Loading...

Όντως ο Ελληνικός λαός προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει! Τελικά αλλάξαμε κυβέρνηση και τα μνημόνια σκίστηκαν ή όχι; Θα υπογράψουμε νέα μνημόνια και ποιες συμφωνίες ισχύουν; Η δεξιά θα υπερψηφίσει στην Βουλή την τετράμηνη παράταση του ΣΥΡΙΖΑ και ο αριστερός πυλώνας του όχι; H αριστερή πτέρυγα της αριστεράς θα ρίξει την αριστερή κυβέρνηση και θα οδηγήσει τον τόπο σε νέες εκλογές και στην καταστροφή ή στην καταστροφή θα μας οδηγήσει  το Δ.Ν.Τ. ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ παίζοντας μας με τους ευρωπαίους εταίρους μας το παιχνίδι του καλού και του κακού αστυνόμου;
         Τελικά ποιος θα τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια μας και προς τι αυτή η τελευταία διαπραγμάτευση, αν δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτά που μας οφείλουν και όποια αλλά επί πλέον χρειαζόμαστε με το χαμηλό επιτόκιο της Ε.Κ.Τ του 0,05%;
         Τι ακριβώς πήγαν να διαπραγματευθούν, είναι δυνατόν να μη γνώριζαν ότι μετά από ένα μήνα δεν θα είχαν να πληρώσουν; Κανείς από την κυβέρνηση δεν έκανε μια στοιχειώδη έρευνα να δει τα οικονομικά της χώρας, προτού βγει να λέει προς εμάς και τους πιστωτές μας κομπάζοντας, ότι είμαστε καλυμμένοι για τους επόμενους μήνες και δεν θα χρειαστούμε τα λεφτά τους; Διακρίνει κάποιος από όλους μας έστω και το ελάχιστο ίχνος σοβαρότητας σ’ αυτό που συνέβη και είναι δυνατόν να μας πάρει στα σοβαρά οποιοσδήποτε σαν κράτος;
        Ποιος και από πού θα ζητήσει ευθύνες γι’ αυτά που συνέβησαν;

          Μήπως τελικά οδηγηθήκαμε στο μεγαλύτερο φιάσκο της τελευταίας 5 ετίας ;
       Και το τελευταίο πολύ δύσκολο ερώτημα που ήλπιζα να μη χρειαστεί να το θέσω!
       Ο αγαπητότατος δικός μας Γιάννης, ο πολυτάλαντος μαχητής, ευρηματικός και ταυτόχρονα the new free style πολιτικός μας, τελικά έκανε καλό ή κακό στην χώρα;
       Υποθέτω ότι είναι δύσκολο να απαντήσει κανείς σε όλα αυτά, αν δεν επικαλεστεί υπέρτατες δυνάμεις! Και επειδή αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συμβεί, θα πρότεινα ο κάθε ένας από εσάς να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα (αν μπορεί) ή να περιμένει τις εξελίξεις.
       Ωστόσο επιτρέψτε μου παρακαλώ να σας πω την δική μου άποψη, ενώ γι’ αυτούς που ξεχνάνε εύκολα καλό θα ήταν να την καταγράψουν! 

            Δυστυχώς για τους ευρωπαίους πολίτες, η Ε.Ε με ηγέτιδα δύναμη την Γερμανία δεν μας οδηγεί ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ, όχι μόνο εμάς, αλλά όλους τους λαούς της Ευρώπης, ενώ κάθε στιγμή που περνά ενισχύει την θέση και την οικονομία της εις βάρος των άλλων λαών!
           Ήδη κυριάρχησε επί της Ευρώπης και κάνει ότι θέλει, σε έναν χρόνο από σήμερα τι θα έχει συμβεί;

            Όσο δύσκολο και παράτολμο μπορεί να φαντάζει σε κάποιους αυτό που θα πω, επειδή θεωρώ ως δεδομένο ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν δυσμενέστατες εξελίξεις στην πατρίδα  μας, αυτή την φορά ας προηγηθούμε των εξελίξεων ως χώρα, υλοποιώντας την κάτωθι πρόταση (υπάρχουν δυο τρόποι αυτό να συμβεί, ας επιλέξει η κυβέρνηση ποια θέλει). Αυτό που προέχει είναι, πρώτον να έχει τα κότσια να την αποδεχτεί και δεύτερον να το κάνει όσο βρίσκεται εντός της Ευρωζώνης και προ της όποιας απόρριψης της! Με βάση αυτό πιστεύω ότι βρισκόμαστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή που μπορούμε πρώτοι ως χώρα, έστω και αν μας επιβαρύνουν τα λάθη μας, να βρούμε τον τρόπο και την δύναμη  να βγούμε μπροστά (το Έθνος μας το έχει ξανακάνει), να πείσουμε τους εταίρους μας για τους κινδύνους και την επερχόμενη καταστροφή που θα προκαλέσουν οι Γερμανοί στους λαούς μας, για να πάψουν να είναι επιτέλους θεατές σ’ αυτό το θέατρο του παραλόγου. Έτσι θα οδηγήσουμε όλοι μαζί την Ε.Ε. στην σωτηρία της και τους λαούς της στην ευημερία!         

          Επιτέλους, ας ξεκινήσει από κάπου η διαδικασία της απομόνωσης αυτού του καρκινώματος της Ευρώπης, που προσπαθεί για τρίτη φορά τα τελευταία 100 χρόνια να κάνει κακό σε όλη την ανθρωπότητα, γιατί άλλαξαν πλέον οι συνθήκες και αυτό που θα συμβεί δεν θα μοιάζει σε τίποτα με αυτά που συνέβησαν στους δυο προηγούμενους πολέμους!
          Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι  μπορεί να υπάρχει νοήμονας άνθρωπος ελάχιστα ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη, που να μη βλέπει ότι οι Γερμανοί είναι κοντά στην ολοκλήρωση των διακαών στόχων τους.                                 
           Στην εγκαθίδρυση του 4ου Ραιχ, το οποίο θα ξεκινήσει με την οικονομική τους επικράτηση και θα καταλήξει αναπόφευκτα εκεί που οδήγησαν την ανθρωπότητα και τις προηγούμενες δυο φορές!
           

          Ωστόσο έστω κι’ αν  δεχτώ ότι ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών της Ευρώπης αγνοεί τι συμβαίνει ή δεν μπορούν να προβλέψουν τις συνέπειες που θα υπάρξουν και που θα υποστούν στο άμεσο μέλλον, οι κυβερνήσεις τους τι κάνουν και τι θα πουν στους λαούς τους όταν αυτό συμβεί;

ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ  ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

Με εκτίμηση,                   

Βασίλης  Αναγνώστου  
www.manifesto.com.gr

Συγγραφέας του βιβλίου «21ος ΑΙΩΝΑΣ - Ο Διχασμός των λαών και η σύγχρονη Αναγέννηση!» εκδόσεων Λιβάνη, Ιαν. 2014

Υ.Γ. Παρακαλώ πολύ  την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ να παραδώσει στον Πρωθυπουργό μας το παρόν άρθρο. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Plan B΄- Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ !!!

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!