Loading...


Πατριώτες, διαβάστε, για να καταλάβετε γιατί οι κυβερνήσεις των λαών δεν ακούνε τις απέλπιδες κραυγές των πολιτών τους! Δείτε, σε ποιον δίνουμε τα λεφτά μας ως Έλληνες περνώντας τις πόρτες των LIDL και της BMW!!!!!!

    
     Είναι αδιανόητο, απίστευτο όσο και τραγικό! Δεν είναι δυνατόν έως σήμερα κανείς να μην έχει βγει ποτέ να πει στον λαό μας ποιος είναι ο ιδιοκτήτης των ως άνω εταιρειών!  

     Μιλάμε για τη χώρα μας και έναν λαό που έχει σφαγιαστεί και καταστραφεί από τους Ναζί  και που ο δύσμορφος και πολλά άλλα... λαός τους ακόμα και  σήμερα σ’ αυτή την νέα καταστροφική φάση της Ευρώπης, είναι ο κύριος υπεύθυνος αυτού του νέου δράματος που βιώνουμε στην πατρίδα μας, αυτής της νέας γενοκτονίας και αέναης κατοχής μας! Δεν ξέρω όντως πια τι πρέπει να πω για τους πολιτικούς της χώρας μας!

     Αναρωτιέμαι, πόσοι Έλληνες και άλλοι Ευρωπαίοι γνωρίζουν, ότι οι απόγονοι του μεγαλύτερου εγκληματία των Ναζί, του άνεργου και φτωχού Γιόζεφ Γκέμπελς, εμπνευστή και δημιουργού του φονικότερου φορέα της Χιτλερικής Γερμανίας, είναι σήμερα η πλουσιότερη οικογένεια στη χώρα τους και μια από τις ισχυρότερες του κόσμου και ότι η «αυτοκρατορία» τους περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους παγκόσμιους κολοσσούς της BMW και της LIDL και μια σειρά από άλλες εταιρίες που κανείς μας δεν ξέρει πόσες και ποιες είναι.           
     Ωστόσο, ας μάθουν αυτοί που μπορούν και νιώθουν ακόμα  Έλληνες, να μας πουν ποιες είναι αυτές, γιατί είναι κάτι που το οφείλουν τουλάχιστον στους νεκρούς μας!

     Ναι, έτσι έχουν τα πράγματα και αναφερόμαστε στον μοναδικό επιζήσαντα κληρονόμο του, ο οποίος σήμερα φέρει το όνομα “Χάραλντ Κουάντ”. Αυτό είναι το ονοματεπώνυμο αυτού του κυρίου και φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε τους λόγους που το αγνοούσαμε έως σήμερα!

     Φίλοι μου, όταν οι απόγονοι αυτών των ανελέητων σφαγέων των λαών που έβγαζαν έως και τα χρυσά δόντια των μελλοθάνατων και νεκρών, καταληστεύοντας τους πάντες και τα πάντα απ’ όπου περνούσαν και οδηγούσαν μανάδες και παιδιά μαζί στα κρεματόρια, μπορούν σήμερα και ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία, όταν αυτοί οι εγκληματίες μπορούν να ζουν κρυμμένοι στα σκοτάδια μέσα στην ανωνυμία τους και πίσω από τις “offshore” εταιρίες τους να αποφασίζουν για τις τύχες των λαών, τοποθετώντας τις ορντινάτσες τους για κυβερνήσεις να εκτελούν αυτοί τα ανομολόγητα εγκλήματα τους, πιστεύει κανείς ότι υπάρχει σωτηρία για τους λαούς μας και την παγκόσμια κοινότητα, αν δεν φροντίσουμε εμείς ως παγκόσμιοι πολίτες ν’ αλλάξουμε τα πράγματα;

    
    
     Και τέλος, σε ό,τι αφορά τη δική μας χώρα:                                 
     Μήπως μετά από όλα αυτά, τα της πρώτης κατοχής τεκταινόμενα και της δεύτερης σημερινής κατοχής και γενοκτονίας του λαού μας, της φτωχοποίησης μας και της μετάλλαξης μας σε Φέουδο των Γερμανών και των δανειστών, αλλά και μετά την αέναη σκλαβοποίηση μας πρέπει να βάλουμε κάποιους φραγμούς;                       
     Μήπως ήρθε η στιγμή της κρίσης ακόμα και για μας τους ίδιους, να θυμηθούμε και να σεβαστούμε την ιστορία μας, να αποτινάξουμε επιτέλους τον ραγιαδισμό μας  και το σύνδρομο του “δεν βαριέσαι” που μας κατατρέχει σαν λαό και να επιβάλουμε στους εαυτούς μας ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτές τις δυο πόρτες και όποιες άλλες μάθουμε ότι ανήκουν σ’ αυτούς τους εγκληματίες που έσφαξαν, γκρέμισαν και κατέστρεψαν τη χώρα μας και τον λαό μας!

    
     Πατριώτες και πατριώτισσες, αν οι κυβερνήσεις μας είναι ανίκανες, ας κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει για την Πατρίδα μας.

     Μέρες σαν αυτές που έρχονται πρέπει να δώσουν το μήνυμα σ’ αυτούς που μας πήραν και παίρνουν τα πάντα από τη χώρα μας, φέρνοντας μας τη φτώχια και τη δυστυχία για τα επόμενα χρόνια. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ LIDL!!!                        

     ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!


     Είναι αυτό το μήνυμα που πρέπει να περάσει σε όλο τον λαό μας και ταυτόχρονα με τη χώρα μας σε όλους τους άλλους Έλληνες απ’ άκρη σ’ άκρη της γης!    

    
     Έλληνες, πάρτε αυτό το άρθρο και κάντε το viral!

     Οι εχθροί αυτού του τόπου και γενικά οι δυνάστες των λαών, μόνο έτσι  μπορούν να πάρουν το μήνυμα τους, καθώς το δικό τους μέτρημα έχει να κάνει πάντα με το κόστος του χρήματος και όχι το κόστος σε ζωές των ανθρώπων!          
     Και ποιος ξέρει, ίσως το μήνυμα αυτό περάσει και στους άλλους λαούς, που και αυτοί προφανώς αγνοούν ότι εκεί που δίνουν τα χρήματα τους, είναι σ’ αυτούς που έστειλαν στο θάνατο τους δικούς τους ανθρώπους!
    
     Κανείς δεν είπε ποτέ ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα, αλλά όλοι μαζί μπορούμε να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε πολλά!!!

 

Βασίλης Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr


ΥΓ. Και για τους ελάχιστους δύσπιστους, θα αναφερθούμε στο επόμενο άρθρο σε περισσότερες λεπτομέρειες για τα ως άνω, όπως επίσης θα αναφερθούμε και στις Μεσαιωνικές εργασιακές συνθήκες που επικρατούν στα Lidl της Πορτογαλίας!


© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!