Loading...

  Κύριε Σόιμπλε, αν μέσα στους στόχους σας είναι να αναβιώσετε την ναζιστική Γερμανία και να υπάρξετε ο νέος ηγέτης της με την φρουλάιν Άνγκελα στήριγμα σας, καλά το πάτε!
  Επίσης αν ένας από τους στόχους σας είναι να καταρρίψετε το ρεκόρ των εξτρίμ δολοφονιών και εκτελέσεων των 6.000.000 ανθρώπων μιας εθνότητας, επίσης σωστά χειρίζεστε τα πράγματα, γιατί ο δικός μας λαός μαζί με τους γέροντες και τα γυναικόπαιδα, είναι κάτι παραπάνω από 10.000.000, έτσι έχετε όλο το περιθώριο να ελιχθείτε πετυχαίνοντας τον πρώτο σας στόχο και να συνεχίσετε ακάθεκτος με την υπόλοιπη Ευρώπη, για να ξεπεράσετε και το δεύτερο ρεκόρ των 60.000.000 θυμάτων του ομοϊδεάτη και συμπατριώτη σας Αδόλφου!

   Ωστόσο ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ότι ο πληθυσμός της χώρας μας θα ήταν αισθητά μεγαλύτερος αν δεν φροντίζατε για την εξολόθρευση του!
   Αυτό φυσικά δεν θα θέλατε να το συζητήσετε, όπως άλλωστε και τις κατοχικές αποζημιώσεις, τις σφαγές και τις εκτελέσεις σας, τον λιμό που επιβάλατε στην χώρα μας με τις εκατοντάδες χιλιάδες θύματα, όπως και την ολοκληρωτική καταστροφή της δομής ενός ολόκληρου κράτους για τις επόμενες δεκαετίες, που έως και σήμερα πληρώνει το τίμημα αυτού του πολέμου που προκαλέσατε εσείς!!!
   Επίσης θέλουμε να σας ζητήσουμε συγνώμη που δεν σας δώσαμε φεύγοντας από την Ελλάδα την Ακρόπολη, αλλά το κάλυψε το θέμα εχτές για άλλη μια φορά, αυτός ο αναδυόμενος αρχηγίσκος των νεοναζί και προφανώς άοκνος υποστηρικτής σας διευθυντής της BILD κ. Ράιχελτ, λέγοντας μας να σας την πουλήσουμε τώρα μαζί με τα νησιά μας, προφανώς σε τιμές occasion λόγω της δύσκολης οικονομικής μας κατάστασης, που βεβαίως φροντίσατε εσείς κατά το μέγιστο να περιέλθουμε ως χώρα!
   Και επειδή σας θεωρούμε καλό μας φίλο και υποστηρικτή, επιτρέψατε μας παρακαλώ να ανησυχούμε για εσάς, γι’ αυτό θα σας προτείνουμε  να επισημοποιήσετε τις ενέργειες σας, μήπως εκ των υστέρων κατηγορηθείτε ως εγκληματίας πολέμου, κάτι που θα μπορούσε να σας στοιχίσει την ζωή, γιατί άτομα σαν εσάς ''σπανίζουν και το είδος σας δεν πρέπει να εξαλειφθεί''. Θα σας πρότεινα λοιπόν να ζητήσετε ψήφο εμπιστοσύνης από το γερμανικό κοινοβούλιο, καθώς αυτό σίγουρα θα σας τιμήσει και θα σας στηρίξει στους ευγενείς, πανανθρώπινους και εθνικούς σας στόχους, που θυμίζουν σε όλους σας τις παλιές καλές εποχές του έθνους σας!
   Και παρακαλώ μη το βάζετε κάτω, κρατήστε ψηλά το φρόνημα σας και αν έχετε ενίοτε κάποιες δυσκολίες να αντιμετωπίσετε από κάποιους απείθαρχους λαούς και τους εκπροσώπους τους, εσείς ξέρετε τι θα κάνετε, ότι κάνετε κάθε φορά!
   Εξαθλιώστε τους πρώτα οικονομικά ως κράτη και λαούς, και μετά διασύρατε τους, κάνοντας τους έως και πειραματόζωα, όπως κάνατε άλλωστε κατά τον Β΄ Π.Π. και όχι μόνο, γιατί τα ίδια είχατε κάνει και κάποια χρόνια πριν, προς το τέλος του 19ου αιώνα στην αποικιοκρατική σας προσπάθεια, εξολοθρεύοντας επίσης εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, ανήμπορους να αμυνθούν στα επεκτατικά σας σχέδια και στις βαρβαρότητες σας!

   Τέλος κ. Σόιμπλε να είστε καλά, να χαίρεστε τους προσκυνημένους συνεργάτες σας και υποτακτικούς σας, όπως τον κ. Dijsselbloem και όποιους άλλους καταφέρατε να πείσετε εξαγοράζοντας τις συνειδήσεις τους με παροχές και υποσχέσεις και προσπαθήστε όσο είστε οι επικυρίαρχοι της Ευρώπης να το απολαύσετε, γιατί σύντομα  θα αφυπνιστούν οι λαοί και θα πιέσουν ή θα αλλάξουν τις κυβερνήσεις τους, στέλνοντας εσάς και όσους σας συμπαρίστανται, εκεί που σας αξίζει!!!

(Το πώς, δείτε το στο άρθρο Plan B΄-Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!)

   Ωστόσο θέλω να πιστεύω οτι θα αντιληφθούν έγκαιρα όλα τα κράτη-μέλη της Ένωσης τους πραγματικούς σας σκοπούς και για το καλό των λαών τους θα σας απορρίψουν. Ας ελπίσουμε μόνο αυτό να συμβεί σύντομα, όσο θα ευρισκόμαστε και εμείς εντός της Ευρωζώνης, καθώς δεν θα πάψουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε για το καλό και το μέλλον της Ευρώπης!

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους τους Δημοκρατικούς Λαούς!

Βασίλης  Αναγνώστου  (Greece)   
www.manifesto.com.gr

Συγγραφέας του βιβλίου «21ος ΑΙΩΝΑΣ - Ο Διχασμός των λαών και η σύγχρονη Αναγέννηση!»

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο θα μεταφραστεί και θα σταλεί επιλεκτικά προς κάποια έγκριτα Μ.Μ.Ε. όλων των χωρών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. Επίσης θα σταλεί και προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους!

''READ THE ARTICLE IN ENGLISH!''

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!