Loading...


Μετά και από αυτό, ρωτώ απλά τον κάθε πολίτη αυτής της χώρας: Υπάρχει πιθανότητα έστω και μια στο εκατομμύριο αυτός ο άνθρωπος να είναι καλά; Η απάντηση είναι προφανής και φυσικά δεν χρειάζονται επεξηγήσεις! 

    
     Ωστόσο αγαπητοί μου, δυστυχώς μπήκαμε σε μια νέα διάσταση η οποία αποσιωπάται έντεχνα, αυτή που τόσο καιρό προειδοποιώ ότι θα δούμε και θα ζήσουμε.
    
     Τα πράγματα εκτραχύνονται καθώς βλέπουμε τους σημαιοφόρους της αριστεράς,  πραγματικούς ιδεολόγους και πατριώτες να επαναστατούν, πρόσφατα τον Μανώλη Γλέζο και τώρα τον Μίκη, αποτάσσοντας το Σύριζα ως βδέλυγμα και κακέκτυπο της αριστεράς όπως και τον αρχηγό της και τον δεύτερο να κηρύττει ανένδοτο αγώνα καλώντας τον λαό να πάρει τα καλάσνικοφ!
     Καταλαβαίνουμε τι πάει να συμβεί;
     Πατριώτες, βιώνουμε την πλήρη παράνοια σε όλο το μεγαλείο της, με μια κυβέρνηση ηλιθίων και αναρχικών, ψευτών, ανέντιμων και αρχομανών δοσίλογων, που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα, ακόμα και να οδηγήσουν τον λαό τους σε εμφύλιο, προκειμένου να μη χάσουν την εξουσία!!!   

    
     Αναρωτιέμαι τι συμβαίνει σ’ αυτόν τον τόπο και πώς είναι δυνατόν να υπάρχει σήμερα έστω και ένας Έλληνας να στηρίζει αυτούς τους καταστροφείς και προδότες της πατρίδας του.  
     Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει ακόμα ένα ποσοστό 15% να τους πιστεύει μετά από όλα αυτά τα ψέματα και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις τους, τα προκλητικά βολέματα των ημετέρων τους, τις εξωπραγματικές μειώσεις των συντάξεων και των μισθών, τη διάλυση της δημόσιας υγείας, τη φτωχοποίηση του κράτους και του λαού!
  

     Μετά τη δωρεάν παραχώρηση όλων των δανείων του λαού μας στους λεηλάτες και γκάνγκστερ, που το επόμενο διάστημα θα πετάξουν στους δρόμους τον μισό πληθυσμό της χώρας, μετά την αύξηση της ανεργίας που τους επόμενους μήνες θα εκτοξευτεί με την αύξηση των λουκέτων και την αυτοτροφοδοτούμενη μείωση της κατανάλωσης καθώς ο λαός δεν θα έχει ούτε καν να φάει πόσο μάλλον να ψωνίσει!           

    
     Τι άλλο να αναφέρουμε; Τις εκατοντάδες χιλιάδες κατασχέσεις του δημοσίου που θα ακολουθήσουν και τις άλλες που έρχονται ή τον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα που από τον Σεπτέμβριο θα φτωχοποιήσει όλη τη χώρα;                
                
     Σε όλα αυτά προσθέστε τους καταστρεπτικούς χειρισμούς του μεταναστευτικού που επιδεινώνει όλους τους κοινωνικοοικονομικούς μας δείκτες, αλλά και τα εθνικά μας θέματα, που κινδυνεύουμε άμεσα η χώρα να συρρικνωθεί!!!          
     Και ας ολοκληρώσουμε αυτές τις αναφορές με τον τρομοκόφτη, αυτό το αέναο μνημόνιο που θα κρατήσει την Ελλάδα όχι μόνο όπως έχουν συμφωνήσει για τα επόμενα 99 χρόνια υπό μόνιμη κατοχή, αλλά και για τους επόμενους αιώνες!     

    
     Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει με αυτό το 15% του λαού μας. Δηλαδή, τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβουν το λάθος τους; Δεν βλέπουν που οδηγείται η πατρίδα τους και ότι σε λίγους μήνες η χώρα θα διαλυθεί;     
     Μου είναι αδύνατον να δεχτώ ότι υπάρχουν τόσοι απάτριδες και ανόητοι Έλληνες, γι’ αυτό και θα επιλέξω να πιστέψω ότι, πρόκειται γι’ αυτούς που αδιαφορούν για το τι συμβαίνει γύρω τους και κάποιους άλλους παραπλανηθέντες που πιστεύουν πως ως αριστεροί τους εκπροσωπεί το Σύριζα, γι’ αυτό και κλείνουν τα μάτια τους διαπράττοντας το μεγαλύτερο λάθος της ζωής τους!!!

     Έστω και τώρα, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους, αν θέλουν να γλυτώσουν από τα χειρότερα οι ίδιοι, τα παιδιά τους και η πατρίδα τους και ας τον στείλουν στον αγύριστο μήπως και προλάβουμε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί γι’ αυτή τη δόλια πατρίδα!

    
     Τέλος, σε σχέση με τον μεγάλο ηγέτη μας, αυτόν της πανευρωπαϊκής εμβέλειας πολιτικό γίγαντα της μεταφυσικής και μεταλλαγμένης αριστεράς, τον νέο Τσε Γκεβάρα της μεταπολεμικής περιόδου, Αλέξη Τσίπρα, ας καταλάβουμε πλέον όλοι ως Έλληνες, αυτό που ήδη ξέρουν όλοι οι άλλοι, οι εκτός της χώρας μας σε όλη τη γη, ότι, θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο ενδοτικός πολιτικός και χειρότερος διαπραγματευτής όλων των εποχών, ένας ηγέτης της κωλοτούμπας και των ροζ γραμμών!!!  
     Εκείνο που δεν ξέρω είναι, πιο θα είναι το τέλος του κι αν τελικά θα καθίσει στο σκαμνί ή θα τον δικάσει ο λαός μας!                    

    
     Ωστόσο ας περιμένουμε να δούμε, γιατί οι στιγμές αυτές δεν αργούν!!!!!!Β. Αναγνώστου                                                                                              
www.manifesto.com.gr

 

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!