Loading...


Κυρίες και κύριοι, συντρόφισσες και μη, δεξιοί και αριστεροί, γκέι και στρέιτ, Έλληνες και αλλοδαποί, έγχρωμοι και λευκοί και εσείς μετανάστες ή πρόσφυγες, ό,τι κι αν είστε, μάθετε ότι δεν υπάρχει πλέον Ε.Ε.!

     Και εσείς οι τελευταίοι φύγετε να γλυτώσετε, γιατί τίποτα δεν σας σώζει.


     Φίλοι μου, άποψη μου είναι ότι μετράμε μέρες και στην καλύτερη των περιπτώσεων, ίσως λίγες εβδομάδες, πριν υπάρξει κάποιο θερμό επεισόδιο με τους γείτονες μας, με άγνωστες συνέπειες για τη χώρα μας, ελπίζω ωστόσο όχι τις χειρότερες!

     Ειλικρινά πιστέψτε, ότι δεν ξέρω πλέον ποιο είναι μεγαλύτερο κακό που συνέβη στην πατρίδα μας, η κυβέρνηση Τσίπρα ή το ότι μπήκαμε στην Ε.Ε..     

     Ωστόσο, αυτό που ξέρω είναι, ότι ο συνδυασμός αυτών των δυο είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να υπάρξει για να οδηγηθούμε αυτό το διάστημα στο απευκταίο.
     Σε σχέση με το πρώτο, δυστυχώς έχουμε τον πλέον ακατάλληλο πρωθυπουργό που θα μπορούσε να έχει η χώρα αυτή την περίοδο, σε σχέση με το δεύτερο και πάλι δυστυχώς είμαστε άτυχοι, γιατί η Ε.Ε. είναι πλέον ένας αδύναμος και ανυπόληπτος θεσμός που δεν έχει καν τον σεβασμό των μελλών της, πόσο μάλλον των άλλων κρατών και δη των ισχυρών!

    
     Έχω πολύ καιρό που αναφέρομαι μεταξύ άλλων στα εθνικά μας θέματα και στους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα μας, έχοντας κυβέρνηση Σύριζα και πρωθυπουργό αυτό το ανόητο και ανώριμο παιδί που δεν τυγχάνει σεβασμού από κανέναν!

     Κατέστρεψε τη χώρα οικονομικά και τώρα την οδηγεί στον όλεθρο!     
     Δεν ξέρει από πολιτική, δεν ξέρει να σέβεται και να πείθει, είναι ένας απίστευτος και θρασύτατος ψεύτης, είναι ένας γελοίος και γραφικός τύπος και ως τέτοιον τον αντιμετωπίζουν όλοι οι απέναντι του, γι’ αυτό και έχει χάσει ΟΛΕΣ τις μάχες που έδωσε, όπως επίσης θα χάσει και τις δυο τελευταίες που απομένουν!   

    
     Στη μεν πρώτη θα υποκύψει και αυτή τη φορά υπογράφοντας τα πάντα στους δανειστές καταστρέφοντας τον τόπο για τις επόμενες εκατονταετίες και στη δεύτερη θα έχουμε απώλειες στα Εθνικά μας θέματα!

    
     Δεν ξέρω ως προς το πρώτο αν μπορεί πλέον τώρα να αλλάξει κάτι, αυτό μπορούμε να το δούμε στο επόμενο ίσως άρθρο μας.    

     Αυτό όμως που πρέπει να γίνει τώρα μήπως και προλάβουμε τα χειρότερα που έρχονται για τα εθνικά μας θέματα είναι, να καλέσει άμεσα, σήμερα όλα τα Δημοκρατικά κόμματα της Βουλής να συσκεφθούν και να απαντήσουν στις προκλήσεις των Τούρκων και των Αλβανών ως μια πλέον Εθνική αντιπροσωπεία και ενιαία δύναμη, εκπροσωπώντας όλον τον λαό και ταυτόχρονα να ζητήσουν και να απαιτήσουν από την Ε.Ε. ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ - ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 2Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΣ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!

    
     Ωστόσο, αυτό είναι το πρώτο σενάριο και το προτιμητέο, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για εκλογές και ελπίζω να ‘ναι αυτό που θα συμβεί. Αλλά επειδή αυτό το αλαζονικό και πολλά αλλά ...παιδάκι, μπορεί να μην καταλάβει  την κρισιμότητα των στιγμών και τι κινδυνεύει να πάθει η χώρα μας, ο λαός μας και το Έθνος μας, αν δεν το κάνει, ας τον σηκώσουν στα χέρια κι ας τον πετάξουν από την ταράτσα της Βουλής να τσακιστεί ή ακόμα καλύτερα να τον κρεμάσουν στο σύνταγμα κάνοντας το καλύτερο δώρο στον λαό μας εν όψει και των εορτών! ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ!

    
     Και για να ολοκληρωθεί το δώρο προς τον δύσμοιρο και φτωχοποιημένο λαό μας, ας κρεμάσουν μαζί του φέρνοντας και τον Βαρουφάκη, όλους τους ΥΠΟΙΚ με πρώτον στη σειρά τον Σταθάκη που πίστεψε ότι θα γλυτώσει αλλάζοντας υπουργείο, μη υπογράφοντας να προηγηθούν των funds της εξαγοράς των δανείων τους οι δανειολήπτες!!!


Κύριε Σταθάκη και εσείς όλοι οι άλλοι, τώρα ή αργότερα θα πληρώσετε την προδοσία σας, είναι θέμα χρόνου, αναμείνατε !!!!!!


Εν ονόματι της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού!Βασίλης Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr


© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!