Loading...

    Κύριοι ξεπεράσατε κάθε όριο ανευθυνότητας παραδίδοντας τελικά τους πολίτες βορά στις σαρκοβόρες ορέξεις των δανειστών. Μαζί με τους προκατόχους σας διαλύσατε και παραδώσατε την χώρα βάζοντας τις υπογραφές σας κάτω από τα μνημόνια, αναιρώντας επανειλημμένα τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις σας καταστρέφοντας τον Λαό και το κράτος!

    Αν αυτό δεν λέγεται ''ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ'' τι είναι; Την απάντηση κρατήστε τη να την δώσετε στον Λαό και στην Δικαιοσύνη όταν καθίσετε στο εδώλιο του κατηγορουμένου!

    Και ο πιο καλοπροαίρετος και αποπολιτικοποιημένος Έλληνας πολίτης, είναι αδύνατον να πιστέψει ότι δεν έχετε καταλάβει τις προθέσεις των δανειστών, ότι στοχεύουν να ιδιοποιηθούν μέσω των κατασχέσεων και με εξευτελιστικές τιμές τις περιουσίες όλων των Ελλήνων κάνοντας την χώρα προτεκτοράτο τους!!!

    Είναι τόσο προφανείς, άμεσες και ιδιοτελείς οι προθέσεις και οι στόχοι τους, που προ του κινδύνου να χάσουν το παιχνίδι, δεν διστάζουν να ζητήσουν την αλλαγή των όρων της ρύθμισης γελοιοποιώντας έως και την Βουλή των Ελλήνων, όπως το ίδιο φυσικά θα κάνουν και με τους όρους των κόκκινων δανείων βάζοντας αστερίσκους και κριτήρια, για να δημιουργήσουν αδιέξοδα στους οφειλέτες, να μην μπορούν να συμμετάσχουν σ’ αυτά για να τους πάρουν τα πάντα!
    Και εσείς βεβαίως για να διαφυλάξετε το προφίλ σας τάχα διαφωνείτε, αλλά στο τέλος συμφωνείτε μαζί τους ''για το καλό του τόπου'' φροντίζοντας μέσω του κρατικού μηχανισμού και των τραπεζών να καταστρέψετε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες και όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
    Έχουμε ξαναπεί ότι η λέξη ΝΤΡΟΠΗ δεν υφίσταται για τους πολιτικούς!
    Ωστόσο όλα έχουν τα όρια τους και το τέλος τους. Και νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στο σημείο που θα κριθείτε επί προσωπικού και όχι επί πολιτικού επιπέδου μόνο, γιατί σ’ αυτό ήδη έχετε κριθεί για τις εγκληματικές σας συμπεριφορές και πράξεις, απέναντι στον Λαό και το Κράτος!

    Κύριοι μπράβο σας τελικά καταφέρατε να μας κάνετε να νοιώθουμε εθνικά υπερήφανοι εξυψώνοντας το φρόνημα μας, προσδίδοντας ταυτόχρονα στη χώρα μας το επιθυμητό εκείνο επίπεδο που επιζητούσαμε πάντα ως Έλληνες και Λαός!

    Συγχαρητήρια σε όλους σας, αλλά να θυμάστε έτσι που το πάτε δεν θα προλάβετε να φύγετε ούτε με ψεύτικο διαβατήριο, όπως έκαναν κάποιοι προκάτοχοι σας στο παρελθόν!

Β. Αναγνώστου

 www.manifesto.com.gr    

Υ.Γ. ''Μη ξεχάσετε επίσης να προχωρήσετε και σε μια ακόμη σωστή κίνηση, ακυρώνοντας και τις έως σήμερα ρυθμίσεις των πολιτών''!

 

(Το παρόν εστάλη προς τον Πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τους υπουργούς και την Γ.Γ.Δημοσίων Εσόδων. Επίσης προς όλα τα κόμματα της Βουλής εκτός Χ.Α και σε κάποια κόμματα εκτός Βουλής, όπως και προς όλα τα Μ.Μ.Ε.
Εστάλη επίσης προς όλες τις Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων.)

 

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!