Loading...


Κανείς ομόλογος σου δεν πήγε, ούτε καν ο Πούτιν και άλλοι δεν έστειλαν καν συλλυπητήριο τηλεγράφημα, εσύ τι παριστάνεις, τον ηγέτη της διεθνούς αριστεράς ή τον κομμουνιστή σαν τον πανηλίθιο υπουργό σου “Κουτρούμπαλο”;


     Ο λαός μας πεινάει, η χώρα καταστρέφεται, ο Ερντογάν ανοίγει τις πύλες της κολάσεως και τα σύνορα μας κινδυνεύουν να φτάσουν έως τη Θεσσαλία και την Εύβοια. Ταυτόχρονα ο Μοσκοβισί ήρθε να μας δώσει ιδιόχειρα το τελεσίγραφο παράδοσης της χώρας μας και κατά πολλούς την εντολή εκτέλεσης ενός συμβολαίου θανάτου με κόστος  ανυπολόγιστες ανθρώπινες ζωές για τον λαό μας και εσύ τα αφήνεις όλα πίσω σου και πας στη Κούβα να θρηνήσεις τον Κάστρο. Δεν είσαι καλά άνθρωπε μου!!!       


     Και βεβαίως δεν πας με το δικό σου αεροπλάνο, ούτε με τα δικά σου λεφτά!   

     Πας με τα χρήματα του φτωχοποιημένου λαού μας και με καύσιμα που πρέπει να βάλουμε στα μαχητικά μας να αναχαιτίσουμε τους Τούρκους ανόητε ψευτοϊδεολόγε της πλάκας, ανθέλληνα δοσίλογε και καταστροφέα της χώρας σου!


     Κι αν βεβαίως πήγαινες για έναν ηγέτη της Ευρώπης ή πλανητάρχη, θα μπορούσαμε ίσως να το δεχτούμε, ωστόσο, πλέον του ότι προέβεις σε μια πράξη έως και μειωτική για τους ομολόγους σου και που αυτή ως ενέργεια σε τοποθετεί γι’ άλλη μια φορά απέναντι τους, πες μας ανώριμο, απροσάρμοστο και αλαζονικό κακομαθημένο παιδάκι, τι κέρδος θα αποκομίσει η χώρα σου από αυτό το γελοίο ατόπημα σου.

    
     Επιπλέον, πώς είναι δυνατόν να έχεις ως “ειδικό σύμβουλο” αυτόν τον αναρχικό επί του Στρατηγικού Σχεδιασμού της πολιτικής γραμμής της χώρας Καρανίκα, τρόφιμο του ανεξάρτητου κρατιδίου των Εξαρχείων αρνητή στράτευσης και πτυχιούχο σερβιτόρο και πιθανώς (λόγω “ειδικού” βιογραφικού) υπεύθυνο επί της στρατηγικής χάραξης των επιθέσεων των αναρχικών, στις καταλήψεις και στις καταστροφές της Αθήνας. Αν είναι δυνατόν, τι άλλο θα δούμε από σένα!
    
     Ας ελπίζουμε πλέον ότι, σύντομα μετά τον διωγμό σου θα ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα γι’ αυτόν, γιατί πλέον όλων των άλλων πώς αλλιώς να εξηγήσουμε την ασυλία αυτών που καταστρέφουν τη χώρα και τις περιουσίες του λαού και του κράτους, ενός κράτους που πρέπει κάθε εβδομάδα να το καίνε για πλάκα και να πληρώνει ο λαός από αυτά που δεν έχει, για τις καταστροφές του Πολυτεχνείου, για δρόμους και πεζοδρόμια, φωτισμούς, κάδους και άλλες καταστροφές και βαρβαρότητες κι’ αυτοί να μη συλλαμβάνονται!!!
    
     Κι αν αυτό δεν έχει σχέση με υψηλά ιστάμενα κυβερνητικά πρόσωπα και με εντολές υπουργών έως και του Πρωθυπουργού, με τι έχει; Ποιοι αποφασίζουν σ’ αυτή τη χώρα, αν όχι η κυβέρνηση;         

   
     Αν λοιπόν Αλέξη, ο “ειδικός σου σύμβουλος” αδυνατεί να σε συμβουλεύσει, όπως και όλοι οι άλλοι οι χαραμοφάηδες υπουργοί σου που τους πληρώνουμε τα ταξιδάκια αναψυχής στη Κούβα ή όπου αλλού, αδυνατούν και αυτοί επίσης να σου υποδείξουν τι πρέπει να λες και τι να κάνεις, πριν ο λαός σας πετάξει όλους στον Καιάδα, μπείτε στο αεροπλάνο και πάρτε μαζί σας και κάποιους άλλους συναδέλφους σας, άλλων κομμάτων, συνυπεύθυνους για την σημερινή κατάντια της χώρας  και πετάξτε όλοι μαζί πάνω από το τρίγωνο των Βερμούδων!


                    ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ!!!!!!

 

Βασίλης Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr

                        

© Copyright 2013 - 2020 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!