Loading...

    Αν δεν υπάρχει σκοπιμότητα αυτών που μας κυβερνούν και αυτών που τους στηρίζουν, να ιδιοποιηθούν τις περιουσίες των πολιτών, τι άλλο μπορεί να συμβαίνει;
    Επειδή δεν είναι δυνατόν βεβαίως να δεχτούμε ότι αυτοί που κυβερνούν τη χώρα δεν αντιλαμβάνονται ότι οι πολίτες μετά και από αυτά που έχουν υποστεί δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν φόρους για ακίνητα που δεν τους αποδίδουν, πώς είναι δυνατόν να δεχτούμε ότι όλα αυτά δεν γίνονται για ιδιοτελείς σκοπούς;

    Πώς είναι δυνατόν να πειστούμε ότι τα κοράκια και οι γύπες που μας περιτριγυρίζουν, δεν στοχεύουν σε αυτά που δημιουργήσαμε με τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής;

    Είναι τόσο προφανές αυτό που συμβαίνει που ουέ και αλλοίμονο αν δεν αντιδράσουμε έστω και τώρα απέναντι σε αυτή την επίθεση που δεχόμαστε σαν λαός στην δήμευση των περιουσιών μας!

    Δυστυχώς η κυβέρνηση (και σε καμιά περίπτωση δεν τοποθετούμαι πολιτικά υπέρ οποιουδήποτε κόμματος), αποδεικνύεται εκ των εξελίξεων ότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού αλλά αυτών που εποφθαλμιούν να αποκτήσουν τον ολοκληρωτικό έλεγχο της χώρας.

    Το τι πρέπει να κάνουμε (αν προλάβουμε βέβαια), για να αποφύγουμε αυτά που έχουν προαποφασιστεί για το μέλλον μας, θα τα δούμε με τις προτάσεις μας τις αμέσως επόμενες ημέρες!

    Ωστόσο επιτρέψτε μου πριν κλείσω, να κάνω δυο αναφορές που πιστεύω συμπληρώνουν το παζλ του άρθρου.

    Η πρώτη έχει να κάνει με τα κροκοδείλια δάκρυα του προέδρου της ΠΟΜΙΔΑ, κ. Παραδιά, εκπροσώπου του πλέον απαξιωμένου, αποστεωμένου και ανύπαρκτου φορέα που βρέθηκε να εκπροσωπεί τους ιδιοκτήτες της χώρας. Ο πρόεδρος τους και σταρ των media αντί να σπεύσει προ πολλών μηνών όπως του είχα επιμόνως  προτείνει στα ελληνικά και ίσως και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια να ζητήσει και να διεκδικήσει την σίγουρη ακύρωση του ΕΝ.Φ.Ι.Α , όπως έκαναν και πέτυχαν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι πολίτες (δείτε προηγούμενα άρθρα και επιστολές μεταξύ του υπογράφοντος και του προαναφερόμενου), επέλεξε να ακολουθήσει την πλέον λανθασμένη τακτική, με αποτέλεσμα να αποτύχει παταγωδώς στους στόχους του, βλάπτοντας τους ιδιοκτήτες της χώρας. Ας τον κρίνουν οι συνεργάτες του, τα μέλη της ομοσπονδίας και τέλος όλοι αυτοί που εθίγησαν!   

    Η δεύτερη αναφορά μου έχει να κάνει με τα εύσημα που πρέπει να δοθούν στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών που κατά τον δικηγόρο και μέλος του Δ.Σ κ. Δ. Βερβέσο εχτές στον ANT1, προχώρησαν σε ένδικα μέτρα κατά της νομιμότητας του ΕΝ.Φ.Ι.Α διεκδικώντας την ακύρωση του λόγω της αντισυνταγματικότητας του, κάτι που όφειλε  να είχε κάνει προ πολλού, ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ.

    Μπράβο για άλλη μια φορά στο δικηγορικό σύλλογο της Αθήνας.

    Ωστόσο σήμερα στον ΑΝΤ1 ο κύριος Κ. Καραγκούνης βουλευτής της Ν.Δ, ισχυρίστηκε ότι είναι συνταγματικός ο νόμος του ΕΝ.Φ.Ι.Α.

    ΝΤΡΟΠΗ κυρίως για δυο λόγους!
       1) Γιατί αγνοεί ως βουλευτής και εκπρόσωπος του λαού τους λόγους της ακύρωσης των συνταγματικών αποφάσεων του ΕΝ.Φ.Ι.Α. της Γερμανίας και της Γαλλίας. (δείτε τους λόγους στο άρθρο ''ΕΝ.ΦΙ.Α Μια επιπλέον παραβατική πράξη....'')
  και 2) Δεν είναι δυνατόν ιδιαίτερα λόγω της ιδιότητας του να προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις των δικαστών, γιατί αυτό βολεύει και απαλλάσσει των ευθυνών της την κυβέρνηση!

    Και πάλι ντροπή σε αυτόν και τους ομοίους του, να προσπαθούν να καλύψουν τα οικονομικά και κοινωνικά τους εγκλήματα κατά του λαού, όταν διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας και παραδίδουν το λαό και το κράτος στα διεθνή hedge founds, στους σύγχρονους αυτούς κατακτητές των λαών!

Β. Αναγνώστου

www.manifesto.com.gr

(Το παρόν εστάλη προς τον Πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τους υπουργούς και την Γ.Γ.Δημοσίων Εσόδων. Επίσης προς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης εκτός Χ.Α και σε κάποια κόμματα εκτός Βουλής, όπως και προς όλα τα Μ.Μ.Ε.
Εστάλη επίσης προς όλες τις Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων.)                 

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!