Loading...

Κύριοι επιτέλους, σταματήστε τους Γερμανούς πριν βάψουν γι’ άλλη μια φορά κόκκινη την γη με το αίμα των λαών σας. Ήρθε η στιγμή να  καταλάβετε ότι με την Γερμανία ηγέτιδα δύναμη της Ευρώπης, η εβδομηντάχρονη εκεχειρία έληξε!

     Μην  ελπίζει κανείς σε όποιο σημείο της γης κι’ αν βρίσκεται, ότι οι Γερμανοί δεν θα προκαλέσουν τον Γ’ Π.Π στην προσπάθεια τους να ολοκληρώσουν το διακαές όραμα τους. Η ώρα πλησιάζει και ο χρόνος δυστυχώς για τους λαούς της Ευρώπης αλλά και για τους άλλους λαούς, άρχισε να μετράει αντίστροφα!

     Ωστόσο ίσως θα πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι ως παγκόσμιοι πολίτες αν όντως πρόκειται περί στρουθοκαμηλισμού των ηγετών μας ή για οργανωμένο σχέδιο των ισχυρών και φαύλων κύκλων, αυτών που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία και τους βρώμικους πολιτικούς, που καθορίζουν πάντα τις παγκόσμιες εξελίξεις.
     Αυτούς που  όταν το αποφασίσουν έχουν τους τρόπους να δημιουργούν τις πλέον ακραίες οικονομικές και γεωπολιτικές καταστάσεις σε βάρος των λαών, μη διστάζοντας να καταστρέψουν οικονομίες και ολόκληρα κράτη, κάτι που δυστυχώς βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα στα περισσότερα σημεία της γης!

     Και βεβαίως το τεράστιο ερώτημα είναι, τι κάνουν οι λαοί που δείχνουν να μη έχουν αντιληφθεί τον Αρμαγεδδώνα που έρχεται, αφήνοντας τις ηγεσίες τους να τους οδηγούν στην καταστροφή!
     Είναι αυτό που αναπόφευκτα θα συμβεί και θα ζήσουμε, καθώς θα προσπαθήσουν ως λαός για άλλη μια φορά να γίνουν κυρίαρχοι της Ευρώπης και αυτό φυσικά θα σταθεί αιτία να ξαναζήσει η ανθρωπότητα εποχές χειρότερες από αυτές που δε θέλει να θυμάται κανείς!

     Κατάφεραν μεθοδικά να στήσουν αρχικά το 4ο Ράιχ μεταλλάσσοντας την χώρα τους σε ηγέτιδα δύναμη και οικονομικό γίγαντα της Ευρώπης, τιμωρώντας και υποτάσσοντας ως αρχή οικονομικά όλους τους λαούς της, ανταποδίδοντας μέρος αυτών που υπέστησαν ως κράτος και λαός από τις ήττες τους κατά τους δυο Π.Π., βάζοντας τις βάσεις για να ολοκληρώσουν κατά όπως πιστεύουν τα κατακτητικά τους σχέδια!

     Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι το πρώτο σκέλος του σχεδίου τους το πέτυχαν,  ενώ οι εξελίξεις και τα γεγονότα  μας πείθουν ότι πλησιάζουν στην ολοκλήρωση και του δεύτερου σκέλους των εγκληματικών και καταστροφικών για τις κοινωνίες των λαών σχεδίων τους.
     Αν δούμε τα ποσοστά του λαού τους που επικροτεί αυτή την αποικιοκρατική φασιστική πολιτική της ηγεσίας τους απέναντι στους εταίρους τους (δείτε το ποσοστό της Μέρκελ) και ιδιαίτερα το πόσο λαοφιλής είναι γι΄ αυτούς, αυτός ο φασίστας νεοναζί και μισάνθρωπος, αδίστακτος εκτελεστής των λαών της Ευρώπης Β. Σόιμπλε, που καθημερινώς βλέπουμε την δημοτικότητα του να αυξάνεται από έναν λαό χαμένο στην μισαλλοδοξία και στα εθνικόφρονα αρρωστημένα συναισθήματα του, που δεν παύει να τον στηρίζει με ποσοστά άνω του 70%, θα πρέπει να προβληματιστούν όλοι οι λαοί της γης και οι όποιοι εναπομείναντες ανιδιοτελείς εξ αυτών ηγέτες τους, καθώς πρόκειται για ένα ποσοστό ίδιο με αυτό που έδωσε την δύναμη και την εντολή στον μέντορα τους και ηγέτη τους Αδόλφο Χίτλερ να ξεκινήσει τον Β’ Π.Π.!     

     Και βεβαίως όλα αυτά δεν είναι τυχαία ή συμπτωματικά, αντιθέτως μας οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα!

     Ωστόσο ως λαός δεν έχουν καταλάβει ότι το πρόβλημα είναι πρωτίστως δικό τους, γιατί ότι κι’ αν συμβεί, στο τέλος το μεγαλύτερο τίμημα θα το πληρώσουν οι ίδιοι και αυτή την φορά θα είναι μοιραίο γι αυτούς σε όλα τα επίπεδα, καθώς ως λαός δεν θα αξίζουν να τύχουν οποιουδήποτε οίκτου!
     Δεν θα μπω στην διαδικασία να εξηγήσω τους λόγους, ας ψάξουν να τους βρουν οι ίδιοι αν τους ενδιαφέρει το μέλλον τους, γιατί προκαλούν την τύχη τους και σύντομα θα αποτελούν τους παρίες της Ευρώπης. Ας αλλάξουν μυαλά και ας ξεχάσουν έγκαιρα τους επεκτατικούς και κατακτητικούς τους σκοπούς, γιατί σύντομα δεν θα έχουν να κάνουν μόνο με τους αδυνάτους, καθώς θα βρεθούν μόνοι και απέναντι όλων!

     Τέλος έστω και τώρα, πριν μπούμε στην τελική ευθεία της διαδρομής ας ανοίξουν επιτέλους τα μάτια τους όλοι οι ηγέτες της Ευρώπης, γιατί αν δικαιωθούμε (κάτι που τελικά θα συμβεί), θα πρέπει οι πολίτες τους να τους σταυρώσουν στις πλατείες και να τους κρεμάσουν στα καμπαναριά να τους φάνε τα κοράκια κι΄ αυτό θα είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαν να πάθουν μπροστά σ’ αυτά που θα βιώσουν οι λαοί τους, γιατί οι εποχές άλλαξαν και οι συνέπειες ενός Γ’.Π.Π. δεν θα έχουν καμία σχέση με ότι συνέβη κατά το παρελθόν!

     Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους τους Δημοκρατικούς λαούς της γης, ελπίζοντας στην έγκαιρη αφύπνιση τους για να προχωρήσουν άμεσα στο επόμενο στάδιο, στο " Plan B' "  Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!

Βασίλης  Αναγνώστου                                                                                            
www.manifesto.com.gr
      
 

Συγγραφέας του βιβλίου «21ος ΑΙΩΝΑΣ - Ο Διχασμός των λαών και η σύγχρονη Αναγέννηση!» εκδόσεων Λιβάνη, Ιανουάριος 2014

Υ.Γ.  Το παρόν άρθρο θα μεταφρασθεί στα Αγγλικά και θα σταλεί προς τα Μ.Μ.Ε όλων των χωρών της Ε.Ε και των Η.Π.Α. Επίσης θα σταλεί προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις, τους θεσμούς και προσωπικά στους αρχηγούς των ως άνω κρατών!

 

READ THE ARTICLE IN ENGLISH

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!