Loading...

     Δείτε τώρα τι συμβαίνει! Παρακολουθούμε σύσσωμα όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα Μ.Μ.Ε., φορείς και όλους τους πολίτες της χώρας, έως και τους βουλευτές της συγκυβέρνησης να επαναστατούν ζητώντας την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.
     Ταυτόχρονα όλος ο Ελληνικός λαός έμεινε άναυδος από την συμπεριφορά της βουλευτού της Ν.Δ. ''κυρίας''  Άννας Καραμανλή μέσα στην Βουλή, η οποία στοχεύοντας τον Υπ. Οικονομικών του είπε να πάει ''να ……''.
     Μόνο αυτό δεν είχαμε δει, άλλα όπως φαίνεται η κυρία αυτή μπέρδεψε τον τόπο και τον χρόνο, πιστεύοντας ότι βρισκόταν στην Συγγρού, όχι βεβαίως ότι ο περιβάλλον χώρος που διημείφθησαν όλα αυτά έχει μεγάλη διαφορά πλέον, όπως δυστυχώς τον κατάντησαν κάποιοι εκ των τριακοσίων! Ωστόσο ας μη ανησυχεί ότι θα χάσει την δουλειά της όπως άλλωστε δήλωσε, γιατί με την συμπεριφορά της, ήδη έβαλε υποψηφιότητα για το επόμενο επάγγελμα της!
    
     Φοβάμαι ότι η λέξη ΝΤΡΟΠΗ δεν φτάνει να περιγράψει ότι συνέβη, έστω και αν το θιγόμενο πρόσωπο του άξιζε να ακούσει κάποια ''γαλλικά'' αλλά όχι φυσικά αυτού του επιπέδου και δη από μια κυρία και εκπρόσωπο του Ελληνικού κοινοβουλίου! Εξάλλου ότι ήταν να ακούσει του τα είπε αυτός ο ''ασταμάτητος γίγαντας''  Άδωνις, με τον δικό του ως συνήθως γραφικό τρόπο.
     Βεβαίως μετά τα ως άνω και πολλά άλλα που διαδραματίζονται σε σχέση με τον ΕΝΦΙΑ, θα ήθελα να θέσω ένα πολύ απλό ερώτημα σε όλους αυτούς που σήμερα διαγωνίζονται μεταξύ τους και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για να σώσουν τον λαό.

     Που ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα, έλειπαν από την χώρα;

     Δεν ντρέπονται; Έως πότε νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον λαό;

     Ωστόσο, αν και δικαιωθήκαμε από τις εξελίξεις γιατί ίσως είμαστε οι μοναδικοί στον χώρο μας που από την πρώτη στιγμή της παρουσίασης αυτού του παραβατικού μορφώματος, αγωνιστήκαμε λυσσαλέα όπως μπορείτε να δείτε στα άρθρα μας, προς όλες τις κατευθύνσεις με επιστολές και
email να αφυπνίσουμε και να ενεργοποιήσουμε τους πάντες να αντιδράσουν έγκαιρα, με πρώτον τον πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ (ο οποίος από τότε έως και σήμερα εξακολουθεί να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου), όπως επίσης τα επιμελητήρια και άλλους φορείς, έως τα Μ.Μ.Ε, τον Υπ.Οικ., την Γ.Γ.Δ.Ε και όλους τους βουλευτές της Βουλής (εκτός Χ.Α.) και τέλος τον Πρωθυπουργό της χώρας, πιστέψτε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε ποτέ να δικαιωθούμε, γιατί το τίμημα που θα πληρώσει ο λαός μας είναι τόσο δυσβάστακτο και καταστροφικό, ιδιαίτερα για τους πολίτες των χαμηλών εισοδημάτων και της μεσαίας τάξης, που τέτοιες σκέψεις περισσεύουν!
     Και βεβαίως η αυτογελοιοποίηση όλης της κυβέρνησης προεξέχοντος του Υπ.Οικ. δεν σταματά. Πλέον του ότι οδηγούν τον λαό λόγω της φοροδοτικής του αδυναμίας στην ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ, συνεχίζουν να τον εμπαίζουν και να προσβάλουν βάναυσα την νοημοσύνη του, προσφέροντας του  την λύτρωση με έκπτωση 20% και υπό προοπτικές, που τελικά κανείς σχεδόν δεν τις έχει,
επί ενός παράνομου νομοθετήματος που δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει!!!

       Και το ερώτημα φυσικά που τίθεται πλέον από όλους είναι: ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ;

Την απάντηση ας την δώσει ο καθένας από εμάς την στιγμή που θα χρειαστεί, που κατά τα φαινόμενα ευτυχώς για τον Λαό και δυστυχώς γι’ αυτούς, δείχνει να πλησιάζει!                                                                                                

Β.  Αναγνώστου

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!