Loading...

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ! ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΙSIS!!!  

     Η χώρα μας θα μετατραπεί επιτέλους σε έναν επίγειο Παράδεισο, σε έναν τόπο όπου θα ευδαιμονούν πλέον όλοι! Το έργο αυτό φυσικά θα το αναλάβει η κυβέρνηση, αρχικά με 26.000.000 οπιούχα χαπάκια, καθώς είναι έτοιμα να διατεθούν άμεσα στον λαό και μάλιστα απ’ ό,τι μαθαίνω, ο πρωθυπουργός μας έστειλε και ευχαριστήρια επιστολή στους τζιχαντιστές για τη σωτήρια όσο και απρόσμενη προσφορά τους!    

    
     Ωστόσο οι πληροφορίες μας λένε, ότι, αυτοί δεν είναι ευχαριστημένοι από την έως σήμερα συμπεριφορά μας, γι’ αυτό του έθεσαν ως απαρέγκλιτο όρο για να συνεχίσουν να τον τροφοδοτούν και στο μέλλον, “να υπογράψει ένα μνημόνιο πίστης” , που μεταξύ άλλων θα συμπεριλαμβάνει τον όρο να ανατινάζει εναλλάξ και κατά τακτά διαστήματα τις πρεσβείες των U.S.A, της Αγγλίας και της Γαλλίας. 
     Μάλιστα τελευταίες πληροφορίες λένε ότι σκέπτεται την πρόταση τους πολύ σοβαρά, καθώς πιστεύει ότι η συνεχής χαπάκωση του λαού μας είναι η μοναδική λύση γι' αυτόν προκειμένου να μη χάσει την εξουσία, θα δούμε!         

    
     Μαθαίνουμε πάντως, ότι ο πρωθυπουργός και ηγέτης μας μελετά και τα δυο σενάρια ταυτόχρονα, προσπαθώντας να υπολογίσει όλα τα πιθανά πολιτικοεθνικά και κοινωνικοοικονομικοιατρικονοσηλευτικά –ανάσα- ψυχιατρικοενδοφλεβιοκαρφωταρηνορουφηχτά προβλήματα και κόστη που θα προκύψουν και μάλιστα σε πριβέ συνάντηση με τον προσωπικό του σύμβουλο κ. Καρανίκα, “ειδικό και εντρυφήσα επί του θέματος”, αλλά και υπεύθυνο  σύμβουλο του Στρατηγικού Σχεδιασμού επί όλων των κρίσιμων θεμάτων της χώρας!

    
     Ωστόσο, στο μεν πρώτο σενάριο υπάρχει η ανησυχία, μήπως δυσαρεστηθούν οι σύμμαχοι μας μετά τις επαναλαμβανόμενες ανατινάξεις των πρεσβειών τους και αυτό τον προβληματίζει λίγο, μην τυχόν χαλάσει τις “άριστες” σχέσεις του μαζί τους, αν και ο υπουργός άμυνας κ. Καμμένος του είπε να μην ανησυχεί, να στηριχτεί πάνω του όπως και στις ισχυρές ένοπλες δυνάμεις μας!

    
     Όπως φαίνεται όμως τελικά θα επικρατήσει το δεύτερο σενάριο.

     Είναι αυτό που θα του εξασφαλίσει τον θώκο και τις μελλοντικές ποσότητες που χρειάζονται για τους πολίτες της χώρας σε χαπάκια, ενέσεις και άλλα παρεμφερή, ούτως ώστε να βρίσκονται όλοι μονίμως ντοπαρισμένοι, μαστουρωμένοι και ελεγχόμενοι, μη αντιδρώντες σε οτιδήποτε συμβαίνει, επιφωνώντας τον και δοξάζοντας τον, όπως κάνουν στον δημοκρατικό και μεγάλο ηγέτη τους Κιμ Γιονγκ Ουν οι πολίτες της Β. Κορέας, ενώ ταυτόχρονα η συγκεκριμένη επιλογή θα του εξασφαλίσει και τη στήριξη του ανεξάρτητου κρατιδίου των Εξαρχείων και όλων των άλλων αναρχικορουφιανοχαπάκιδων της χώρας, αυτών που μονίμως καίνε την Αθήνα και βρίσκονται πάντα εκτός των φυλακών!!!      

    
     Τελειώνοντας, επιτρέψτε μου να σας πω ότι, νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής που πρώτος σας μεταφέρω αυτή την τόσο σημαντική είδηση, μια προοδευτική καινοτόμο όσο και ελπιδοφόρα για τον λαό μας ενέργεια, ικανή να ανατάξει την καταβαραθρείσα ψυχολογία μας και την οικονομία της χώρας, κάνοντας τον λαό μας να πλέει μονίμως σε πελάγη ευτυχίας!!!

    
     Αλέξη μας, θεόσταλτε ηγέτη και σωτήρα μας, να σε έχει πάντα καλά ο θεός να φροντίζεις τον λαό σου!!!Β. Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr                                                                               


© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!