Loading...

   Σε συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου, για να δούμε τι σημαίνει Γερμανία και γερμανική κουλτούρα και λαός, θα αναφερθούμε ενδεικτικά στην πρόσφατη αποικιοκρατική τους ιστορία στην Αφρική, όταν με τις εγκληματικές μεθόδους τους προανήγγειλαν στην ουσία αυτά που θα έκαναν κατά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο όταν επιχείρησαν εκ νέου να μετατρέψουν σε αποικία τους όλη την Ευρώπη!
   Η πολιτική που εφάρμοσαν στην Αφρική σε πολλά κράτη, όπως το Καμερούν, στην
Duala, στην Dagomba, στο Τογκο και σε άλλα συνορεύοντα με αυτά, καθώς και σε αυτόχθονες πληθυσμούς όπως στους Herero και Νάμα είναι τακτικές που ξεπερνούν τα όρια της λογικής και της ανθρώπινης φύσης για πολιτισμένους λαούς, φέρνοντας μας στην μνήμη την εξόντωση των Εβραίων και άλλων μειονοτήτων!
   Εξόντωσαν  έως και το 80% των ως άνω πληθυσμών, εκτελώντας όσους δεν συμμορφώνονταν με τις απαιτήσεις τους ή δεν τους απέδιδαν εργασιακά αυτά που ήθελαν ή ακόμα και όταν δεν μπορούσαν να καταβάλλουν το κατά κεφαλή χαράτσι τους!
  
   Φυσικά δεν αρκέστηκαν μόνο σ’ αυτά, την απανθρωπιά τους, την βαρβαρότητα και την εγκληματική τους φύση την απέδειξαν όταν φεύγοντας από αυτά τα κράτη ως ψυχροί εκτελεστές δηλητηρίαζαν τις πηγές τους καίγοντας ταυτόχρονα τις καλλιέργειες τους, με αποτέλεσμα να αφήσουν πίσω τους καμένη γη με τα γυναικόπαιδα να πεθαίνουν δηλητηριασμένα και αποστεωμένα στους δρόμους, θυμίζοντας επελάσεις των Ούνων άλλων εποχών, ενώ το πιο τραγικό ίσως όλων είναι, ότι όλα αυτά συνέβησαν πρόσφατα, προ των δυο παγκοσμίων πολέμων!!!
   Τέλος ως προς τα κατορθώματα τους πρέπει να πούμε ότι κάποιους εναπομείναντες τους μετέφεραν σε στρατόπεδα ''εργασίας και έρευνας'' κάνοντας τους πειραματόζωα. Όλα αυτά μήπως σας θυμίζουν κάτι;

   Tι άλλο πρέπει να πούμε επιτέλους για να ανοίξουν τα μάτια τους οι κυβερνήσεις των λαών της Ευρώπης για να απομονώσουν και να πετάξουν έξω από την Ε.Ε. τους Γερμανούς;

   Γιατί οι κυβερνήσεις μας εθελοτυφλούν και ολιγωρούν και τι άλλο μπορούν να περιμένουν από αυτόν τον λαό;
   Είναι τόσο προφανείς οι προθέσεις τους, που ο κάθε νοήμων άνθρωπος επί της γης, δεν θα μπορούσε να αποφύγει να καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι εφ’ όσον οι κυβερνώντες τους λαούς δεν αντιδρούν, προφανώς το κάνουν γιατί εξυπηρετούν τα προσωπικά τους πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα και δεσμευμένοι των δυσωδών συμφωνιών τους με τους διαπλεκόμενους, παραμένουν αμέτοχοι,  παραδίδοντας τους λαούς τους στην βορά των Γερμανών!

   Τι άλλο θα μπορούσαμε να πιστέψουμε, εκτός κι’ αν είναι διανοητικώς ανάπηροι ή ευνουχισμένοι, γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά η συμπεριφορά τους.

   Ωστόσο επειδή αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, λυπάμαι, αλλά προφανώς θα πρέπει να καταλήξουμε στον πρώτο συλλογισμό μας!

Με εκτίμηση                                                                                                                        

Β. Αναγνώστου

www.manifesto.com.gr            

 Υ.Γ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΥΡΑ Μ.Μ.Ε  ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ!!!

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!