Loading...


Δεν φτάνουν τα συνεχή λάθη σας στα ελληνοτουρκικά, τώρα θα πρέπει να δεχτούμε και τον όρο Μακεδονία απεμπολώντας την ιστορία μας και αύριο τα εδάφη μας; Δεν υπάρχουν λόγια πια να σας χαρακτηρίσει κανείς!

     Τίποτα δεν καταλαβαίνετε, ούτε καν το πλέον  στοιχειώδες και αυτονόητο, ότι σε δεύτερη φάση θα διεκδικήσουν να βγουν στο Αιγαίο!!! Είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεστε το κακό που κάνετε; Και τελικά ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετείτε;

   
     Και εσείς όλοι οι άλλοι εθνοσωτήρες αρχηγοί των κομμάτων, διδαχτείτε ανόητοι από τους Τούρκους και δη από τον Ερντογάν και πάψτε να το παίζετε όλοι μάγκες επί του ασφαλούς! Βγάλτε τα στρινγκάκια σας και φορέστε σώβρακα και δη σκελέες μαζί με τους κυβερνώντες, γιατί θα σας χρειαστούν όταν ο λαός (αν είστε τυχεροί και δεν σας στήσει όλους στο Γουδί), σας φορτώσει στα φορτηγά και σας στείλει στον αγύριστο  και στην πρώτη γραμμή! Μη ξεχάσετε μόνο να πάρετε τα ταμπόν και τα πάμπερς σας!!!

     Δεν φτάνει η άρνηση σας να μη ψηφίσετε έως σήμερα ως αντιπολίτευση όλοι μαζί το Σωτήριο και επίμαχο Ν\Σ των δανειοληπτών της πατρίδας σας, αυτό που θα σώσει  τα σπίτια και τις μικροπεριουσίες των συμπατριωτών σας για να μη βρεθούν στον δρόμο άστεγοι και πεινασμένοι, συνεχίζετε τα Εθνικά σας εγκλήματα ως δοσίλογοι και σεις μαζί με τους άλλους προδότες!

   
     Πως είναι δυνατόν κανείς από σας να μη βγει έως σήμερα να επικαλεστεί τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού τους Κίρο Γκλικόροφ, ο οποίος έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι είναι Σλάβοι και όχι Μακεδόνες γιατί ήρθαν σ’ αυτά τα εδάφη τον 6ο αιώνα!!! ΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΩΝ  ΑΠΟ ΑΥΤΗ;

     Αντί αυτό να το έχετε κάνει όπλο και σημαία σας όλοι θέτοντας τέλος στον αλυτρωτισμό τους, ενημερώνοντας κάθε χώρα πάνω στη γη για να μη τους αναγνωρίσει κανείς ως “Μακεδονία’’, κάθεστε και διαπραγματεύεστε μαζί τους την πατρίδα μας, την πατρίδα του Μ. Αλεξάνδρου αν θα την ονομάσετε βόρεια ή άνω Μακεδονία, βαπτίζοντας τους Σλάβους  Μακεδόνες και απογόνους του!!! 

    

     ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΝΑ ΕΞΑΣΚΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

     Ελάχιστα μας απέμειναν πλέον να υπερηφανευόμαστε ως λαός και Έθνος!
     Η παγκόσμια αναγνώριση του ιερού Θεσμού μας και πολιτεύματος της Δημοκρατίας μαζί με τον πολιτισμό μας, που προσφέραμε ανιδιοτελώς σε όλους τους λαούς της γης και τα επιτεύγματα και οι κατακτήσεις του Μ. Αλεξάνδρου!!!

     Καταλαβαίνετε τι κάνετε Γενίτσαροι και προδότες στην πατρίδα σας;

     Πατριώτες και πατριώτισσες, δεν πρέπει να υπάρξει ο ελάχιστος οίκτος για κανέναν προδότη  της χώρας κι αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν πρώτα οι 300!

     ΜΟΝΟ ΑΝ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ  ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ!!!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!


Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος                 

 

www.manifesto.com.gr       

Υ.Γ.-1. Αδέλφια, κάποιοι μας στέλνουν μηνύματα όπως “Στα ψηλότερα δένδρα και δίχως Δίκη’’ κι άλλα πολλά, ωστόσο αυτό είναι απόφαση της όποιας επόμενης κυβέρνησης ή του λαού και όχι δική μας!!!

-2. Τα κατηγορώ και οι χαρακτηρισμοί φυσικά και δεν αφορούν και τους 300, υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, ωστόσο είναι τόσο μα τόσο ελάχιστες αυτές που δεν αλλάζει κάτι!

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!