Loading...


Φίλοι μου ξέρετε, το πρόβλημα μου δεν είναι αν το χθεσινό άρθρο γίνει viral ή όχι, αυτό που με τρομοκρατεί κάθε φορά  είναι η παθητική στάση που κρατά ο λαός μας σε ό,τι του κάνουν!

    
     Δεν ξέρω αν αυτό είναι ραγιαδισμός ή αδιαφορία ή ακόμα και αδυναμία του λαού μας να αντιληφθεί τι πρέπει να κάνει, αυτό που λέω όμως είναι, ότι δεν κάνει τίποτα, ούτε τα πιο απλά που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή μας!
     Πολλά μέσα να αμυνθούμε όπως μας κατάντησαν οι πολιτικοί μας δεν έχουμε και αυτά που θα μπορούσαμε να κάνουμε δεν τα κάνουμε. Ωστόσο, υπάρχουν απλές μεν αλλά μείζονος στρατηγικής σημασίας κινήσεις, δίχως κόστος χρήματος και χρόνου, κινήσεις διορατικές και έξυπνες, που για τους εχθρούς της χώρας μας μπορούν να γίνουν καταστροφικές, γιατί θα άλλαζαν τη ροη των εξελίξεων εις βάρος τους, όπως και τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις σε όλη την Ευρώπη!


     Ο ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ!

    
     Είναι αυτό που πρέπει να φροντίσουμε να συμβεί άμεσα σε βάρος της Γερμανίας!
     Είναι επιτακτική ανάγκη να καταλάβουν όλοι οι λαοί της Ευρώπης ότι, το πρόβλημα που μπορούμε  να τους δημιουργήσουμε μπορεί να αποτελέσει γι’ αυτούς το τέλος της θριαμβευτικής τους πορείας, να γίνει ένα δεύτερο Στάλινγκραντ για τη χώρα τους και από επικυρίαρχοι για άλλη μια φορά της Ευρώπης να βρεθούν την επόμενη μέρα ουραγοί και παρίες!  


     Ο λαός μας και όλη η Ευρώπη πρέπει να μάθει ότι, δια του ως άνω αντιπερισπασμού έχουμε μια ευκαιρία να σώσουμε τις χώρες μας και την Ε.Ε. και αυτό το μήνυμα πρέπει να σταλεί παντού!

    
     Γι’ αυτό αδέρφια καθίστε αν χρειαστεί έστω και νύχτα και όσοι μπορείτε  μεταφράστε το χθεσινό όρθρο σε όλες τις γλώσσες της γης και στείλτε το απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη!  ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!

    
     Αυτή κι αν δεν θα ‘ταν νίκη των Ελλήνων και όλων των άλλων λαών της Ευρώπης απέναντι αυτής της γενοκτόνου  και φασιστοειδούς Γερμανίας!


     Θυμηθείτε ότι, αυτή η χώρα των φασιστών και ναζί πρέπει να πάψει να είναι η ισχυρότερη οικονομία της Ε.Ε.. Και για να γίνει αυτό μια λύση υπάρχει μόνο:


     ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!

    
     Ας το ξεκινήσουμε λοιπόν πρώτοι εμείς ως Έλληνες αποκλείοντας αρχικά τα Lidl από τις αγορές μας, μετατρέποντας την αγοραστική δύναμη των λαών σε όπλο και μοχλό πίεσης, σε  ένα τσουνάμι, που θα συμπαρασύρει στο πέρασμα του ό,τι παράγει η χώρα τους κι αυτό ας το κάνουμε μέσα στις γιορτές, ΤΩΡΑ!
      Σας υπόσχομαι, ότι κανείς δεν πρόκειται να πεθάνει δίχως nivea, δίχως B.M.W. και ψώνια από τα Lidl! Αντιθέτως θα ενισχυθούν όλες οι οικονομίες της Ευρώπης.

    
     Ας νιώσουν κι αυτοί στο πετσί τους τη φτώχια και την ανεργία, να βιώσουν ως κοινωνία την ανέχεια όλων των κοινωνικών τους τάξεων, να απομονωθούν και να έρθουν στις μνήμες τους εποχές που δεν θα ‘θελαν ποτέ να ξαναζήσουν.
     Άλλα όπλα να τους πολεμήσουμε δεν έχουμε, όπως δεν έχουμε και πολιτικούς!

     Η χώρα είναι οικονομικά κατεστραμμένη και απομονωμένη δίχως φίλους, έχοντας μόνο εχθρούς και κάποιους αδιάφορους συμμάχους!

    
     Και ενώ τα πάντα γκρεμίζονται εμείς δεν μπαίνουμε καν στον “κόπο” να διαθέσουμε λίγα λεπτά από τη ζωή μας, να περάσουμε στους φίλους μας ένα άρθρο που θα μπορούσε να αλλάξει την τύχη της χώρας μας και του λαού μας! 

    
     Και ρωτώ, μήπως δεν είναι τυχαίο που φτάσαμε ως εδώ; Η απάντηση δική σας!
     Ωστόσο, αν πιστεύετε πως δεν είναι τυχαίο, ας προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε το αυτοκαταστροφικό σύνδρομο που μας κατατρέχει.
     Η χώρα μας χάνεται, η Ε.Ε. ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ και χρόνος για κανέναν από μας δεν υπαρχει!!!

 

Βασίλης Αναγνώστου             
www.manifesto.com.gr

 

ΥΓ. Θα σας πρότεινα να δείτε το άρθρο: ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ, ΠΙΣΩ Ο ΚΑΙΑΔΑΣ & ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΜΕΙΣ! Ταυτόχρονα κοιτώντας προς την Πορτογαλία τρελαίνεσαι και αναρωτιέσαι, τι κάνουμε;

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!