Loading...

     Πώς μπορείς να πολεμήσεις κάποιους που δεν μπορείς να δεις και να σταθείς απέναντι τους, κάποιους που είναι αόρατοι και κινούνται στα σκοτάδια, κάποιον που φυγοδικεί και είναι κρυμμένος μέσα στη ντροπή του, κάτω από την κουκούλα ενός δοσίλογου!

     Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι Έλληνες, δεν σέβονται καν τον εαυτό τους, θα σεβαστούν τους πολίτες της χώρας τους όταν ξεπούλησαν τα πάντα, γκρέμισαν την οικονομία μας, αθέτησαν όλες τις υποσχέσεις τους και πρόδωσαν τον λαό τους και την πατρίδα τους για να ανέβουν και να διατηρηθούν στην εξουσία;

    
     Λυπάμαι, άλλα δεν μπορώ να σας πω ψέματα, δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν θα το κάνω τώρα. Ας το κάνουν άλλα site και άλλα άτομα που μπορούν να σκορπούν φρούδες ελπίδες για να εξυπηρετήσουν τα όποια σκιώδη συμφέροντα τους, την επαγγελματική τους καριέρα  ακόμα και την πολιτική τους ανέλιξη, εκμεταλλευόμενοι την προβολή τους στα Μ.Μ.Ε.!
 

     Τα όποια ψηφίσματα ανέβηκαν σε διάφορα site και μεταξύ αυτών και στο www.avaaz.org όπως και το δικό μας και που αφορούν το κάλεσμα των πολιτών να ψηφίσουν για τη Νομοθέτηση του δικαιώματος των δανειοληπτών να προηγηθούν των funds στην εξαγορά των δανείων τους, κατά την άποψη μας έπαψαν πλέον να έχουν κάποιο νόημα και κυρίως γιατί η κυβέρνηση δεν λαμβάνει υπ’ όψη της τίποτα και κανέναν, έστω κι αν τα εν λόγω ψηφίσματα είναι των 5.000, των 105.000 ή των 205.000 πολιτών και αυτό δυστυχώς απεδείχθη. Προς τι λοιπόν το νόημα να συνεχίσουμε αυτή την ουτοπία;

     Για τους ως άνω λοιπόν λόγους, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς τους 216.409 φίλους που επισκεφθήκατε το ψήφισμα μας και κυρίως αυτούς που το ψήφισαν, ανακοινώνοντας σας ότι, το εν λόγω ψήφισμα στο www.avaaz.org θα αποσυρθεί ή θα παραμείνει ανενεργό! 

     Ωστόσο, μετά από αυτό, θέλω να σας διαβεβαιώσω όλους, ότι ο πόλεμος τώρα αρχίζει      

      Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για σας και τον λαό μας φτάνοντας ως το τέλος, προασπίζοντας τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις όλων των κοινωνικών τάξεων στηρίζοντας τους αγώνες των συμπολιτών μας, είτε αυτοί είναι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι ή επαγγελματίες είτε ανήμποροι δανειολήπτες που τους έριξαν βορά στους γύπες και στα κοράκια να τους πάρουν τα πάντα, ακόμα και τη ζωή τους!                                     

     Σας υπόσχομαι και δεσμεύομαι γι’ αυτό, ότι δεν θα πάψουμε ποτέ να βρισκόμαστε απέναντι σ’ αυτούς που πρόδωσαν τον λαό τους, όπως και απέναντι σ’ αυτούς τους λεηλάτες και δανειστές διαπιστευμένους εγκληματίες των λαών, αυτούς που μετέτρεψαν μαζί με τους δοσίλογους πολιτικούς μας την πατρίδα μας σε αποικία και τους πολίτες της σε παρίες, άστεγους και σκλάβους!  

     Αδέλφια, παραμείνετε στο πλευρό μας, ενισχύστε τον αγώνα μας και να θυμάστε ότι αυτό το μετερίζι είναι και δικό σας!       
     Δώστε μας τη δύναμη σας και τη δύναμη των φίλων σας για να ακουστεί η φωνή όλων μας όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και πέρα από τα σύνορα μας!!!


Με σεβασμό και εκτίμηση


Βασίλης Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!