Loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ!
Κλίκ για μεγέθυνση

Υπ’ όψιν κεντρικού τραπεζίτη κ. Ι. Στουρνάρα

Κύριε Πρόεδρε,

       Με τον προσήκοντα πάντα σεβασμό προς την ιδιότητα σας: Αντλώντας μέσα από τους πολυετείς αγώνες μας το δικαίωμα εκπροσώπησης  των δεκάδων χιλιάδων  δανειοληπτών φίλων και αναγνωστών της ιστοσελίδας μας, παρακαλούμε πολύ επιτρέψατε μας ως μια οντότητα που αγωνίζεται για τα δικαιώματα του λαού μας, να σας καταγγείλουμε και εμείς με τη σειρά μας τις καταχρηστικές και αντισυμβατικές μεθοδεύσεις και πράξεις της Εταιρίας Διαχείρισης της Eurobank - Do Value - εις βάρος των δανειοληπτών της χώρας, καθώς επίσης και των άλλων Ετ. Διαχείρισης και Funds, για πράξεις έκνομες που κάποιες από αυτές σας έχει καταγγείλει αυτές τις ημέρες και η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος αφορούσες τις μαζικές τους παραβάσεις και συντεχνίες σε βάρος των ανήμπορων να αντιδράσουν Ελλήνων δανειοληπτών, οι οποίοι συμπεριφέρονται  πλέον ως να έχουν απέναντι τους όχι Έλληνες πολίτες, αλλά τους Παπούα του Αμαζονίου, οδηγώντας αυτούς και τους εγγυητές τους σε απόγνωση και χιλιάδες από αυτούς έως και στον θάνατο!

      Πρόκειται για μια ανεξέλεγκτη κατάσταση  που βιώνουν καθημερινά  εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας με τις οικογένειες τους, που παραπέμπει ευθέως πλέον σε τακτικές  COSA NOSTRA! ΝΤΡΟΠΗ!!!                          
      Σε ποιες από τις έκνομες ενέργειες τους να πρωτοαναφερθεί κανείς από αυτές που διαπράττουν εις βάρος τους και ποιος επιτέλους θα τους σταματήσει αν όχι εσείς ως ΤτΕ ή η Κυβέρνηση της χώρας;
       Κάθε φορά τους παίρνουν διαφορετικά άτομα δήθεν να διαπραγματευτούν μαζί τους τα ποσοστά  κουρέματος των δανείων τους και όταν οι συζητήσεις καταλήγουν σε συμφωνία τελικά δεν την κρατούν, χάνονται από τα τηλέφωνα βάζοντας  άλλους να διαπραγματευτούν εκ νέου μαζί τους, επαναλαμβάνοντας την ιδία τακτική πάντα και κάθε φορά με χειρότερα ποσοστά εις βάρος τους, πέφτοντας θύματα πλέον ενός ακραίου bull
ying και της δυσώδους συντεχνίας τους μη ξέροντας τι να κάνουν! 
      Ταυτόχρονα ως εταιρίες, δεν δέχονται ποτέ την όποια προφορική τους συμφωνία να τους την στείλουν εγγράφως, για να μη μπορούν να στραφούν δικαστικά εναντίον τους να αποδείξουν τις παραβατικές τους μεθοδεύσεις, πράξεις ακραίες που ξεφεύγουν κάθε ορίου εντιμότητας, καταπατώντας κάθε Κώδικα Δεοντολογίας ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!  
                                                                                                                      
      Μιλάμε για κατάπτυστες και ποινικά κολάσιμες ενέργειες, έχοντας φτάσει πλέον έως και του σημείου να στέλνουν τους δανειολήπτες και τους εγγυητές τους στην τράπεζα που εκπροσωπούν δήθεν για επικαιροποίηση των στοιχείων τους, ζητώντας τους εκεί ξαφνικά να βάλουν την υπογραφή τους ηλεκτρονικά  πάνω σε ένα τάμπλετ δίχως να βλέπουν το κείμενο και τι υπογράφουν!
     
Αν είναι δυνατόν να ιδιοποιούνται την υπογραφή τους δι’ αυτού του έκνομου τρόπου -κάτι που προσπάθησαν λυσσαλέα πρόσφατα να κάνουν και σε άτομο του περιβάλλοντος μας- για να την βάλουν σε ένα κείμενο που τελικά καταφέραμε μετά από ‘’μάχη’’ να αποκτήσουμε ως τεκμήριο της ενοχής τους, ένα κείμενο που τους απαλλάσσει όπως διαπιστώνεται από κάθε παραβατική και έκνομη πράξη έχουν διαπράξει εναντίον τους, τόσο αυτοί όσο και οι τράπεζες, αρνούμενοι να τους δώσουν αντίγραφο να το δουν με τον δικηγόρο τους, εκβιάζοντας τους, ότι αν δεν δεχτούν τους όρους τους δεν θα προχωρήσουν σε ρύθμιση του δανείου τους κάτι που όπως αποδεικνύεται έως και σήμερα κάνουν! 
                                                                                               
      Φυσικά όπως αντιλαμβανόμεθα όλοι, όλα αυτά ξεπερνούν κάθε όριο λογικής και ακραίας παραβατικότητας εκ μέρους τους, οδηγώντας μας σε άλλες εποχές και καθεστώτα, κάτι που αποτελεί Ντροπή και Όνειδος για τη χώρα και τον λαο μας, όπως και για την κυβέρνηση που τους έχει παραχωρήσει άδειες και το δικαίωμα να δρουν ως συμμορίες ανεξέλεγκτοι, ληστεύοντας τον λαό και τη πατρίδα μας!!!                                                                                           
     
Μιλάμε για συμπεριφορές ακραίες και πράξεις παραβατικές που δεν συνάδουν με τους νόμους του κράτους, που παραπέμπουν ευθέως σε πράξεις κακουργηματικές και σε ακραίο bullying κατά των οφειλετών, ευτελίζοντας κάθε έννοια Δικαίου, οδηγώντας Έλληνες πολίτες σε αδιέξοδα κλέβοντας τους την ζωή και όλο τους το βιος, μεταλλάσσοντας τους πλέον σε παρίες και ζόμπι!!!
      Είναι αδιανόητο! Δεν είναι δυνατόν αυτές οι ληστρικές ‘’εταιρίες’’ να διαχειρίζονται τα δάνεια του λαού μας, ΝΤΡΟΠΗ!!!

      ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΤτΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ & ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΙΜΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ & ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ!
      ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΣ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ & ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ & ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ!!!               

      ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ!!!

Με εκτίμηση     

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - Αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr            

ΥΓ. Όλα τα ως άνω είναι αδιαμφισβήτητα και τεκμηριώνονται με στοιχεία και μαρτυρίες! Οτιδήποτε θελήσετε είμαστε στην διάθεση σας, καθώς οι προθέσεις μας είναι να προχωρήσουμε και σε ένδικα μέτρα εναντίον των ως άνω και όποιων άλλων αποφασίσουν οι νομικοί μας σύμβουλοι. Η παρούσα επιστολή θα σταλεί επίσης προς τον Πρωθυπουργό της χώρας, τους Υπουργούς των Οικονομικών - Ανάπτυξης και Επενδύσεων!

      ΠΕΡΑ & ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ & ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!