκοί άνθρωποι, εσείς να μην μπορείτε να τα δείτε;

    
     Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι με την οικονομική πολιτική σας θα διαλύσετε την Ε.Ε. και θα δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων η οποία αναδυόμενη μέσα από τα σωθικά της παγκόσμιας κοινότητας θα στραφεί τελικά εναντίον όλων;

     Εναντίον λαών και ηγετών και όλων αυτών που τους καθοδηγούν, αυτών που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία οδηγώντας τους λαούς στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, δηλαδή εναντίον σας και εναντίον των μέντορών σας, ανόητοι ηγετίσκοι και περιπατητές της πολιτικής!

    
     Πώς τολμάτε να απορείτε και να δηλώνετε τάχα συγκλονισμένοι από αυτά που συνέβησαν στο Παρίσι, όταν εσείς οι ίδιοι είστε οι ηθικοί αυτουργοί, αυτοί που πρώτοι διαπράττετε τα μεγαλύτερα οικονομικά και άλλα εγκλήματα απέναντι στους λαούς σας και εναντίον των άλλων λαών, καθώς επεμβαίνετε με ιδιοτελείς σκοπούς και δυσώδεις στόχους, κάνοντας δυστυχείς εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες διαλύοντας οικονομίες και κράτη για να επιτύχετε τους όποιους εγκληματικούς και κατακτητικούς σας στόχους!

     Πότε θα καταλάβετε ότι δεν βρισκόμαστε στον 19ο αιώνα και ότι σήμερα μπορούν ακόμα και οι αδύνατοι να αμυνθούν όταν αποφασίσουν να σκορπίσουν τον τρόμο και τον θάνατο για να διατηρήσουν ζωντανό το όραμα τους για μια καλύτερη ζωή;

     Πώς έχετε πειστεί ότι είναι υποχρεωμένοι οι λαοί να βιώνουν καθημερινά τη δυστυχία τους οδηγούμενοι στην κοινωνική τους απαξίωση έως και στον αφανισμό τους και να μην αντιδρούν και πώς είναι δυνατόν να μην περιμένατε να συμβούν αυτά τα φαινόμενα που βιώνουμε και που θα ζήσουμε το αμέσως επόμενο διάστημα;

    
     Παρακαλώ μάθετε από έναν απλό, αλλά νοήμονα πολίτη αυτής της χώρας ότι  δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το πόσοι Τζιχαντιστές στο μέλλον θα περνούν τα σύνορα σας, γιατί η εγχώρια παραγωγή σας θα είναι πολλαπλάσια αυτού του φαινομένου!!!

     Γιατί δεν κοιτάτε τι συνέβη στη Μεγάλη Ρωσία των Τσάρων, στη Γαλλική Επανάσταση, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες όταν οι λαοί οδηγήθηκαν στην ανημποριά και στην εξαθλίωση παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους, εκτελώντας τους ηγέτες τους και όλους τους λοιπούς κατέχοντες!

    
     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ;

    
     Και τώρα στο δια ταύτα: Δεν ξέρω τι θα πάθετε ανόητοι από τους λαούς σας ή από τους Ταλιμπάν και Τζιχαντιστές, αλλά πώς είναι δυνατόν τον 21ο  αιώνα να θέλετε να καθυποτάξετε όλον τον Ελληνικό λαό, μετατρέποντας το κράτος μας σε αποικία σας και τους πολίτες του σε παρίες, υλοποιώντας το πλέον δυσώδες, ανηλεές όσο και προφανές σε όλους μας σχέδιο σας να χάσουμε τα πάντα, να βρεθούμε από νοικοκυραίοι με τις περιουσίες μας στους δρόμους άνεργοι, άστεγοι ή υπηρέτες σας, ακόμα και στις φυλακές!

     Το μόνο που θα πετύχετε είναι, στον συνολικό αυξανόμενο καθημερινά αριθμό των τρομοκρατών όλης της Ευρώπης, να προστεθούν και Έλληνες πνιγμένοι στο δίκιο τους, στην αγανάκτηση τους και στην οργή τους, καθώς δεν θα έχουν πλέον άλλον τρόπο διαφυγής, γιατί θα τους έχουν πάρει αδίκως τα πάντα οι “φίλοι τους εταίροι” και δανειστές τους!

   
     Δεν ξέρω αν προλαβαίνετε να αλλάξετε τη ροή των παγκόσμιων εξελίξεων, ωστόσο νομίζω ότι για το καλό όλων αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να επανέλθετε στις αξίες και αρχές που διακηρύττει το πολίτευμα της Δημοκρατίας, σεβόμενοι τη χώρα που σας βοήθησε να εξελιχτείτε ως άτομα και να μετεξελιχτείτε σε οργανωμένες κοινωνίες, προσφέροντας σας κάτι που δεν κοστολογείται και δεν εξοφλείται με όλα τα πλούτη της γης!!!

     Αδικήσατε, λεηλατήσατε και διασύρατε τη χώρα μας, διαφθείροντας και εξαγοράζοντας συνειδήσεις και πολιτικούς, κλέβοντας τα χρήματα του Ελληνικού λαού και του κράτους ακόμα και με απίστευτα υπερτιμολογημένες διακρατικές και άλλες συμβάσεις εταιρειών σας, όπως η
Siemens, γι αυτό και έχετε την υποχρέωση να επανορθώσετε άμεσα τις συνέπειες που έχουμε υποστεί από τα οικονομικά σας εγκλήματα που οδήγησαν τη χώρα μας στα μνημόνια και στην καταστροφή!

    
     Κύριοι ως εδώ! Αναθεωρήστε τα σχέδια σας! Παγιδεύσατε τον λαό μας μετατρέποντας σε κουκουλοφόρους κάποιους κατάπτυστους πολιτικούς μας, να υπογράψουν την παράδοση της πατρίδας μας, οδηγώντας μας για άλλη μια φορά σε καθεστώς κατοχής, όταν ταυτόχρονα απαιτείτε από την Ελλάδα να διαφυλάξει τα σύνορα της Ευρωπαικής 'Ενωσης και τους λαούς σας ως συνοριακοί ακρίτες της Ευρώπης, προ του κινδύνου της επέλασης των προσφύγων και λαθρομεταναστών Τζιχαντιστών και άλλων, που ως στόχο έχουν να κατακλείσουν τις χώρες σας!

     Τέλος κύριοι, μας θέλετε συμμάχους και δίπλα σας ή απέναντι σας; Εσείς θα αποφασίσετε, ωστόσο αναρωτηθείτε ως νοήμονες άνθρωποι και εταίροι μας και όχι ως δόλιοι ηγέτες και επίδοξοι κατακτητές μας, μήπως ήρθε η στιγμή να εξοφλήσετε μέρους του χρέους σας προς την Ελλάδα!!!

                                                                                                                       
Β. Αναγνώστου (GREECE) 

www.manifesto.com.gr   
       

Συγγραφέας του βιβλίου «21ος ΑΙΩΝΑΣ - Ο Διχασμός των λαών και η σύγχρονη Αναγέννηση!» εκδ. Λιβάνη, 01-2014
 

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο θα σταλεί προς τα Μ.Μ.Ε. όλων των χωρών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. Επίσης θα αποσταλεί και προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις, τους θεσμούς και προσωπικά στους αρχηγούς των ως άνω κρατών!


READ THE ARTICLE IN ENGLISH

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!