Loading...

    Είναι προφανές πλέον ότι ο ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας πρέπει να έχει σοβαρά προσωπικά προβλήματα υγείας, που του επηρεάζουν την κρίση, σε σχέση με τις αποφάσεις του και την συμπεριφορά του. Και βεβαίως κανείς δεν χαίρεται με το πρόβλημα του, αλλά φυσικά αυτό δεν του παρέχει το δικαίωμα να αποφασίζει για τις ζωές των άλλων και την διάλυση της Ε.Ε!
    Η συμπεριφορά του πλέον είναι άκρως διασπαστική και βρίσκεται σε αναντιστοιχία με την θεσμική του θέση και φυσικά υπό τις συνθήκες αυτές, κακώς βρίσκεται εκεί!
    Η θέση του ΥΠΟΙΚ ειδικά της Γερμανίας λόγω του ''ειδικού βάρους'' της, πρέπει να καταλαμβάνεται από ένα απόλυτα ισορροπημένο άτομο, συμπαθές, υγιές και φιλικά προσκείμενο απέναντι στους ομολόγους του, στους εκπροσώπους των θεσμών και των κυβερνήσεων όλων των κρατών- μελών.

    Υπάρχουν πολλοί άραγε που πιστεύουν ότι αυτό το άτομο μπορεί να παίξει ενωτικό ρόλο και τον ρόλο του γεφυροποιού στις διαφορές των κρατών εντός του πλαισίου της Ε.Ε.;
    Οι ηγεσίες όλων των κρατών εντός και εκτός Ευρώπης (άλλες το ομολογούν και άλλες προσπαθούν να το αποφύγουν για λόγους σκοπιμότητας), γνωρίζουν ότι, ένα grexit πλέον της οικονομικής ζημιάς που θα προκαλούσε στην Ευρώπη αλλά και στην παγκόσμια οικονομία, θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή του τέλους της διάλυσης της Ε.Ε., κάτι που το επιβεβαιώνουν έγκριτοι οικονομολόγοι και αναλυτές όλης της γης, σε αντίθεση με τις ναζιστοφασιστοειδείς φυλλάδες BILD & SPIEGEL, που μονίμως δημοσιεύουν τα αντίθετα για λόγους που εξυπηρετούν την Γερμανία!

    Και ενώ συμβαίνουν αυτά και ο κίνδυνος είναι άμεσος, ίσως θέμα λίγων εβδομάδων να συμβεί το απευκταίο για την Ευρώπη, ο αμίμητος και αχαρακτήριστος κ. Σόιμπλε κάνει τα πάντα για να το πετύχει!
    Αν δεν υπάρχει ενορχηστρωμένο σχέδιο με αιχμή του δόρατος τον ίδιο για να διαλύσουν την Ε.Ε., τότε η συμπεριφορά του επιβεβαιώνει ότι ο άνθρωπος έχει ξεφύγει, είναι εκτός ορίων και σίγουρα αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα!
    Ωστόσο αναρωτιέται κανείς, αν δεν είναι στρατευμένος για την ολοκλήρωση του ως άνω σκοπού, πως είναι δυνατόν να παραμένει σ’ αυτή την θέση και να αποφασίζει για το μέλλον μιας Ηπείρου εκατοντάδων εκατομμυρίων πολιτών!
    Και επιτέλους οι κυβερνήσεις των άλλων λαών τι κάνουν; Δεν βλέπουν που οδηγείται η Ευρώπη; Ξεχνούν ότι είναι εκλεγμένοι από τους λαούς τους και ότι οφείλουν να  προασπίσουν το ιδεώδες της Εθνικής τους ανεξαρτησίας και όχι να λειτουργούν ως υποτακτικοί των Γερμανών, οι οποίοι συνεχίζουν να κάνουν ότι θέλουν συμπεριφερόμενοι στους εταίρους τους ως κατακτητές και αποικιοκράτες, στραγγαλίζοντας τις οικονομίες τους οδηγώντας τους σε οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα μετατρέποντας τους σε κράτη παρίες;

     Ας αποφασίσουν επιτέλους τώρα, πριν είναι αργά, να ορθώσουν το ανάστημα τους απέναντι τους, όπως άλλωστε οφείλουν να κάνουν ως ηγέτες των λαών τους!

    Επίσης ας αναρωτηθούν μήπως αυτή είναι η ιδανική στιγμή να ξαναπάρουν τις τύχες των λαών τους στα χέρια τους, αποδεικνύοντας το με την επίλυση του θέματος της Ελλάδας, δίνοντας το στίγμα της αποφασιστικότητας τους στους Γερμανούς ότι η κυριαρχία τους έληξε!
    Μόνο αν ξαναπάρουν στα χέρια τους τα ηνία της Ευρώπης και η Γερμανία χάσει την επικυριαρχία της Ε.Ε. θα διαφυλάξουν τις χώρες τους από τον Αρμαγεδόνα που έρχεται, σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγήσουν τους λαούς τους στον διασυρμό και στην καταστροφή!
    Μη ξεχνάει κανείς ότι μιλάμε για την Γερμανία, γι’ αυτή την χώρα, που όλοι γνωρίζουμε τι έχει κάνει επανειλημμένα στους άλλους λαούς και που αντιλαμβανόμαστε όλοι πλέον τι θέλει να κάνει το αμέσως επόμενο διάστημα, για να ολοκληρώσει τα ανεκπλήρωτα δυσώδη κυριαρχικά και άλλα εγκληματικά της σχέδια!!!

    Κλείνοντας επιτρέψτε μου να επαναφέρω την φράση του 
ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ, ο οποίος προφανώς θα ήθελε να πει πολλά, αλλά βρήκε τον τρόπο να τα πει όλα με μια φράση!

    ''Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!''
     Ο κάθε ένας από εμάς ας βγάλει τα συμπεράσματα του και κυρίως οι ηγέτες και οι κυβερνήσεις των λαών!Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους τους Δημοκρατικούς Λαούς!

Βασίλης  Αναγνώστου  (Greece)
www.manifesto.com.gr

Συγγραφέας του βιβλίου «21ος ΑΙΩΝΑΣ - Ο Διχασμός των λαών και η σύγχρονη Αναγέννηση!»

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο θα μεταφραστεί και θα σταλεί επιλεκτικά προς κάποια έγκριτα Μ.Μ.Ε. όλων των χωρών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. Επίσης θα σταλεί και προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους, ελπίζοντας να κάνουν έγκαιρα αυτό που επιτάσσει η λογική και το καθήκον τους, για να διαφυλάξουν τις οικονομίες τους και τους λαούς τους!!!
''READ THE ARTICLE IN ENGLISH!''

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!