Loading...

    Μετά από αυτό ας αναρωτηθούμε όλοι αν πρέπει να νοιώθουμε υπερήφανοι γι’ αυτούς που μας κυβερνούν ή ντροπιασμένοι για τις επιλογές μας, και αν στην θέση αυτών που γκρέμισαν την χώρα μας, θα έπρεπε να βρίσκονται επιστήμονες και προσωπικότητες καταξιωμένοι στους κλάδους τους όπως οι ως άνω Δικαστικοί!             

    Παρακαλώ δείτε την κάτωθι επιστολή που εστάλη προς αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους και θέστε ταυτόχρονα το ερώτημα στον εαυτό σας και στους άλλους γύρω σας, μήπως εν όψη των επερχόμενων πολιτικών εξελίξεων για το καλό του τόπου, πρέπει ως υπεύθυνα πλέον άτομα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στις επόμενες γενιές, αλλάζοντας ρότα και πηγαίνοντας κόντρα στο πολιτικό κατεστημένο και δυσώδες σύστημα της χώρας μας, δημιουργώντας τις συνθήκες αυτές που θα οδηγήσουν τον λαό μας σε ένα καλύτερο αύριο!
    Το πώς μπορούμε να φτάσουμε εκεί, δείτε την πολιτική μας πρόταση διαβάζοντας το άρθρο μας
''Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!''

    Αποσταλθείσα επιστολή προς την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιολόγων / Societas Iuris Publici Europaei (SIPE), κ.Τζούλια Ηλιοπούλου-Στράγγα (προέδρου SIPE)

Υπ’ οψη Β. Σκουρή (Προέδρου του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης)                      

Αξιότιμη κυρία Ηλιοπούλου-Στράγγα

    Επιτρέψατε μου παρακαλώ να σας απευθύνω τα συγχαρητήρια μου ως ένας απλός Έλληνας πολίτης που νοιώθει πολύ όμορφα να βλέπει αξιόλογους Έλληνες επιστήμονες σε θέσεις που αναδεικνύουν και καταξιώνουν την χώρα μας.
    Είθε ο αγώνας σας να δικαιωθεί και οι στόχοι σας να ολοκληρωθούν, γιατί πιστεύω απόλυτα, ότι αυτό που προσπαθείτε να κάνετε είναι κάτι που το έχουν απόλυτη ανάγκη (ιδιαίτερα αυτή την εποχή) όλοι οι λαοί της Ευρώπης και όχι μόνο!
    Δυστυχώς με όλα αυτά που βιώνουμε ως πολίτες, η τελευταία ελπίδα που μας έχει απομείνει πριν περιέλθουμε ως κοινωνίες στην δίνη των νόμων της ζούγκλας (κάτι που ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει το τελευταίο διάστημα σε κάποιες περιοχές της γης, δείτε τις πράξεις των τζιχαντιστών και κάποιων άλλων λαών της Αφρικής), είναι, να πιστέψουμε ότι μπορούμε όντως να ζήσουμε ως άτομα ο κάθε ένας από εμάς σε ένα κράτος Δικαίου, όπου πλέον δεν θα αποφασίζουν οι δυνατοί και οι διαπλεκόμενοι σε βάρος των δικαιωμάτων μας καταστρέφοντας την ζωή μας.
    Ειλικρινά λυπάμαι που σαν πολίτης δεν έχω την δυνατότητα λόγω της ιδιότητας μου να συμμετάσχω στο σπουδαίο έργο σας. Ωστόσο πιστέψτε ότι και εμείς ως μια κοινωνική ομάδα, αυτή την δύσκολη περίοδο για την χώρα μας, από το δικό μας μετερίζι δίνουμε τον υπέρ πάντων αγώνα, προσπαθώντας να προσφέρουμε στον τόπο και στον λαό μας!
    Η προσφορά μας προφανώς είναι ελάχιστη και απείρως μικρότερη της δικής σας, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι ίσως μπορούμε και εμείς να προσθέσουμε στο μεγάλο δικό σας έργο και το δικό μας μικρό λιθαράκι.
    Σας εύχομαι δύναμη και κάθε επιτυχία στους στόχους σας.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς εσάς, τους συνεργάτες σας και τους θεσμούς!

Β. Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr
© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!