Loading...

    Ανικανότητα-χαφιεδισμός-ψεύτες-κλέφτες-δωσίλογοι-λαμόγια και διαπλεκόμενοι, που δεν σταματούν πουθενά, έστω και αν οδηγήσουν την χώρα τους στον γκρεμό!
    Ενώ παραμένουμε επί σειρά ετών θεατές στο ίδιο θέατρο παραλόγου, δυστυχώς συνεχίζουμε τα λάθη μας μη μπορώντας να απαλλαχτούμε από τις λανθασμένες επιλογές μας κάθε φορά να στέλνουμε στην Βουλή ανάξιους κατά την πλειοψηφία τους ως εκπροσώπους μας, ικανούς μόνο στο να εξυπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα αυτών που τους πατρονάρισαν δίνοντας τον όρκο της σιωπής και του ξεπουλήματος της όποιας συνείδησης τους.

    Ωστόσο αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ ακόμα και για τον εαυτό μου είναι, γιατί πρέπει να απορούμε όλοι κάθε φορά με αυτά που συμβαίνουν.
    Προσωπικά δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω αναφερθεί στην ως άνω φράση ενώ είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έχετε κάνει και εσείς. Αυτό όμως που πρέπει να πούμε είναι, ότι εγώ και εσείς δεν χειραγωγούμε συνειδήσεις, αυτό το κάνουν επί 24 ώρες το 24ωρο τα Μ.Μ.Ε. και οι πολιτικοί!
   
Όλοι αυτοί που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να απορούν και τάχα να εκπλήσσονται, γιατί πρώτον μας προσβάλλουν την νοημοσύνη και δεύτερον γιατί είναι γνώστες και άμεσα υπεύθυνοι των τεκμαινόμενων, καθώς οι ίδιοι είναι οι φορείς που υποθάλπτουν πλειάδα αυτού του τύπου των φαινομένων, εξυπηρετώντας πάντα τα ιδιοτελή και δυσώδη συμφέροντα τους.
    Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι αυτοί που ανήκουν στις ως άνω δυο κοινωνικές τάξεις που απαξίωσαν την κοινωνική δομή της χώρας μας, είναι να πάψουν να απενοχοποιούν τους υπεύθυνους των σκανδάλων δείχνοντας τάχα την ωριμότητα τους και την μεγαλοσύνη τους, καλύπτοντας έτσι και τα δικά τους νώτα για τυχόν μελλοντικές αποκαλύψεις που θα μπορούσαν να τους ενοχοποιούν!
    Όλοι γνωρίζουμε τα θαλασσοδάνεια των καναλιών από τους τραπεζίτες (επικυρίαρχους του παιχνιδιού) και τις αλληλοεξαρτώμενες δυσώδεις σχέσεις των καναλιών με τους πολιτικούς που όποια στιγμή θελήσουν οι μεν ή οι δε τους κλείνουν. Αυτό για να έχουν γνώση οι φύλακες και για να μη θεωρούν κάποιοι ότι ο λαός δεν ξέρει τι συμβαίνει, πιστεύοντας ότι δεν θα έρθει και για τους ίδιους η ώρα της κρίσης!

    Ωστόσο ας πάψουν επιτέλους κάποιοι δημοσιογράφοι τόσο φανερά όπως προχθές έκανε ο Π. Τσίμας (που βεβαίως δεν είναι η μοναδική περίπτωση), να απενοχοποιεί τους υπεύθυνους, διότι έτσι σύρεται η χώρα στην άβυσσο δίνοντας το δικαίωμα στους επόμενους να κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Η μόνη  ελπίδα για τον τόπο είναι να βρουν τον τρόπο και την δύναμη οι δικαστές, όλους αυτούς τους διαπλεκόμενους και καταστροφείς της χώρας, να τους πετάξουν στα μπουντρούμια να μη ξαναδούν ποτέ το φως της ημέρας, ελπίζοντας να παραδειγματιστούν οι επόμενοι μήπως κάποτε έρθει η άνοιξη και για τούτη την δόλια χώρα!

    Τέλος επειδή δεν πρέπει να χάνουμε το χιούμορ μας, γιατί άλλωστε τι νόημα θα είχε η ζωή μας, να θυμηθούμε την πρωτοχρονιά να τσοντάρουμε όλοι μαζί (γιατί οι εποχές είναι δύσκολες) να στείλουμε στην Βουλή 300 ομπρέλες, γιατί αν αρχίσουν οι εκπρόσωποι μας ξαφνικά να φτύνονται μεταξύ τους (κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτό πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά τον μήνα για εξάσκηση), οι λεβέντες μας θα συναχωθούν και εμείς τι θα απογίνουμε;

‘’ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ’’ σε όλους!!!

Β. Α.
www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!