Loading...

   Οι μάσκες έπεσαν, τα περιθώρια στένεψαν και δεν υπάρχει στον ορίζοντα πλέον καμία άλλη επιλογή. Η Γερμανία δεν θα αλλάξει ποτέ την οικονομική της πολιτική, γιατί θα χάσει την επικυριαρχία της στην Ευρώπη!
   Είναι όλα αυτά τα απωθημένα που συσσωρεύτηκαν από τις επαναλαμβανόμενες κατακτητικές της αποτυχίες και τόσο μεγάλο το μίσος τους απέναντι σε αυτούς που κατά καιρούς δεν τους το επέτρεψαν, που όσοι από τους πολιτικούς της Ε.Ε. δεν το καταλαβαίνουν ή δεν έχουν τα κότσια να τους αντιμετωπίσουν, να πάνε σπίτια τους να πιάσουν τις πολυθρόνες τους και να αφήσουν να έρθουν νέοι άνθρωποι ικανοί να βοηθήσουν τους λαούς τους, ανασυντάσσοντας τις χώρες τους και τον τόπο που έζησαν οι προγονοί τους και που θα ζήσουν αύριο οι επόμενες γενιές.
   Αυτή η γεωγραφική περιοχή της γης ονομάστηκε ΕΥΡΩΠΗ και ανήκει στους λαούς της και κανείς από τους κατοίκους της δεν πρέπει ποτέ να δεχτεί να γίνει η ΕΥΡΩΠΗ της Γερμανίας όπως θα ήθελαν οι επίδοξοι κατακτητές της!

    Πρέπει να πάψουν να μιλάνε όλοι για την έξοδο της Ελλάδας ή οποιασδήποτε άλλης  χώρας του Νότου και να εστιάσουν όλοι οι λαοί και οι ηγεσίες τους στο να βρουν τον τρόπο να αποπέμψουν την Γερμανία από την Ε.Ε.!
   Ας κινηθούν άμεσα όλοι οι φορείς και τα Μ.Μ.Ε. της χώρας, να προβάλουν και να αναδείξουν εκτός Ελλάδος την συγκεκριμένη πρόταση ως μοναδική λύση επιβίωσης της Ε.Ε., κάτι που θα οδηγούσε τους ως άνω, είτε στην υπαναχώρηση των θέσεων τους και στην αλλαγή της στρατηγική τους, είτε στην απομόνωση και στην αποπομπή τους από αυτή! (Δείτε το άρθρο Plan B΄-Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ !!!

   Ωστόσο για να μη ξεχνάμε την σύγχρονη ιστορία τους, ίσως πρέπει να δούμε την εις βάθος διάσταση και εικόνα του όλου θέματος και τους κινδύνους που εγκυμονεί η παρουσία της Γερμανίας ως ηγέτιδα δύναμη της Ευρώπης!

   Η Γερμανία που πρόσφατα σχετικά (πριν 140 χρόνια περίπου) σε μια αποτυχημένη αποικιοκρατική της προσπάθεια (δείτε το Β’ ΜΕΡΟΣ  του άρθρου, Σόιμπλε: ‘’O καθιστός ταύρος’’…) έστειλε στον θάνατο κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες αθώους ανθρώπους και που δεν δικάστηκε ποτέ γι’ αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα της, κάτι που με κριτήριο τις μετέπειτα εγκληματικές της πράξεις, ίσως και να το έκανε  για να εκπαιδεύσει ένα ποσοστό του λαού της στις εκτελέσεις και στον αποδεκατισμό ολόκληρων λαών και μειονοτήτων, και που στην συνέχεια  δεν δίστασε να οδηγήσει στον θάνατο 60.000.000 πολίτες, δυστυχώς για όλους τους άλλους λαούς, κατόρθωσε πάλι σαν κράτος να είναι η κυρίαρχος της Ευρώπης.
   Και ενώ βρίσκεται ένα βήμα προ της τελικής της επικράτησης και διεκδικεί εκ νέου την κατάληψη όλων των λαών της, ελέω της ανυπαρξίας και της πλήρους υποταγής  των άλλων κυβερνήσεων, οι διαμορφωθείσες από τους ίδιους συνθήκες και οι μεθοδεύσεις τους, τους οδηγούν κατευθείαν στην ολοκλήρωση των στόχων τους!

   Και εμείς σε όλο αυτό χαμένοι ως θεατές σε ένα θέατρο παραλόγου, προσπαθούμε να καταλάβουμε αν είμαστε όντως θεατές ή πρωταγωνιστές αυτής της παράστασης που εξελίσσεται σε δράμα για ένα ολόκληρο Έθνος!

   Ας είναι! Θα περιμένουμε  τις επόμενες ημέρες να δούμε τι θα συμβεί και κυρίως να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν ακόμα ηγέτες στην Ευρώπη, να σηκώσουν το παράστημα τους στους Γερμανούς και να οδηγήσουν τους λαούς τους σε καλύτερες ημέρες, σεβόμενοι τον εαυτό τους, την ιστορία τους και τους αγώνες των λαών τους!

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες της Ευρώπης!

 Βασίλης  Αναγνώστου  (Greece)   
www.manifesto.com.gr

Συγγραφέας του βιβλίου «21ος ΑΙΩΝΑΣ - Ο Διχασμός των λαών και η σύγχρονη Αναγέννηση!»

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο θα μεταφραστεί και θα σταλεί επιλεκτικά προς κάποια έγκριτα Μ.Μ.Ε. όλων των χωρών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. Επίσης θα σταλεί και προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους!                                                               

 ''READ THE ARTICLE IN ENGLISH!''

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!