Loading...

   ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΡΕΣ ΣΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΑΣ Ή ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!

   ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ NA ZEI KANEIΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΣΤΩ ΚΙ’ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!

   Ωστόσο αναρωτιέται κανείς πρώτον, αν όντως υπάρχουν σκεπτόμενα άτομα σε αυτή την κυβέρνηση (γιατί σίγουρα και στην προηγούμενη δεν υπήρχαν πολλά) και δεύτερον, αν αυτό το νέο μέτρο που είναι έτοιμο να σταλεί στη βουλή, είναι εις γνώση του Πρωθυπουργού της χώρας!

   Ελπίζω και μαζί με εμένα πιστεύω όλη η Ελλάδα (γιατί μας κατέκλισαν τα μηνύματα από όλη την χώρα), η απάντηση να είναι αρνητική ως προς το δεύτερο ερώτημα και να είναι προϊόν σκέψης κάποιου νοσηρού νου της κυβέρνησης, που κάτι πρωτότυπο ήθελε να πει και αυτός για να ξεχωρίσει από τους συναδέλφους του, προκειμένου  να τον πιάσουν τα Μ.Μ.Ε. να τον κάνουν και αυτόν star όπως πολλούς άλλους!!!

   ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ  ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΤΡΟ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΙΔΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ!

   Έως πότε επιτέλους θα βιώνουμε αυτή την κατάσταση, να βλέπουμε αρρωστημένα μυαλά να προτάσσουν κάθε φορά ιδέες τάχα σωτήριες για την χώρα διασύροντας τις κυβερνήσεις τους; Τόσο δύσκολο είναι πλέον να βρεθούν κάποιοι σοβαροί και νοήμονες άνθρωποι να βοηθήσουν αυτόν τον τόπο;
    Και καλά για όλα τα άλλα που αναφέρονται ως μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, όπως για καταθέσεις στις Ελληνικές τράπεζες και στο εξωτερικό, για ομόλογα, ρέπος, αμοιβαία κεφάλαια και όλα τα αλλά συναφή, ακόμα και για έργα τέχνης πολύ μεγάλης αξίας.
    Αλλά ποιος είπε στους κυβερνώντες ότι οι πολίτες μπορούν να εμπιστευτούν τις εκάστοτε κυβερνήσεις αποκαλύπτοντας τους τις τελευταίες τους οικονομίες που θα τους εξασφάλιζαν την επιβίωση τους για κάποιο διάστημα σε συνθήκες σαν τις σημερινές, αλλά και σε χειρότερες από αυτές που θα μπορούσαν να έρθουν, κάτι που δυστυχώς περιμένουμε να συμβεί, όπως και σε ακόμα χειρότερες που θα μπορούσαν να υπάρξουν σε μια πιθανή πολεμική σύρραξη, που θα’ χανε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα όπως λέει ο λαός μας και που οι μνήμες αυτές είναι ακόμα πολύ ζωντανές σε όλους!
    Πως είναι δυνατόν να ζητάτε από τους πολίτες όταν τα έχουν χάσει όλα, να σας εμπιστευθούν και τις τελευταίες τους οικονομίες, τυχόν χρυσαφικά και λίρες που κληρονόμησαν ή μετρητά που δημιουργήθηκαν κατά τις καλές εποχές στην διάρκεια της ζωής τους, όταν, όχι μόνο εσείς αλλά και όλοι οι άλλοι προκάτοχοι σας, άλλα τους υπόσχεστε και άλλα κάνετε οδηγώντας κάθε φορά την χώρα και τον λαό στην δυστυχία και στην καταστροφή!
    Και σε τελευταία ανάλυση, στις τελευταίες οικονομίες του λαού πρέπει να στοχεύσετε ή σε αυτούς που τα έφαγαν από τον λαό; Σκέφθηκε ο οραματιστής αυτού του σχεδίου, ότι δια της εφαρμογής του το πρώτο που θα κάνουν όλοι είναι, να τα χώσουν πιο βαθιά στη γη και ότι δεν θα κυκλοφορήσουν αυτά ποτέ στην αγορά, με αποτέλεσμα να υπάρξει τεράστια ζημιά και μεγάλες απώλειες για το κράτος και το εμπόριο;

   Κύριοι βρείτε τους πραγματικούς κλέφτες γιατί αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα δεν βρίσκονται στην μεσαία και κατώτερη τάξη, ξέρετε που θα τους βρείτε και επιτέλους κάντε το, αφήνοντας ήσυχο τον δύσμοιρο λαό σας να ζει στην δυστυχία του!

   Τέλος, κύριε Πρωθυπουργέ εσείς που έχετε την δυνατότητα, δείξτε ότι σέβεστε τον λαό σας και μη του σφίγγετε άλλο την θηλιά, γιατί αυτό και κάποια άλλα που συμβαίνουν, θα βγάλουν τον λαό στους δρόμους και θα ζήσουμε γεγονότα που δεν τιμούν την χώρα μας, τον λαό μας και την ιστορία μας!

Με εκτίμηση                 

Βασίλης  Αναγνώστου    
www.manifesto.com.gr

Υ.Γ: Το ως άνω άρθρο αναρτάται και αποστέλλεται και προς την κυβέρνηση, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος να περάσει ένα επί πλέον μέτρο σε βάρος του λαού!

 

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!