Loading...

   Οι αναγνώστες αυτής της ιστοσελίδας είμαι σίγουρος ότι γνωρίζουν πολύ καλά, ότι είμαστε το μοναδικό sait στην χώρα που έχουμε προβάλει το θέμα από την πρώτη στιγμή και πολύ πριν από τον καθένα, περιγράφοντας τι θα συμβεί και τι θα βιώσουν οι πολίτες από την εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ.
   Κινδυνέψαμε να γίνουμε γραφικοί από τις συνεχείς επιστολές και άρθρα μας προς τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης όπως επίσης και προς όλους τους άλλους βουλευτές του Δημοκρατικού τόξου της βουλής των Ελλήνων.
   Είχαμε προειδοποιήσει, ότι αν τελικά εφαρμοστεί αυτός ο απαράδεκτος, άδικος και παραβατικός νόμος, καθώς  ήδη έχει κριθεί και απορριφθεί ως αντισυνταγματικός από τα Συνταγματικά δικαστήρια της Γαλλίας και της Γερμανίας και αποσύρθηκε εν μέσω μιας νυκτός, ότι η οργή του λαού θα είναι πολύ  μεγάλη και το τίμημα που θα πληρώσει η κυβέρνηση θα είναι ανάλογο του κακού που θα έχει κάνει στον λαό της, ενώ κατά όπως δείχνουν οι εξελίξεις μάλλον θα δικαιωθούμε!
   Δεν σταματήσαμε στιγμή να τροφοδοτούμε τα Μ.Μ.Ε. με τις ανησυχίες μας, βομβαρδίζοντας κυριολεκτικά με τα άρθρα μας τα sait τους, όπως επίσης και άλλους υπεύθυνους φορείς, τα Ε. Επιμελητήρια,  Ε. Συλλόγους και τον ΠΟΜΙΔΑ. Δεν διστάσαμε να καταγγείλουμε τον τελευταίο φορέα και τον πρόεδρο του κ. Παραδιά για ανεπάρκεια, ολιγωρία και για τον λανθασμένο τρόπο αντιμετώπισης του θέματος καλώντας τον ακόμα και σε παραίτηση!
   Δυστυχώς όλοι κώφευσαν επί του θέματος και φτάσαμε στο σημερινό κατάντημα. Αυτός ο αχαρακτήριστος νόμος να παραμένει, η κυβέρνηση να καταρρέει, η αντιπολίτευση να το διασκεδάζει κερδίζοντας ποσοστά νίκης και ο λαός μας ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ να είναι αυτός που πληρώνει το τίμημα των λανθασμένων επιλογών των εκάστοτε κυβερνήσεων!

   Και όμως υπήρχε και υπάρχει λύση, αρκεί οι κυβερνώντες να αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς και όλες τις άλλες σκέψεις και συναισθήματα που δεν τους τιμούν, όπως και τις υποδείξεις των ''σοφών συμβούλων τους'' που βοήθησαν να καταστραφεί η χώρα!
   Η λύση είναι μπροστά τους ως ολοκληρωμένη πρόταση και έχει φτάσει στο γραφείο του πρωθυπουργού από προχθές το βράδυ!
   Ωστόσο όπως αποδεικνύεται δεν θα την λάβει υπ’ όψη του, γιατί δεν συνάδει με τις πρόσφατες εξαγγελίες του. Προφανώς θα επιλέξει να παραμείνει στις θέσεις του, προσθέτοντας ένα επί πλέον λάθος στα πολλά που έχει κάνει, μόνο που αυτό θα είναι το τελευταίο!!!

   Δεν θα μπω στην διαδικασία σήμερα να παρουσιάσω την πρόταση μας, γιατί ήδη έχουμε δεσμευτεί να μη συμβεί αυτό έως την ημέρα των εκλογών. Από την επόμενη ημέρα η πρόταση μας θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο και θα έχετε την δυνατότητα να την κρίνετε βγάζοντας τα συμπεράσματα σας εσείς και οποιοδήποτε άλλο κόμμα βρίσκεται στην εξουσία και στην Βουλή!

Με εκτίμηση

Β. Αναγνώστου

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2021 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!