Loading...


Φίλοι μου, δείτε τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και ταυτόχρονα δείτε τα άρθρα μας. Δεν είναι ότι στοχεύουμε σε κάτι προσωπικό ή στη δικαίωση μας, γιατί θα ήταν εγωιστικό και τώρα προφανώς ανούσιο.

     Είναι η πικρία που νιώθουμε όταν βλέπουμε να δικαιώνονται οι προβλέψεις και οι θέσεις μας και εκ των υστέρων - πολύ αργά δυστυχώς για την πατρίδα μας -, να ευαισθητοποιούνται όλοι: Μ.Μ.Ε., φορείς, οργανώσεις και πολίτες, όταν δεν μπορεί πλέον να αλλάξει τίποτα!      
     Δυστυχώς τώρα για τη χώρα μας, χάθηκε το παιχνίδι και όλα είναι επί ματαίω!

     Λυπάμαι για την κατάσταση της πατρίδας μας όπως λυπάστε και εσείς, αλλά δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι πλέον όλοι να βιώσουμε αυτή την τραγωδία!   

    
     Λυπάμαι επίσης γι’ αυτά που θα πω στη συνέχεια, αλλά και αυτά είναι αλήθειες!
   
     Μπορεί ο λαός μας να έκανε λάθος την πρώτη φορά γιατί πίστεψε τα τερατώδη ψέματα ενός ανεύθυνου νεαρού, που αποφάσισε συνειδητά να εξαπατήσει τον λαό μας  εκτινάσσοντας τα ποσοστά του κόμματος του για να πάρει την εξουσία, καλυπτόμενος πίσω από την ιδεολογία της αριστεράς, παίζοντάς το ειλικρινής, επαναστάτης και προστάτης ενός λαού αγανακτισμένου από τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις, τακτική που του βγήκε, γιατί οι πολίτες τη δεδομένη στιγμή δεν είχαν άλλες επιλογές!

    
     Ωστόσο αυτό μπορεί να δικαιολογήσει την πρώτη εκλογική του νίκη!

     Τη δεύτερη νίκη του όμως δεν μπορούμε να την δικαιολογήσουμε και να απενοχοποιήσουμε τους εαυτούς μας από τις βαρύτατες ευθύνες μας. Ήταν τεράστιο όσο και οδυνηρό το λάθος μας και αυτό ακριβώς πληρώνουμε τώρα, κάτι που δυστυχώς θα πληρώνουμε ως λαός για πολλές ακόμα δεκαετίες, ίσως και εκατονταετίες, γιατί αυτά είναι μνημόνια αέναα που θα ακολουθούν τη χώρα μας και τις επόμενες γενιές!

    
     Δυστυχώς για άλλη μια φορά τα ίδια κόμματα που διεκδικούν την εξουσία, αυτά που έσυραν την χώρα στα μνημόνια βάζοντας τις υπογραφές τους κάτω από αυτά, υπογράφοντας ωστόσο με το αίμα του λαού και όχι με το δικό τους, εξακολουθούν να λένε ψέματα στους πολίτες. 
     Αποκρύπτουν επιμελώς τη μόνη αλήθεια από τον λαό, ότι, όποιος και να αναλάβει πλέον τη διακυβέρνηση της χώρας θα είναι ένας ακριβοπληρωμένος δημόσιος υπάλληλος από το στέρημα μας, εντεταλμένο κατώτατο όργανο των δανειστών και εταίρων μας, ένα φερέφωνο τελικά, το όποιο κάθε φορά θα εφαρμόζει κατά γράμμα τους όρους των μνημονίων χλευάζοντας τον λαό, απολογούμενος δια της γνωστής σε όλους μας ατάκας, ότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, λες και τα μνημόνια τα υπέγραψε ο λαός και όχι αυτοί οι ξεπουλημένοι!!!

    
     Ε,  φίλοι μου αυτά δεν αντέχονται από νοήμονες ανθρώπους και από αυτούς που αγαπούν τη χώρα τους!

     Κι αν εσείς πιστεύετε ότι αυτοί οι δήθεν πατριώτες εδώ που έφεραν την πατρίδα τους δεν πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί, ζητώ συγγνώμη από όλους σας, αλλά εγώ θα επιμείνω ότι πρέπει να γίνει κάθαρση. Μόνο αν τιμωρηθούν όσοι είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή του τόπου μπορούμε να ελπίζουμε για μας, τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές!  

       

     Και εις απάντηση των φίλων και αναγνωστών της ιστοσελίδας μας, αυτών που με προτρέπουν ενίοτε να ασχοληθώ με την πολιτική:
     Καταρχάς καλοί μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ. Ωστόσο πιστέψτε ειλικρινά, ότι κανείς πολιτικός δεν θα ήθελε να έχει κοντά του κάποιον με τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά τα δικά μου!


     Αν δεν είσαι προσκυνημένος και διατεθειμένος να συμβιβαστείς με τις αρχές σου και ταυτόχρονα να απεμπολήσεις τις αξίες και τα ιδεώδη σου, ειδικά σ’ αυτή την έρμη πατρίδα που ζούμε, τα κοράκια και οι ύαινες της πολιτικής θα σου φάνε τα σωθικά!      

     Κι αν το DNΑ κάποιου είναι ίδιο με του υπογράφοντα, τότε καλύτερα αυτός να δίνει τις μάχες του από μακριά!!! 
    
     Αυτοί θέλουν βαστάζους, ρουφιάνους και σκυφτούληδες, τελικά πολίτες του yes men. Όταν δουν ανθρώπους αξιοπρεπείς, ανιδιοτελείς και άξιους που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν στην πατρίδα τους, ξέρουν ότι κινδυνεύουν από αυτούς, είτε για  να υποσκελιστούν είτε για να αποκαλυφθούν για τις πράξεις και τις όποιες ανομίες τους!
          
     Έχω τα προσωπικά μου βιώματα και πιστέψτε ξέρω τι σας λέω!        


     Γι’ αυτό και επιλέγω να ταμπουρωθώ πίσω από το δικό μου πολυβολείο δίνοντας τη δική μου αέναη μάχη, παραμένοντας στις αρχές μου και διατηρώντας τις αξίες μου!


     Πιστεύω ότι σ’ αυτή την περιρρέουσα πολιτική κατάσταση της χώρας, το να περιχαρακωθεί κάποιος στα στενά όρια ενός κομματικού σχηματισμού χάνοντας την αυτοτέλεια του και την ελευθερία της γραφής και του λόγου του, τη στιγμή που όλα τα κόμματα είναι χαμένα, μην ξέροντας τι λένε και τι πρεσβεύουν, ψάχνοντας να βρουν την ταυτότητα τους και το επόμενο αφήγημα τους για να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τον λαό, οποιαδήποτε άλλη επιλογή μου θα ήταν λάθος.   

     Ωστόσο ποιος ξέρει, όπως λένε, ποτέ μην πεις ποτέ!


     Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνετε.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό


Βασίλης  Αναγνώστου                                                                                      
 

                                                                        
© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!